Bildirim
Lcd Monitor Lcd TV olurmu?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
hocam bu ür dönüştürüvcüler piyasada var
eğer Receverdan scart girşindeb yararlanarak lcd ye görüntü aktaracaksanız, lcd nizin RCA girişi varsa bundan yararlanabilirsiniz.... elektronikçilerde scart-RCA dönüştürücüleri bulunur....
http://www.ucuzu.com/hi-fi-aksesuari-c3652/hama-43178-scart-3-rca-a-v-in-out-switch-scart-kablolar-1-5-m-p8495343.html
kolay gelsin,mutluyollar -
maalesef lcd monitorde rca girişi yok. Ben receverin scart çıkışı ile monitorün d-sub yada dvi girişi arasında bağlantı sağlanabilirmi onu öğrenmek istemiştim
ilgine teşekkürler iyi bayramlar.. -
quote:
Orjinalden alıntı: m.selcuk
maalesef lcd monitorde rca girişi yok. Ben receverin scart çıkışı ile monitorün d-sub yada dvi girişi arasında bağlantı sağlanabilirmi onu öğrenmek istemiştim
ilgine teşekkürler iyi bayramlar..
hocam bu tür dönüştürücüleri bulabilirsiniz scart-dsub olsun bulabilirsiniz.....
elektronikçilere başvurun hocam -
avermedianın tvbox ı ile lcd ne hem tv özelliği kazandırabilir hemde diğer vcd-dvd oynatıcıları bağlaya bilirsin.
aşagıdaki linkten inceleyebilisin
http://www.aver.com/mpd/tvbox7_spec.html
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- cs 1.6 tam ekran yapma
- windows fotoğraf görüntüleyicisi bu dosya biçimini desteklemediğinden veya en yeni
- bilinmeyen usb aygıtı (aygıt tanımlayıcısı isteği başarısız oldu)
- klavye yanlış yazıyor
- ağ güvenlik anahtarı doğru değil
- laptop menteşe tamiri
- dlss nedir
- ekran kartı resetleme
- iso dosyası nedir
- root nasıl kaldırılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X