Şimdi Ara

lcd ekranla plazma ekran arasındaki fark nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdşlar tv almayı düşünüyorum ama lcd ile plazma arasındaki farkı bilmiyorum.aralarındaki fark ne?

• elektronik bölümünde okuyorum hocamız lcd nin daha iyi olduğunu söyledi!sebebi lcd daha dayanıklı ve görüntü açısından daha iyiymiş lcd ye yandan bakıldığında da tam karşısından bakılması ile aynı görüntü kalitesini veriyormuş!..
  • Foruma bu soruyu sormak içinmi üye oldunuz ?

• saol arkadaşım
  • bak teknik olarak farklı teknolojilere sahipler plazma argon gazıyla çalışıyodu sanırım.
    ama pratikte lcd daha kullanışlı daha uzun ömürlü vsvs., plazmanın tek iyi yönü daha kaliteli görüntü
  • Açılan konuyu tekrar açmanın fantazisi nedir anlamıyorum. Biri bi konu açıyor arkasından aynı konuyu bir iki kişi daha açıyor.

burada cevabı var

http://forum.donanimhaber.com/m_19842372/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: gitarist_ipod

elektronik bölümünde okuyorum hocamız lcd nin daha iyi olduğunu söyledi!sebebi lcd daha dayanıklı ve görüntü açısından daha iyiymiş lcd ye yandan bakıldığında da tam karşısından bakılması ile aynı görüntü kalitesini veriyormuş!..

emin misin? o hocadan ben olsam ders almam.

dediğin cümlelerde LCD kelimesini plasma ile değiştirirsen doğru olacak

lcd nin en kötü yanı. maç izlersiniz, topun arkasında iz vardır.
    lcd de bir şey izlersiniz yandan bakarsınız bütün görüntünün negatifiyle karşılaşırsınız

http://www.lcdtvbuyingguide.com/lcdtv-plasmavslcd.shtml

bu sayfa ingilizce ancak her başlığın altında hangisinin daha iyi olduğu yazmış, kategori olarak. buradan karar verebilirsiniz.

ancak benim düşüncem daima plasma dır. marka olarakta Panasonic tercihim olur. gerek 2 yıl önce cebit te baktığım olsun, gerek arkadaşın eve aldığı olsun. mağazalarda bakıyorum sallayın samsung, sony, philips. panasoniğin yanından bile geçemiyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LED tv ömrü vs LCD vs PLAZMA
    8 yıl önce açıldı
    LCD'de kontrast oranı farkı
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.