C derleyicisi kullanıyorsun anladığım kadarıyla, lcd.h veya benzeri bir dosyayı include veya examples klasörünün içinde bulacaksın eğer eklersen yardımcı olabiliriz...
bu arada sourceboost kullanıyorum. lcd_drive.h dosyasını buldum. bunu include etsem olacak mı?
evet dosyayı c dosyasına ekleyeceksiniz. lcd sürme için gerekli fonksiyonlar lcd_drive.h dosyası içinde tanımlı. Hi-Tech PIC C nin de ücretsiz derleyicileri mevcut örnekleriyle birliktede kuruluyor isterseniz bahsi geçen derleyiciyi kurun bir kaç örnek ekleyeyim...
c2c ve sourceboost var. bir örnek koyarsanız çok sevinirim. çok acil ihtiyacim var.
teşekkürler...
program paylaşımlarının forumda yasak olmasından dolayı, Hi-Tech PIC C derleyicisi download adresini PM olarak gönderdim ayrıca dosya içinde bir de lcd örneği bulunmakta. kolay gelsin...
ilginiz için çok teşekkür ederim. şimdi dosyaları indiriyorum. inceledikten sonra durumdan haberdar ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme