Şimdi Ara

LCD TV ACİL TAVSİYE LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bi lcd tv almayı düşünüyoruz da maks. 1700 tl civarında acaba tavsiye edebileceğiniz bildiğiniz tv ler hakkında yorumlarınızı alabilir miyim. Bir de vestel de bi kampanya varmış heralde tam da öğrenemedim bi lcd tv 1000tl ye düşmüş 1700 tl den. Aslında samsung iyi diyorlar ama tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden sağolun...

• kardeşim tv yi kullanım amacını söle ona göre bizde sana fikir verelim. Sen 32" düşünüyorsun.
    Bütçene göre o paraya çok kaliteli 32" tv ler mevcut.
  • kardeş 102 ekran düşünüyoruz...
  • salonda kullanmak için normal bi tv
  • quote:

Orjinalden alıntı: abdurrahmaneroglu

salonda kullanmak için normal bi tv

kardeşim ekranı büyütürsen ben pek yardımcı olamam. diğer arkadaşlar sana yardımcı olsunlar. sanırım sadece tv izlemek için bişi düşünüyosun.
    Kafanda hangi markalar canlandı bilemem ama 106 ekranda full hd alman çok fonksiyonlu kullanım açısından uygun olabilir.
    Eğer 32" düşünürsen ben dahil bi çok arkadaşımında kullandığı(forumda) gerçi şimdi bi üst modeli çıktıda 32xv550pg fulkl hd modelini tavsiye edebilirim.
    Fakat dediğin gibi 106 ekran düşünürsen 1700 e biraz full hd zor bulunur. ama hd ready olarak söyle dersen
    toshiba42av500 hd ready derim.
    Eğer ekranı biraz daha küçük istersen mesela 37" gibi o zamanda full hd olarak 37xv500 full hd ama hd olarak ta toshiba 37av500 hd ready öneririm.
    Bunların fiyatları 1700 ve altındadır. Ama bi çok firmaya araştırma yapman gerek kimisinde 100 aşada, kiminde 100 yukarda fiyatlar var.
    Ben toshiba için sçenek verdim toshiba kullandığım için. Ve şu sıralar fiyatlarıda uygun, hatta çoğunluk sd (uydu) yayın ,zlenecekse toshiba lcd ler diğer markalara göre işlemci yönünden biraz daha iyi. Tabi kötü taraflarıda var full hd modellerinde siyah dengesi belki biraz grimsi gibi gelebilir. ama yinede senin tercihin.
    Sony ler siyah bakımından iyi panel diyorlar ama fiyat konusundada iyler bilgin olsun.
    Bu arada samsınglar falan iyidir diye yazmısın. onlarında fiyatları iyi.
    İSter samsung, ister toshiba. karar senin.
    edit: buradada kafanda yer edicek görüntülere ulaşabilirsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_26766154/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devecibakar -- 3 Nisan 2009; 16:13:53 >

• tabiki full hd seçmeniz biraz daha fazla para ödemenize nedne olur ama tercih sizin tabi...

1000 tl civarında bu üründe kalitelidir...

http://www.fazlafazla.com/pinfo.asp?pid=493
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg Tv Sinyal Yok Lütfen Yardım
    3 yıl önce açıldı
    Güncel 55" TV Tavsiye Yardım..
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.