Merhaba Arkadaslar İnca Marma 23 İnc Lcd Monitörümde Ekrana Görüntü Geliyor Ama Gelgitli Şekilde Kesinti Olmadan Sürekli Görüntü Gidip Geliyor Ekran Kararmıyor hızlı olarak gelip gittiği için ama bu sorun neyden kaynaklanıyor acaba ekranın parlaklık ve konsantrast ayarlarını düşürdüğümde gelip gitme sorunu çözüldü ama bu sorunu çözmek istiyorum garantisine yollayacağım ama İnca 'nın ankarada teknik servisi yokmus istanbulda pasifik bilgisayar diye biryerde varmış oraya gönderirsem 1 ayda gelmez ve kargo ücreti vs. Ben bunu Ankaradaki Bir Teknik Servise Yaptırsam ne kadar tutar ücreti bu sorunun kaynağı nedir yani?
Monitörün içindeki inverter karttaki kondanstatörlerin şişmesinden kaynaklanıyor.
Kendim değiştirebilirmiyim bunu fiyatı nedir
Monitörü açtım inverter kartın üstünde 4 tane Kondansatör şişmiş bu kartıın sıfırını nereden satın alabilirim acaba ?
Kondansatörleri değiştirmeyi dene en iyisi o tür kartlarıda kolay bulamassın olmadı kartı götür bi elektronikçiye 5 -10 lirara değiştirsin kondansatörleri
fiyatları ne kadar o kondansatör'lerin aslında kartın sıfırını bulsam cok daha iyi olacak
quote:
Orijinalden alıntı: kanlikilic
Kendim değiştirebilirmiyim bunu fiyatı nedir
elektrikçilere bir bak havya yardımıyla yapabilirsin istersen bu videoyu izle
kendim alıp takayım o zaman birde bu lcd ekranın çerçevesinin sıfırını nereden bulabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: kanlikilic
kendim alıp takayım o zaman birde bu lcd ekranın çerçevesinin sıfırını nereden bulabilirim
tuşların bulunduğu yeri diyorsan onu bulmak biraz zor gösterdiği yeri diyorsan ikinci elden bulunabilir ama o kısım çok hassasiyet ister çünkü ince olduğu için kırılma riski yüksek
Hort!
LG Flatron L1760TR monitörümde aynı sorun var ilk pc yi açınca görüntü flaş gibi yanıp sönüyor sürekli 10 dk ya falan normale dönüyor anca sonra yapmıyor bir daha. Kondansatörlerin hepsini değiştirdim güç devresindeki 2 ve lcd devresindeki 8 taneyi ama düzelmedi. Sorun nerede olabilir başka ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme