Şimdi Ara

lcd tv seçerken dikkat edilmesi -edilmemesi gerekenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • * lcd tv lerinizi seçerken dikkat edilmesi gerekenler ilk başta alacağınız markanın bayisinden alınmasıdır sony ise sony center samsung ise samsung shop philips ise philips home lar vs.
    * ürünü almadan önce hangi marka hangi özelliği ile övünüyor ve bu özellik ne işe yarıyor internetten araştırma yapın örneğin sony bravia ile övünür ve görüntü işlemci ÇİPİ dir philips pixelplus ile övünür vestel pixellence ile övünür ama pixellence bir yazılımdır
    * internet üzerinden ürün araştırırken markanın resmi sitesine bakın sony.com.tr samsung com.tr vs diğer siteler sizi yanıltabilir
    * ürünün çözünürlüğü önemlidir şu an alt çözünürlük hd (high definition) yayınlarda 1366x768 dir.bunun altını hiç tavsiye etmiyorum.bu dip çözünürlük sizin için fazlasıyla yeterli olacaktır ama birde full hd dediğimiz 1920x1080 çözünürlük oranı var bu çözünürlükte bir tv yayını dünya çapında gelmeyecek.gelmeyecek ise neden böyle tvler var dediğinizi duyar gibiyim bu çözünürlük harici cihaz bağlantıları için hdmi comp. bağlantıdan sağlanabilen çöz. lerdir bu görüntüyü alabilmeniz için bluray okuyucu ps3 sony cybershot vaio laptoplar veya 1080p çıkışına sahip cihazlar bağlanması gerekir. ben bağlamam derseniz boşuna para vermeye değmez.
    * en çok kafa karıştıran olay kontrast olarak geçer şu an satılan tvlerde en yüksek kontrast oranı samsung markasında 50.000:1 oranındadır daha yüksekleride çıkacaktır.kontrast olayını size en basit cep telefonları aracılığıyla açıklayabilirim. güneş altında ekranı gözükmeyen telefon ekranının kontrastı düşük demektir. kontrastı yüksek lcd tvler çok güneş alan pencere karşısına konulacaksa önerilmektedir. ama güneş almayacaksa gölge bir yerde duracaksa hiç gerek yok boşuna masraf etmeyin.kontrastı yüksek tvler gölgede çok parlak olurlar ve yüksek oranlı siyahları bile gri veya yeşil gösterirler.bu açıdan size ideali 8.000/16.000 arası kontrastı iç rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
    * bir tv seçerken yeni teknolojilere uyumlu olması en büyük tavsiyemdir.örneğin bir tv alacaksınız a özelliğe sahip b özelliği gelecek diye duydunuz bu tv b özelliğine uygun değilse o özelliğe uydurmak için ekstra masrafa gireceksiniz demektir.buradada en uygun örneğim dvb-c yayınlarıdır. açılım olarak "digital video broadcasting - cable" dır yani "dijital karasal yayın - kablo" bu yayının özü şu ; ocak 2009 da kablosuz yayın teknolojisi gelecek 2007 yılında trt genel müdürü tanıtımını yapmıştı. bu teknoloji şu şekilde çalışmaktadır : yayınlar geldiğinde evinizde ne kadar anten anten kablosu çanak receiver varsa hepsini atıyorsunuz yayın elektrik hattı üzerinden geliyor ve görüntü kalitesi HD kalitede oluyor.tv yi fişe takmanızla birlikte yayınları izlemeye başlıyorsunuz.(ben denedim çalışıyor) bu yayını izlemek için bütün markalara karasal yayın uydu alıcısı alınması gerekiyor ki şu an çeşitli markalar bunu min. 700 YTL den satıyorlar kaliteli birşey olsun derseniz 1500 YTL ye kadar var. AMA!!! sony nin bütün modellerinde ve philips in sadece 1 modelinde bu alıcı entegre olarak sunuluyor yani sony bravia alırsanız ileride bu yayın için masrafınız olmayacak.

sony markası 102 ekran full hd lcd tv 2900 ytl 12 taksitli fiyatı var
    samsung markası 102 ekran full hd lcd tv 2300 ytl 12 taksit fiyatı var (yaklaşık olarak)
    samsung markasına uyumlu karasal yayın uydu alıcısı (orta kalite) 1000 ytl 12 taksit
    yukarıdaki fiyatlar örnek tir

