Şimdi Ara

LG TV DE GÖRÜNTÜ TİTREMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
8.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 ay önce Lg 32lh5000 lcd tv aldım. Bazı yayınlarda görüntü resmen titriyor. Bu problemi forumlarda çoğu arkadaşın yaşadığını gördüm.Moderatör arkadaşlardan yardım istiyorum:
    Forumda bu konuda bir başlık açalım.
    Bunu gören;
    lg yetkilileri ya cihazları geri toplasın ya da bi update yayınlayarak soruna çözüm bulsun ( ıphone cep telefonunu sinyal probleminden dolayı toplamayı düşünebiliyorsa lg için bu sorun olmasa gerek);
    Bunu gören tv almaya niyetli insanlar da lg den uzak dururlar.
    Sonuçta öyle ya da böyle birilerine yardımımız dokunmuş olur.
    Hadi bakalım,
    Bir mum, diğer mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez
    MEVLANA

• merhaba ben de bir lg tv aldım 4-5 ay önce görüntü titremesi vardı.
    lg yetkili servisini çağırdık, geldi baktılar ölçüm falan yaptılar sözde, tv de bir problem yok dediler. dvd gödterimi esnasında bu problem yok demekki tv den değil uydu alıcısından ya da işte uydu donanımından falandır dediler. tv de bişey yok dediler.

biz de önemsemedik, dün itibarıyla titreme baya bir artıığını fark ettim. şimdi burada bu yorumu da görünce baya bir canım sıkıldı.

bu lanet olası ülkede bizim hakkımızı paramızı koruyan bir merci yok mu yahu? git etek dolusu para ver adamlar sana bozuk malı kakalasın şimdi değiştirin desen bu sefer de 1 ayı geçti anca tamir ederiz falan derler...

daha kaç ay taksidi var tv nin... binbir zorlukla çalış kazan bu şerefsizlere kaptır parayı ondan sonra

ne yapabiliriz acaba?

LG den uzak durun arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekin2000 -- 27 Mayıs 2011; 12:15:50 >

• beyler tam olarak nası bi sorun,sadece akışkan sahnelerde mi var yoksa adam kafasını çevirirken bile titriyo mu görüntü?Yanlış hatırlamıyosam lh5000de trumotion vardı,hani diğerlerine nazaran daha az titremesi lazım diye düşünüyorum,sen sorununu biraz daha ayrıntılı yazabilir misin?
  • Bu titreme olayını hemen hemen her plazmda gözlemliyorum ben.Sizin bahsettiğiniz cihazlar LCD sanırım.LCD'lerde olmaması gereken bir durum.
    Plazmalarda titreme olayı da şöyle oluyor : Mesela panelin sol üst köşesine bakarken , sağ tarafında titreme oluyor.Fakat gözünüzle odaklanan yerde hiçbir titreme yok.Ben bunu hemen her plazmada gördüm.Tabi hareketsiz görüntülerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Since1903 -- 29 Mayıs 2011; 12:25:57 >
  • bizim lg 42lw5400 tv de aynı sorun var.Dert etmiyordum ama bu aralar çok rahatsız etmeye başladı."Hdtv 720p" dizilerin bu versiyonlarında oluyor.Altyazıya bakarken birden gidip geliyormuş gibi oluyor.Video kasıyormuş gibi de oluyor bazenMesela 1080p bir filmde hiçbir sorun olmuyor.Oyunlarda da bir sorun yok720p videolarda sorun yaşayan başka yokmu böyle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 8 Ağustos 2012; 20:41:20 >
  • merhaba arkadaşlar , dün lg 32mb led tv aldım..hometech full hd uydu cihazını ayarlarının 1080 p yapınca tv de titremeler oluyor kanal logoları titremeye başlıyor..tv full hd olmasına rağmen neden böyle bir şey yapıyor tv mi bozuk yoksa full hd değilmi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG Lcd tv çok geç açılıyor.
    11 yıl önce açıldı
    philips lcd tv görüntü yok
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.