Bildirim
samsung tv görüntü yana çevirme?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Neden????? -
cafe işletiyorum ilgi çeksin diye servise sordum olayı anlamadılar bile. -
Öncelikle ne görüntüsünü yan çevreceksiniz bilmiyorum ama bilgisayar ve Video Lan Client (VLC Player) adlı video oynatma programı ile görüntüyü 90 derece çevirebilirsiniz.
İllaki bilgisayar gerekecek. Tv yayınını 90 derece çevirmek için uydu kartı gerekir. DVBDream gibi uydu yazılımını VLC ye yönlerdirirsiniz ve vlcnin ayarlarından görüntüyü efekt olarak yana çevirebilirsiniz. görüntüyü bilgisayardan tvye aktarmak zaten sorun değil.
Tv görüntüsünü yanlışlıkla servis menüsü kurcalarken baş aşağı gösteren olmuştu ama yana çevirmek ve tam ekran kaplamak dijital cihazda kolay olmasa gerek. Tüplü tv gibi analog cihaz olsaydı yine bir derece rotate yaptırmak mümkün ve kolay olabilirdi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X