Şimdi Ara

LCD MONİTÖR SEÇİMİNDE YARDIM EDİİİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9600gt ekrankartlı bir pc aldım 2 el buna birde lcd alıyım dedim ,oyun ve film izlerken eniyi performansı almak için ne tavsiye edersiniz, ben -Samsung B2230N 21.5"- ve -lg W1954S 19"- buldum bunların çözünürlük 1920.1080 olduğu için oyunlarda iyi sanırım ,siz bu çözünürlük ve bu ürünler hakkında ne düşünüyorsunuz.

• 9800 Ekran kartlarının çıkışları konusunda bilgim yok, ama DVI çıkışı varsa Monitörde de DVI aramanı tavsiye ederim,

Genelde PC donanımları sürekli değişir Ekran kartı - cpu - board vb.. ama monitörler zor değişen parçalardandır,

su sıralar bende 3-4 yıllık monitörümü değiştiriceğim, genelde hem bugune hemde yarına yatırım mantıgı ile DVI ve HDMI destekli 1920 pixeli ve 21" ve üstü monitör aramaktayım...

tavsiyem sana önce bütceni belirle 300-400-500 ne aralıktaysa onu belirle ona göre dediğim özelliklere bak derim...

Unutma geleceğe göre bir yatırım yap DVI kesin olsun Ekstra HDMI lide ara...
  • saol ELGOR ,samsung o zaman en mantıklısı ki ben 1920x1080 çözünürlüklü oldugu için alıcam ama oyunların grafik ayarlarında monitör 1920x1080 olsada 1600 dan yukarı seçemiyoruz galiba bu doğrumudur ? birde sence bahsettiğim samsung sence nasıl? şimdiden çoook teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4ASLAN4

saol ELGOR ,samsung o zaman en mantıklısı ki ben 1920x1080 çözünürlüklü oldugu için alıcam ama oyunların grafik ayarlarında monitör 1920x1080 olsada 1600 dan yukarı seçemiyoruz galiba bu doğrumudur ? birde sence bahsettiğim samsung sence nasıl? şimdiden çoook teşekkürler.

Yanlış bilgi vermek istemem yalnız 1920x1080 de görselliği olan oyunlar var yeni çıkan oyunlar bu formatı destekler,

Bütçen 300-350 arasında sanıryorum, B2230N modeli benimde beğendiğim modellerden tek dezavantajı Analog olması dediğim gibi DVI yok...

Sen dersen ben DVI önemsemiyorum ozaman Hem marka Hemde bu model bence güzel...

Ama 400TL ye çıkabilirsen P2250 al derim,

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-p2250-21.5-p2250-genis-ekran-lcd-monitor/productdetails.aspx?I_ID=38406

(ben bu model için arttırma sitelerinde ürünlerimi satıyorum para toplamak için :D )

• sıfır lcd monitör ve de dvi ya da hdmi çıkışı olmasına dikkat etmen lazım monitorde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elgor

(ben bu model için arttırma sitelerinde ürünlerimi satıyorum para toplamak için :D )

o işde güzel , keşke bizde becerebilsek
    zaten arkadaştan güzel bir kasa aldım (para sıkıntısı olmuştu hemen yapıştım ) e8200 2.66 elgor un işlemcisi falan filan , birdde yanına lcd monitör alayımda şenleyim dedim şöyle oyunda filmde ama çan çatlasa 300tl verriim heralde .
    bulsam şöyle bir 2 el garanti devam eden saldırıcam ama arkadaşın dediği gibi dvı ve hdmı önemli bakalım araştırmayla nasiplenelüm. ,

• kardeş arkadaş haklı ben kullanıyorum p2250 hem oyun hem film performansı hemde tasarımı muhteşem 0ı 400 lira sen 2. el bulacağım diyorsun 2. el bölümünde bi arkadaş süper bi lg monitör satıyordu sattımı bilmiyorum ama lgnin hdmi dvi full hd bi monitörüydü bi göz at derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 27 Temmuz 2010; 22:36:30 >
  • samsungu aldım aramaktan kurtuldum ,güzel monitör harbiiiiiiiden . ama arkadaşın satıştaki bahsettiği 20.1 de fena deil. thnks
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.