Şimdi Ara

LCD önerisi için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ati rodeon XT1950 256 mb ekran kartım var ve oyun oynamayı çok seviyorum sizce nasıl bir LCD almalıyım

450 ytl ye kadar verebilirim.

Önerilerinizi bekliyorum

• aslında benim de bir öneriye ihtiyacım var ilerleyen zamanlarda almayı düşünüyorum bir lcd monitör ama
    markası, nokta aralığı, tepkime süresi, boyutu ( 17", 19", 20", 20" wide), izleme açısı gibi konularda kararsız kalıyorum fazla bilgim olmadığından dolayı
    bana kısa sürede arıza vermeyecek uzun ömürlü kullanışlı bişey lazım
    önerilerinizi bekliyorum.......
  • artık bu saatten sonra küçük ekran alınmaz diye düşünüyorum. yani 22'' almanızı tavsiye ederim. ben şahsen 2 adet 22'' monitör sahibiyim. bende ilk monitörümü alırken çok araştırdım ve kafamda çok fazla soru işareti vardır. ancak kendi kesenize uygun 22'' monitörlerden birini alın derim. eğer bütçeniz müsait ise dvi girişi olan bir monitör alın. ancak param o kadarına yetmez derse analog girişli de alabilirsniz. imzamda sahip olduğum 2 monitör yazılı. yani insanlar tarafından kaliteli olarak ifade edilen 226bw monitöre ve almayın dvi girişi yok denen vw222s monitöre sahibim. netice olarak diyebilirm ki paranız varsa 22'' samsumg öneririm dvi girişli ha param kısıtlı performans/fiyat yükse olsun derseniz analog girişli alın diyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.