güzel bir ürün ama bence fiyatı çok uygun değil. normal yani
tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı, yoksa özel yapım mı tercih ediyorsunuz?
[simage][/simage]C:\Documents and Settings\ARBEN\Desktop[simage][/simage] [simage]C:\Documents and Settings\ARBEN\Desktop[/simage]
kardeş resimler gözükmüyor maalesef
güzel bişeye benziyo ama ben sana SONOROUS markasını tavsiye edeceğim.çok kaliteli temperli camdan yapılmış ürünleri var.ayrıca çokta şık duruyor. markayı yazıp google'de arat bulursun..
güzel sehpaymış. fiyatıda bence makul. ayrıca bimekste şu anda Achill PLA 110 kampanyada 247 ytl..
evet bugün bir hayli araştırma yaptım. onlarca marka inceledim ama aradığım özellik ve fiyat belli olduğu için geriye sadece bu model kaldı. bir kaç marka daha vardı ama onlar da çin malıydı. dediğiniz markayı da incelemiştim. gerçekten de çok kaliteli duruyor ürünleri ama fiyatları biraz pahalı geldi bana.
quote:
Orjinalden alıntı: fh-b170
güzel bişeye benziyo ama ben sana SONOROUS markasını tavsiye edeceğim.çok kaliteli temperli camdan yapılmış ürünleri var.ayrıca çokta şık duruyor. markayı yazıp google'de arat bulursun..
SONOROUS hem iyi hem Türk. Olur bence de.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme