Bildirim
LCD önerisi için yardım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
aslında benim de bir öneriye ihtiyacım var ilerleyen zamanlarda almayı düşünüyorum bir lcd monitör ama
markası, nokta aralığı, tepkime süresi, boyutu ( 17", 19", 20", 20" wide), izleme açısı gibi konularda kararsız kalıyorum fazla bilgim olmadığından dolayı
bana kısa sürede arıza vermeyecek uzun ömürlü kullanışlı bişey lazım
önerilerinizi bekliyorum....... -
artık bu saatten sonra küçük ekran alınmaz diye düşünüyorum. yani 22'' almanızı tavsiye ederim. ben şahsen 2 adet 22'' monitör sahibiyim. bende ilk monitörümü alırken çok araştırdım ve kafamda çok fazla soru işareti vardır. ancak kendi kesenize uygun 22'' monitörlerden birini alın derim. eğer bütçeniz müsait ise dvi girişi olan bir monitör alın. ancak param o kadarına yetmez derse analog girişli de alabilirsniz. imzamda sahip olduğum 2 monitör yazılı. yani insanlar tarafından kaliteli olarak ifade edilen 226bw monitöre ve almayın dvi girişi yok denen vw222s monitöre sahibim. netice olarak diyebilirm ki paranız varsa 22'' samsumg öneririm dvi girişli ha param kısıtlı performans/fiyat yükse olsun derseniz analog girişli alın diyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X