Şimdi Ara

LCD MONITORU TELEVIZYONA CEVIRMEK ICIN YARDIM LUTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben lcd monitoru lcd televizyona cevirmek istiyorum. Piyasada bununla ilgili hali hazirda satisi yapilan aletler oldugunu biliyorum( tvbox vs..).
    Fakat bana hazir alet degil devre semasi lazim, cunku kendim kurmak istiyorum devreyi, cok arastirdim, fakat tam olarak bir sonuca ulasamadim. Elinde bir sema olan veya en azindan nasil aramam gerektigini bilen bir arkadas yardimci olursa cok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exotyc_fun -- 3 Mart 2008; 14:30:14 >

• hala cevap yok :((
  • Arkadaşım sıfırdan bir tvboxı kendin yapman ne kadar mantıklı olabilir ki? (yapılabilirliği hakkında yorum bile yapmak istemiyorum)
  • bu konu daha önce konuşulmuş diye biliyorum forum da bir arama yaparsanız birşeyler bulabileceginize eminim..
    onun dışında yapmanız gereken video sinyalini RGBHV sinyale çevirmek.monitörlerde red green blau h-sync ve v-sync sinyalleri gelir bu şekilde bir sistem kurarsanız işiniz hallolabilir.ikici olarak kullancagınız monitörün çözünürlügü sorun olabilir lcd monitörler her çözünürlügü desteklemezler..L1881 bu entegreyi araştırın ..bu entegre video sinyalinden h-sync ve v-sync sinyalleri oluşturabiliyor...
    nette video to rgbhv diye arartın sonuç mutlaka vardır..
    kolay gelsin
  • ilginize tesekkur ederim, arastirmaya devam ediyorum, yeni yorumlari da bekliyorum.
  • cok istiyosan bul bir tane tv şeması tunerden video cıkışa kadar yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.