Bildirim
LCD GÖRÜNTÜ PROBLEMİ (SONY D3500)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bende gördüm şu an. Görüşüm: Clouding denen bulutlanma sorununa benziyor. O sorunda genelde panelin kenarlarından ışık sızması olur. Bunda orta bölgede öbeklenmiş. Ayarla falan düzelecek bir şey değil. Bence servisi aramalısın. -
foto açılmıyor bende? -
yine sony yine bulutlanma sorunu zannedersem, servis çağırınca normal diyecekler -
quote:
Orjinalden alıntı: murat1968
foto açılmıyor bende?
Bende de ilk önce açılmamıştı. O yüzden yarımcı olayım. Fotoğraflardan birini ekledim.
-
Teşekkürler resim için.
Evet clouding gibi duruyor.
Nereden ve ne zaman almıştınız cihazı?
Servisi çağırmanız gerekecek. Bakalım nasıl bir hizmet alacaksınız servisden. Bu konu ciddi anlamda herkese çok yardımcı olabilecek bir hal aıyor. -
Sorun sadece ortadaki bulutta mı? Geri kalan kısım normalde siyah olması gerekiyor sanırım? d3500 siyahları gri göstermiyor değil mi normalde geceleri? -
quote:
Orjinalden alıntı: rextr
Sorun sadece ortadaki bulutta mı? Geri kalan kısım normalde siyah olması gerekiyor sanırım? d3500 siyahları gri göstermiyor değil mi normalde geceleri?
Normalde siyahlarda bir sorun yok. Yani kasasından daha iyi siyah üretebiliyor. Ama örneğin bir pioneer plazmadaki zifiri siyahı almakta mümkün değil arkada yanan flerosan tüpleri düşününce...
Fakat böyle fotoğraflarken, özellikle pozlama süresini artırarak yapılan gece çekimlerinde tüplü tv'yi bile çeksen ekran parlak gözükür. Ama tabi ortadaki hatta sağ ve sol alttaki ışık sızması aşikar. -
backlight bleeding (arka ışık sorunu)
bu sorun yüzünden sony ile hala mahkemelerde uğraşanlar var.
tv yeni alınmış sanırım,vakit kaybetmeden değiştirmeye bakın.
ben bu sorun yüzünden paramı geri aldım. (başka bir markadan)
bendeki arka ışık sorunu sizinkinden çok daha azdı. -
arkadaşlar izmir teknoselden almış olduğum tv deki problem ekran arkasında ki flo lambalardaki problemden kaynaklanmaktaymış.. gerekli ilgi ve alakayı gösterip teknoselden serdar bey tv yi en kısa zamanda değiştirceklerini dile getirdiler. herkese tşkler -
arkadaşlar,
imzamdaki 117 ekran sony linkinde bu konuyu incelemiştim. parlaklık ayarları normal seviyede çalışan sağılıklı bir sony tüplü tv yi (halen kullanmakta olduğum) de gece modunda fotoğraflamıştım. inanamayacağınız görüntüler linktedir.
dolayısıyla HIGHWAYMOUSE bu konuda çok doğru bir yorumda bulunmuş.
rextr arkadaşım,
d3500 değil , hiçbir sony lcd siyahı gri göstermez. tabii fotoğraf çekerken durum değişiyor. gece çekimlerinde ayarlara özen gösterilmeli. mümkünse av yazıları ekranda olmalı ki pozlamanın aşırı yapılıp yapılmadığı da anlaşılsın.
quote:
Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE
quote:
Orjinalden alıntı: rextr
Sorun sadece ortadaki bulutta mı? Geri kalan kısım normalde siyah olması gerekiyor sanırım? d3500 siyahları gri göstermiyor değil mi normalde geceleri?
Normalde siyahlarda bir sorun yok. Yani kasasından daha iyi siyah üretebiliyor. Ama örneğin bir pioneer plazmadaki zifiri siyahı almakta mümkün değil arkada yanan flerosan tüpleri düşününce...
Fakat böyle fotoğraflarken, özellikle pozlama süresini artırarak yapılan gece çekimlerinde tüplü tv'yi bile çeksen ekran parlak gözükür. Ama tabi ortadaki hatta sağ ve sol alttaki ışık sızması aşikar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X