Samsung marka lcd size kontrast olarak fazla fiyat olarak ucuz gibi gözükebilir ve bu doğal olarak hepimizi cezbeder ( diğer özellikleri bilmediğimizi varsayıyorum ) ama yeni teknoloji için harcadığınız 1000 ytl tv yi 600 ytl daha ucuzken 400 ytl daha pahalı duruma getirdi.ve kutulardan antenlerden kurtulmak için ekstra bir kutu aldınız.
    şu ana kadar açıklanan yeni 20 ad farklı teknoloji gelecek ve masrafınız katlanacak o yüzden alacağınız markanın fiyatına değil özelliğine ve verimliliğine bakın

* tasarım ve dizayn olayına girersek piyasada çok güzel tasarlanmış tvler ve markalar var bunlardada size parlak (piano black) tasarımda olanı katiyen tavsiye etmiyorum. sebep olarak şöyle ki gözünüze veya odanıza çok hoş duruyor veya duracağını düşünüyorsunuz ve bütün markalarda parlak kasa var. parlak kasa en başta yansıma oranı %100 olan bir tasarımdır arka tarafta mum yansa yansıtır ve rahatsız olursunuz izlediğiniz yayına adapte olamazsınız veya tv nin kasasında kendinizi görürsünüz :). ikinci dezavantajı parlak kasalar çok çabuk is ve toz çekerler bunuda silmeye kalkarsanız aldığınız gün tv yi çizersiniz. ben bir keresinde denedim tv yi kutudan çıkardım piano koruma şeridini sökerken çizildi ve ertesi gün parmağımı üzerinde gezdirdim yine çizildi. hiç tavsiye etmiyorum
    * duvaramı asalım sehpayamı koyalım??? ne yalan söyleyim duvarda daha hoş duruyor ama bütün sisteminizin hazır olması gerekiyor. anten kablolarınız elektrik kablolarınız hepsi duvarın içinden yapılmış olursa çok şahane olur ama altına dvd receiver vs cihazlarınızı koymak için illa bir sehpa alıyorsunuz benim tavsiyem duvara asacaksanız cihazlarınızı başka bir duvara koyun sadece duvar ve tv başka birşey olmasın lambanın anahtarı bile olmasın. ha sehpa dersenizde alacağınız tv ye uygun tasarımda sehpa alın ama askılı olmasın askılı sehpalar zamanla eğilme yapıyor ve tv üzerinde sallanıyor.
    * pip pap usb girişi tv üzerinde dvd memory stick girişi vs tv nin devresel sistemine zarar veriyor bunları isterseniz ömrünü 2ye bölün.
    * panel ömrü ve dayanıklılığı. şu an özellikle samsung satış danışmanları piyasadaki bütün markaların lcd panelini samsung yapıyor diyor buna aldanmayın hepsini sen yapıyorsunda piyasada neden bu kadar marka var. dünyada sharp sony lg ve samsung panel üretir. piyasa panelinin % 35 i sharp % 35 i sony %10 u lg % 20 side samsung un panelleridir. bunu Sony Corp. üretim şefine birebir sordum yani birinci elden cevap. panel ömrünü en uzun süre olarak şu an sony sunuyor esnek panel yapısı ile 101.000 saat panel ömrüne sahip olan sony'yi 80.000 saat ile philips izliyor günde 7 saat standartlarında sony 50 yıl philips 35 yıla denk geliyor.(resmi kaynaklı oranlardır)
    * son olarak servis ağı en önemlisi alacağınız markanın servis desteğini hangi yolla vereceğini sorun.

ürün kurulumuna para alınıyormu yoksa ücretsizmi
    ürünü arıza durumunda kim götürecek sizmi servismi
    şehrinizde kaç adet servis var (alt servis değil yetkili bölge servisi) ülke çapında kaç tane servisleri var
    ürününüzün garantisi içerisinde hangi hizmetlerden yararlanacaksınız
    7/24 müşteri destek hattı varmı
    ürünü sattıktan sonra herhangi bir probleminizde sizi servisemi gönderiyorlar yoksa kendileri birebir ilgileniyorlarmı
    servisin bilgisi nasıl ürünü haşat edermi yoksa tertemiz hallederlermi
    ürün tamire girecekmi değişirmi

bunları sorun.

