Şimdi Ara

LCD panel pin sayısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,laptop lcd sinde bulunan bir sıkıntıdan dolayı değiştirmem gerekiyor ama bu konularda fikir sahibi değilim. Ekte bulunan lcd panel için kaç pin olduğu ve internette nasıl aratmam gerektiğini söyleyebilir misiniz?

/b156htn03.6 model kodu sanırım bunun yerine b156htn03.8 yada IPS ekranlı lcd taktırabilir miyim?

LCD panel pin sayısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oczipka -- 14 Kasım 2017; 23:13:36 >

• sen laptop un markasına göre arat internette modele göre yani. Satın alacağın yerde sipariş notu olarak senden o o kodu isteyebilirler. Ben almadım ama almak için bakmıştım sitelere.
  • Tebrikler b156htn03.6 bu şekilde arama yapınız örnek aşağıdaki gibi ama o satıcıyı size tavsiye etmem bu işin içinde olmama rağmen bana yanlış yaptı ki size haydi haydi yapar.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-netbook-dell-15-7000-b156htn03.6-n156hga-eab-n156hga-eab-rev.c1-not-498214842/detay
  • bilgisayarın marka modeli nedir.
  • Arkadaşlar merhabalar, led panel upgrade etmek istiyorum. Halihazırda kullandığım laptopumun led paneli LP154WH4 1366x768 çözünürlüklü. Bunu 1920x1080 yapamaz mıyım? Araştırdığım kadarıyla 40 pinli olmasından dolayı 1920x1080 destekleyecek ama emin olmamadım. Bilgisi olan var mı acaba?LCD panel pin sayısı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 pin led şerid L konnektör
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.