Şimdi Ara

LCD monitör şeffaf hareketli yatay çizgiler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi eceler arkadaşlar. İkinci el bir monitör aldım onay aşamasında ancak kafama takılan bir sorunu var. Monitörde parlaklık (brightnss) ayarı %100 iken bahsedeceğim sorun oluşmuyor. Ancak parlaklığı %99 ve daha da düşürdüğümde videoda görülen hareketli şeffaf yatay çizgiler oluşuyor. Tüm çözünürlüklerde denedim, hertz oranını değiştirdim, vga kablosu değiştirdim, 2 ekran kartı ve onboard ekran kartında denedim yine de değişen birşey yok. Monitör etrafında mıknatıs içeren bir cihaz da yok. Esas korktuğum şey, ağır bir arıza verir mi. Nede olsa 2. el üründe çok fazla kullanma ömrü beklemiyorum ancak 2 sene de götürsün isterim. Sorunu inceleyebileceğiniz video ektedir. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Bu arada marka model: ASUS MS208D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bircanyaman -- 27 Aralık 2015; 22:07:47 >

• Ekran kartı yetmiyor olabilir.Yatay çizgi ve sabit olsaydı kesin ekran olurdu ama yüksek çözünürlükte ekran kartı yetersiz kalıyor gibi geliyor.Akma yapıyor başka monitör ile dene mutlaka özellikle benzer özelliğe sahip Asus sağlam monitör dür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ekran kartı gtx460 ben pek ihtimal vermedim ancak yinede yüksek kart ile deneyecegim sagolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.