* markaya karar verdikten sonra o markanın yetkili servisini bulun ve hangi bayiden alayım diye sorun her zaman sizin için daha iyi olacaktır.
    * ürünün nerede yapıldığı hiç önemli değil çin tayvan vs. bir marka ürünü nerede üretiyorsa üretsin ismini lekelemeyecektir ürün kalitesini kesinlikle düşürmeyecektir. ama ürünün arkasında PRC yazıyorsa o tehlikeli işte:D zaten markaların geneli şu anda transatlantik gemilerde montajlarını yapıyor vergi ödememek için gittiği ülkenin bandrolünü basıyor

umarım faydalı olmuşumdur. yinede kendi kafanıza buyruk davranıp ucuz olan markayı alırsanız daha sonra sorumluluk kabul etmem ona göre :D
    Eren ERTAŞ
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• dostum çok güzel bilgilendirmişsin insanları teşekkür ederim belki biraz ayrıntı olcak ama 2500 ytl sınırım var taksitli bana tam bir marka ve model önerirmisin bi kaç seçenek senin gibi bilgili birinin tavsiyesi önemli ps3 ve digitürk baglamayı düşünürüm en güzel performansı sence o fiyata hangi tvde alırım cevap verirsen sevinirim.40 yada 42 inc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz66 -- 5 Mayıs 2008; 2:18:16 >
  • halk arasında yaygın bir düşünce olan birbirine bağlanacak cihazların aynı marka olmasıdır bunu herkes bilir. sony almayı düşünürsen 2500 ytl fiyata 40d3500 almanı tavsiye ederim digiturk te performansı %75 civarında ps3 te harika görüntüye sahip. ama farklı bir model düşünürsen philips te 42PFL9632 var ama yukarıdada açıkladığım gibi dvb-c geldiği zaman ucuz olmasının mantığı kalmıyor astarı yüzünden pahalıya geliyor ama önemli değil dersen parlak kasanın çizilmesinede aldırmıyorsan bunu al derim.

bu arada digiturk un varsa size bir deneyimimi anlatayım. evde digi receiver daki uydudan gelen kablonun fişini değiştirip tv nin anten girişine takıp dijitürk modülümü de karasal yayın modül girişine taktığımda şifreli kanalların tamamının çalışması süperdi benim için.böyle birşey düşünebilirsin.
  • karoine konu acman ve ilgilenmen gercekten cok guzel,
    lcd kullananlaa sorubile soruluyor urada, kimse cevap vermiyorzaten,

simdi gelelim benim soruma ,

ben 46d3500 veya 46d3550 almayı dusunuyorum,
    yukarıda yazdıkarını okudum, sormak isedıklerım = ben bu urunu %70 sd uydu recevier ile izleyecem( uydu alıcısı pıyasadakı 80-100 liralık normal birsey)

%30 da hd - bluray film - pc de oyun vs. (hd2600 ekran kartım var) icin kullanıcam,

sen bu urunu tavsiye edermisin? bu urunu uydu yanı sd yayında canlı gozunle gordunmu?
    benım ızleyecegım alan evimiz cok katlı oldugundan ve salonunda gırıste oldugundan kısmen karanlık kalıyor,

bana fikir ver gozunu seveyım, samsung 46 ınc, philips 47 inc tv ler var onlardan da samsung iyi diyorlar,

gercdekten acayıp kararsız kaldım butcemde 2750 - 3500 arasında ve full hd amak ıstıyorum (dvb yayından bahsetymıssın,bu yayın tr de ne zaman olacak ve full hd tv lerımızde bu yayın kalıtesı nasıl olacak?

sorularım fazla gibi gozuksede buyuk ıhtımalle 46D serisini almayı siddetle dusunuyorum ozellıkle 5 yıl garantıden dolayı

edit=Yazım Hatası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kagan06 -- 5 Mayıs 2008; 19:04:51 >

• eline sağlık. LCD alma arfesinde güzel bir bilgi oldu benim için.
  • beni cevapladıgın için çok saol cevaptan sonra sanırım 40 d 3500 almaya karar verdim ama çok özür dileyerek bir şey daha sorcam samsungun 2800 ytl degerindeki 40 m 87 hakkındaki düşüncen nedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: yilmaz66

dostum çok güzel bilgilendirmişsin insanları teşekkür ederim belki biraz ayrıntı olcak ama 2500 ytl sınırım var taksitli bana tam bir marka ve model önerirmisin bi kaç seçenek senin gibi bilgili birinin tavsiyesi önemli ps3 ve digitürk baglamayı düşünürüm en güzel performansı sence o fiyata hangi tvde alırım cevap verirsen sevinirim.40 yada 42 inc

Benim aldığım marka sizin elinizdeki paraya uyar sanırım ,konuyu incelerseniz ,yorumları da resimleri de görebilirsiniz...Gerçi ışıktan dolayı çok net çıkmamış...
    Hele kontrast ve çözünürlük konusunda titizseniz almadan önce bizzat gidip yerinde yakından incelemenizi tavsiye ederim
    Ne marka alırsanız alın yakından bakın
    Ayrıca kullandığım uydu reciver Next &Nextstar; çıkış sesini ses sistemine verdim gerekirse oradan dinliyorum

