Şimdi Ara

Lcd hakkında birkaç sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    max 400 ytl'ye lcd ekran almayı planlıyorum.Hemen hemen bütün mesajları okudum,samsung,lg,asus tavsiye edilmiş.Philips'in son modelleri hariç pek tavsiye edilmemiş.

Ben web tasarım ve yazılım ile uğraşan biriyim.Uzun süre ekran karşısında kalıyorum,bu yüzden lcd almayı düşünüyorum.

#Peşin para ile alışveriş yapacağım için internetten alamıyorum,vatan bilgisayar da çok uzak.Eve yakın TeknoSa var,ordan almayı düşünüyorum.Bu konuda ne dersiniz.Teknosa'dan memnun kalan ya da şikayetçi olan var mı?

#Ekran kartım Palit Nvidia 256mb 8600 gt [DDR3].19,20 ya da 22" monitörü kaldırır mı,bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.

#Parlak ekran ile mat ekran arasında göz yormada fark olmaz denildiği için tercihim parlak ekran.Bu konuda parlama sorunu yaşarmıyım?Odada ışık arkadan geliyor,parlama yaparsa kötü olur :)

#Ölü piksel garantisi en çok önem verdiğim konu.Ölü piksel garantisi vermeyen firmadan,markadan almamayı düşünüyorum.Kendimi gerçekten zorlayarak alıcam ekranı sorun çıkarsa benim açımdan epey kötü olur.

#Oyun oynamaya vakit bulabilen biri değilim.Hem okuyup hem çalışıyorum.Kare ekran ve geniş ekrandan hangisini etercih etmem gerekir?Web tasarm ve yazılım ile ilgili birçok program kullanıyorum.Geniş ekranlar bu konuda bana sorun çıkarır mı?

#Ekranı bağlama şekli hakkında muhabbetler dönmüş,analog bağlıyanlar vs.Bunların farkları nelerdir,ekran kartımın destekleyip desteklemediğini nerden öğrenebilirim?

Ayrıca;
    Taksim Darty'de Lg Flatron L222WS-BN 22" model bi ekran gördüm 399 ytl.1:1000 kontrast 5 ms tepki süresi parlak ekran.Bu monitörü kullanan,tavsiye/şikayet eden var mı?Tekrardan sorayım ekran kartım bu ekranı kaldırır mı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çelişki -- 18 Kasım 2008; 4:39:05 >

• Arkadaşlar,cumartesi alıcam ekranı,almadan önce şu kafadaki soru işaretlerini silsek fena olmazdı :).
  • 3 gündür beklıorum bi kişinin cevapladığı yok,flood diye kızmasın kimse!
  • Öncelikle kardeşim ben de 5 gün önce Philips 220xw8fb monitör aldım teknosa'dan.Bir çok yerde bitmişti bu monitör Teknosa'da stoklara girince bir tek ellerinde teşhir ürünü vardı.Teşhir ürünü aldığım için açıkta idi monitör ve siyah ekranda dikkatlice bakarak aldım.Eğer biraz daha arttırabilirsen cebinden çıkacak parayı kesinlikle bu monörü tavsiye ederim.Teknosa da fiyatı 539 TL yanlız Türkiye'de en ucuz Teknosa'da bulabildim bu ürünü bir kaç mağazada daha vardı teşhir ürünü eğer bulabilirsen gidip teşhir ürünü de alabilirsin.Benim şansıma daha yeni konumuş teşhire hiç bir yerinde bir sorun yoktu çizik dahi yoktu.Bende haftalarca araştırdım ve benim için en iyisinin bu olacağına karar verdim kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitechh -- 21 Kasım 2008; 20:05:36 >
  • bi kere 0 ölü piksel garantisi için vatan bilgisayara gitmeye mecbursun.
    oyun oynamıyorsan ekran kartın 22" kaldırır.
    dvı bağlantı analog bağlantıya oranla daha canlı bi görüntü sağlıyor.
    ama mevcut kurlarla vatan bilgisayardan 400 liraya alabileceğin 22" dvı monitör yok
  • 19" alırım sorun değil :).Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim hocam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hitechh

Öncelikle kardeşim ben de 5 gün önce Philips 220xw8fb monitör aldım teknosa'dan.Bir çok yerde bitmişti bu monitör Teknosa'da stoklara girince bir tek ellerinde teşhir ürünü vardı.Teşhir ürünü aldığım için açıkta idi monitör ve siyah ekranda dikkatlice bakarak aldım.Eğer biraz daha arttırabilirsen cebinden çıkacak parayı kesinlikle bu monörü tavsiye ederim.Teknosa da fiyatı 539 TL yanlız Türkiye'de en ucuz Teknosa'da bulabildim bu ürünü bir kaç mağazada daha vardı teşhir ürünü eğer bulabilirsen gidip teşhir ürünü de alabilirsin.Benim şansıma daha yeni konumuş teşhire hiç bir yerinde bir sorun yoktu çizik dahi yoktu.Bende haftalarca araştırdım ve benim için en iyisinin bu olacağına karar verdim kesinlikle tavsiye ederim.

Eyvallah sağolasın da 400 ytl maksimum verebileceğim fiyat :).Hayırlısıyla vatan bilgisayardan almayı düşünüyorum. 0 pixel garantisi insana yakın geliyor :)

• quote:

Orjinalden alıntı: hitechh

Öncelikle kardeşim ben de 5 gün önce Philips 220xw8fb monitör aldım teknosa'dan.Bir çok yerde bitmişti bu monitör Teknosa'da stoklara girince bir tek ellerinde teşhir ürünü vardı.Teşhir ürünü aldığım için açıkta idi monitör ve siyah ekranda dikkatlice bakarak aldım.Eğer biraz daha arttırabilirsen cebinden çıkacak parayı kesinlikle bu monörü tavsiye ederim.Teknosa da fiyatı 539 TL yanlız Türkiye'de en ucuz Teknosa'da bulabildim bu ürünü bir kaç mağazada daha vardı teşhir ürünü eğer bulabilirsen gidip teşhir ürünü de alabilirsin.Benim şansıma daha yeni konumuş teşhire hiç bir yerinde bir sorun yoktu çizik dahi yoktu.Bende haftalarca araştırdım ve benim için en iyisinin bu olacağına karar verdim kesinlikle tavsiye ederim.

aynı benim gibi olmuş sendede aynı ürünü bende teşhir ürünü aldım 539 ytl ye teknosa dan 1 hafta önce falan koymuşlar gerçekten süper monitör

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.