Şimdi Ara

LCD NE ALSAM 300-350YTL ARASI YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar işim gereği monitör almak istiyorum yoksa kör olcam bu crt yuzunden :) muhasebe ile uğraştıgım için gözlerimi yormaması için lcd almak istiyorum.faydası varmı sizce bi de tavsiye edeceğiniz lcd varmı 19 düşünüyorum şimdiden saolun.

• bende aynı fiyat aralığında BENQ G2000WA almayı düşünüyorum
  • Benim kullandığım monitor tavsiye ederim

17 19 21 boyutları ben 21 kullanıyorum

LCD NE ALSAM 300-350YTL ARASI YARDIM
  • En çok göze faydası var zaten Lcd lerdeki parlamayı önleyici kaplamalar çok iyi 19'' ler bu sene son seneye üretilmeyecekmiş Bayağı bol model var piyasada iş için alacaksan marka model önemli değil ucuz olan markalı bi monitör al bence.

quote:

Orjinalden alıntı: _TOPRAK_

merhaba arkadaşlar işim gereği monitör almak istiyorum yoksa kör olcam bu crt yuzunden :) muhasebe ile uğraştıgım için gözlerimi yormaması için lcd almak istiyorum.faydası varmı sizce bi de tavsiye edeceğiniz lcd varmı 19 düşünüyorum şimdiden saolun.
  • benimde goz sorun vardı normal crt yuzunden.en sonundada degıstım sorun gozumde degılmıs bunu anladım yanma yorulma olayı kalktı.19 benq900a serisi aldım super memnunum.couznuluk ve tepkı suresıde pıyasadakılerın cogundan ıyı ve yuksek.tavsıye ederım ustelıkte ucuz avrupadada cok tutulan bir firma.
    fiyat olarakta ucuz.herseyden onemlısı goz saglıgı ıcın lcdler daha saglıklı modelı marakası onemlı degıl.crtlerden yayılan keskin ısıga marız kalmıyor gozler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.