Pixellence 42'' tıklayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • syn kagan06

80-100 liralık bir uydu alıcısını tavsiye etmiyorum onu aldıktan sonra tüplü tv den bir farkı kalmayacaktır ama dijital yayınlara uyumlu 16:9 yayınlara uyumlu bir receiver almanız daha mantıklı olacaktır

sd yayında tabiiki canlı gördüm ama benim gürdüğümde diji plus vardı görüntü muhteşemdi hd yayın olduğu için evimdede digi plus kullanıyorum ama sd receiverla arkadaşlarım tv nin kalitesine değecek bir görüntü alamıyorlar

samsung philips gibi belli bir marka veremem ama görüntü çözünürlüğüne ve diğer cihazlarla uyumlarına bakın aynı şu an vistanın eski programları çalıştırmaması gibi bir sorunla karşılaşabilirsiniz ve masraf etmeniz gerekir yukarıda açıklamıştım bunu

dvb yayınlar şu an 2 kanal üzerinden deneme veriliyor ocak 2009 da kesin gelecek

tercihlerinizi dikkatli yapmanızı tavsiye ederim sonra pişman olmayın sonuçta bu kadar para bağlayacaksınız

saygılar

syn. suzi dilara burada reklam yapmıyoruz insanları bilgilendirmeye ve yanlış bilinenleri düzeltmeye çalışıyoruz lütfen anlayışlı olalım bu arada şikayetvar.com daki yorumları okursanız bahsettiğiniz modelin performanslı olmadığını göreceksiniz

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keroine -- 6 Mayıs 2008; 14:17:58 >

• çaktırmadan sony bravia nın reklamını yapmış.. ya bu millet sony lcd ne buluyorlar hala anlamış değilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: erenraj_khan

çaktırmadan sony bravia nın reklamını yapmış.. ya bu millet sony lcd ne buluyorlar hala anlamış değilim

syn. erenraj_khan

burada reklam yapmıyoruz diye yazmıştım bir üst mesajımda ama görülmemiş olabilir

burada amacım lcd plazma alacak arkadaşlara az bile olsa seçimlerini kolaylaştırmaktır gidin sony alın başkasını almayın diye birşey dediğimi hatırlamıyorum

saygılar
  • Dostum, dvb-c ile dvb-t arasındaki fark nedir ? Hangisi tercih edilmelidir ?
  • Madem kendim sordum, kendim cevaplıyım dedim

Şaka bir yana bulduğum veriyi paylaşayım dedim, belki biraz eski tarihli olabilir:

DVB-S DVB-T DVB-C nedir ? Farkları nelerdir?
    Gördüğünüz gibi hepsinde bir DVB ifadesi var. Bu Digital Video Broadcasting-Sayısal Video Yayını- kelimelerinin ilk harflerinden oluşmuş bir kısaltmadır. Yani hepsinin ortak özelliği yayının sayısal olarak alıcıya gönderilmesidir. Peki nedir son dönemde artan bu sayısal yayın popüleritesi? Malum eskiden yayınlarımız analogdu, TV' mizin ekranından hava şartları biraz bozuldunmu karlanma eksik olmazdı. Sinyale binen gürültüyü direkt ekranımızda görürdük. Analog yayından farklı olarak sayısal yayında sinyal kaba tabirle 0 ve 1' ler halinde alıcıya ulaşır. Alıcı ünite bu 0 ve 1' leri sinyal üzerine ortamdan gürültü binse bile sorunsuz algılayabilir. Bu da çevre koşullarına hassasiyeti azaltır. Ayrıca sayısal sinyaller üzerinde görüntüyü iyileştirme adına birtakım işlemler yapmak çok daha kolaydır.

