Şimdi Ara

Lcd---led monitör ömürleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir led monitörün ömrü ortalama nekadar oluyor kaç bin saat benim imzadaki aoc (dünyanın en ince monitör modeli) bu monitör yaklaşık 1.5 2 senedir kulaniyorum orjinal adaptörü ile hiç tamirde gormedi on panel tuşları dokunmatik v.s memnunum monitorumdenn ama bunun tam olarak ömrü kay yıldır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• updullah beyler nedır bunun omru monıtorumu çok sevıyorum
  • berke_17 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 21:52:9 >
  • Bende Bir Tane LCD Monitör Var Wiewsonic 8 Yılda bir defa tamire gitti 30 Tl lik masrafı oldu o kadar daha canavar gibi bakalım ne zaman dolduracak ömrünü :) ben bile hayret ettim bozulmuyor bir türlü millet kaç defa monitör bozuyor :) 7/24 Açıkdır Güvenlik kameralarına baglı sadece parklaklıgında yarı yarıya bir düşüş var ama sonuçta iş görüyor :) Teknolojinin birazda şans işi oldugunu düşünüyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 17 Mayıs 2016; 18:15:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE

Led tvler hakkında okumuştum, led monitörler için de aynısı geçerlidir diye düşünüyorum.
    Üreticilere göre sürekli kullanımda teorik olarak 40,000 - 90,000 saat arası bu da 4 - 10 yıla tekabul ediyor.
    Bu süre cihazın marka, model, kullanımı, çevresel koşullara göre değişiyor.

okadar suresı warsa iyi hocam ozamana kadar kım ole kım kala
  • quote:

Orijinalden alıntı: OTTOMANRUPE

Bende Bir Tane LCD Monitör Var Wiewsonic 8 Yılda bir defa tamire gitti 30 Tl lik masrafı oldu o kadar daha canavar gibi bakalım ne zaman dolduracak ömrünü :) ben bile hayret ettim bozulmuyor bir türlü millet kaç defa monitör bozuyor :) 7/24 Açıkdır Güvenlik kameralarına baglı sadece parklaklıgında yarı yarıya bir düşüş var ama sonuçta iş görüyor :) Teknolojinin birazda şans işi oldugunu düşünüyorum :)

8 yıl mı maşallağı war tüplüler okadar dayanmıyor hocam parlaklık niye düşmüş olabilri elleme kısıldı ayarlar menusunda sondamı parlaklık

• Parklaklık sonda normaldir parlaklıgın düşmesi zamanla yarıya kadar indi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LED tv ömrü vs LCD vs PLAZMA
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.