Evet herzamanki gibi ps3'te mw2 oynarken birden bire ekran kaydı ve bekledim biraz sonra kapattım açtım yalnızca 1-2 dk dayandı ve yine kaydı.Kayma sırasında herhangi renk değişikliği vb. gibi şeyler yok yalnız ekrannın sağ tarafı büyüteç gibi büyüyor.Servise vermek istemiyorum garantisi falan doldu zaten.Bazı yerlerde 3-4 saat aynı kanal açık kalmasın diyolar doğrumudur?Marka - samsung 127 ekran plazma . yani cihaz bu . çözüm yolu ne olabilr? birde servise versem ne kadara mal olur ortalama ?
Şimdiden çok teşekkürler.
Hocam tvnin modelini yazmamışın fakat,tvde oyun modunu değiştir,daha sonra ekranı kapa,bağlantını hdmi girişle yap,düzelebilir olmassa,dediğim gibi elindeki modelin internetten güncellemesini indir,daha sonra cihazına tanıt otomatik algılar,ayarlardan gereken neyse seçersin.
Hmm teşekkür ederim.Hiç olmassa bile oyun moduna alıcam tv'yi.Sorun herlade fazla ısınmadan kaynaklanıyor günde ortalama 10 saat açık :)
burn-in yaşadın mı ? kontras ve parlaklık ayarların ne durumda ?
Burn-in yaşanamdım yani ufak tefek kalıntılar oluyor oda normal yani her tv'de olması muhtemel şeyler. ayarları direk dinamik'te yani çok kuvvetli onu oyun modu gibi bişeye almam makbul olur herallde?
yalnız dün oynarken bi ara kapattım sonra fişinide çekip 20 dk falan bekledim açtığımda düzelmişti , 3 saat falan oynadım hiç bi sorun olmadı sürekli uyduya falanda geçtim durdum fakat bişey olmadı. Kayma dediysem şöyle anlatayım tam olarak ;
Normal oynuyorum ekran hafif küçülüyor fakatsağ tarafı büyütecli gibi oluyor (yani ekran ikiye bölününce sol taraf normal sağ tarafı birleştiren cizgi kocaman gösteriyor, diğer yarısıda normal gibi . ama işte görüntü kayıbı oluyor.)
Burn-in dediğin şey heralde ; ekran yanması yani küçük küçük çizgilerin çıkması her yerde? yani bende 1 tane çizgi var oda zaten ekranı bölünce çıkan çizgi.hatta çizgi bile sayılmaz :)