Gelelim S, T ve C kısaltmalarına. S-Satellite (Uydu), T-Terrestrial (Karasal) ve C-Cable (Kablo) kelimelerinin ilk harfleridir. Yani bu kısaltma sayısal yayının hangi kaynaktan ve yoldan geçerek size geldiğini gösterir. Bunlar arasında size en bildik gelen tabii ki DVB-S olacaktır. Çünkü dijital uydu alıcısı aldığımız tüm cihazların üzerinde bu ifade yeralmaktadır. Yani kaynak uydulardır ve sinyal hava yoluyla alıcısına ulaşır. C kelimesi sayısal kablolu yayını ifade etmektedir. Sayısal yayın kablolu TV için çekilen hatlar üzerinden size ulaşmaktadır. Son dönemde adını çok duyar olduğunuz karasal sayısal yayını ise T kısaltmasıyla ifade edilmektedir. Yani eskiden alışık olduğumuz vericilerle yayın bölgesel olarak gönderilmektedir. Doğal olarak yayın eskiden farklı olarak sayısal olarak iletilmektedir. Karasal sayısal yayınların güzelliği çanak antene ihtiyaç duymamaları ve hareket halindeyken bile yayının kesintisiz alınabilmesidir. Uydu alıcıları gibi devasa çanak antenlere gereksinim yoktur, basit bir antenle karasal uydu yayınını kolayca almak mümkündür. Yani aracınızda giderken bile basit bir anten ve uygun bir alıcı ile sayısal karasal yayını izlemeniz teknolojik olarak mümkün olacaktır. Tıpki eski günlerde olduğu gibi. Buradan görüldüğü gibi sayısal yayınların büyük kitlelere düşük maliyette ulaşmasında en büyük rolü sayısal karasal yayınlar üstlenecektir. Şu an Türkiye' de başta TRT kanalları olmak üzere toplam 5 kanal sayısal karasal yayın denemeleri yapmaktadır.2010- 2015 yılları arasında tüm yurt çapında geçiş öngörülmektedir.

Peki sayısal karasal yayınlar uyduların yerini mi alacak? Kesinlikle hayır. Şu an dünya çevresinde yüzlerce uydu var ve bunların pekçoğu yayıncılık amacıyla kullanılıyor. Bunlardan dünyaya şifreli veya şifresiz binlerce dijital yayın gönderiliyor. Bugün standart bir uydu alıcısı ve iki uygun çanak antenle binlerce kanalı izlemek içten bile değil. Dolayısıyla sayısal uydu yayınları zenginlik ve içerikte her zaman rakipsiz olacaktır. Kablolu TV' de olduğu gibi gerek DVB-C veya DVB-T' de kaynak size ne gönderirse siz de ancak onu izleyebilirsiniz. Ne bir eksik ne de bir fazla. Ancak çok fazla içerik ve çok fazla kanal çeşitliliğiyle ilgilenmeyen standart beklentileri olan birçok aile için DVB-T tercih nedeni olabilir. Gelecek Türkiye' de ne getirecek pek bilinmez ancak şu an için sayısal uydu yayınlarının yakın gelecekte pek alternatifi yok gibi. Karasal uydu yayınlarının oturması ve yaygınlaşıp içerik olarak uydu yayınlarına dişli bir rakip olmasa bile azla yetinen aileler için iyi bir alternatif olması oldukça fazla zaman alacaktır.

Şu an için DVB-T yayınları için alıcı almak pek mantıklı gözükmüyor. Ancak bazı firmalar birkaç sayısal yayın türünü alabilen ürünleri piyasaya sürmüş durumdalar. Yani hem DVB-S hem de DVB-T yayınlarına uygun cihazları bulmanız olası. Ancak bu da ek maliyeti beraberinde getirmektedir. Şu an için bu tür bir maliyete değecek şartlar Türkiye'de maalesef oluşmuş değil.

• COK GUZEL OLMUS ELİNE SAĞLIK
  • yukarıdaki yazı konu hakkında oldukça bilgilendirici olmakla beraber, yakın gelecek hakkındaki yorumu tartışılır. tabii, yakın gelecek sözünden kaç sene kastedildiği belli değil ama internet üzerinden geniş bant kullanarak yapılacak yayınlar için ethernet bağlantılı TV ler Japonya da görünmeye başlandı. Hatta bu şekilde Ultra HD yayınların bile mümkün olacağı belirtiliyor. Bilindiği üzere şu an uydu yayında 1080p lik HD yayını bile göremiyoruz.
    ayrıca tv lerin üzerinde yer alan dvb-t yada dvb-c gibi özelliklerin bu yayınlar devreye girdiğinde kullanıcılarına ciddi avantaj yaratacağını düşünüyorum. şu an birçok yerde bu yayınların olmaması, 1-2 sene sonra olmayacağı anlamına gelmiyor. dolayısıyla tv seçerken bu gibi ekstra özellikler bence çok önemli. bunların kıymeti günü geldiğinde anlaşılır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: keroine

syn kagan06

80-100 liralık bir uydu alıcısını tavsiye etmiyorum onu aldıktan sonra tüplü tv den bir farkı kalmayacaktır ama dijital yayınlara uyumlu 16:9 yayınlara uyumlu bir receiver almanız daha mantıklı olacaktır

sd yayında tabiiki canlı gördüm ama benim gürdüğümde diji plus vardı görüntü muhteşemdi hd yayın olduğu için evimdede digi plus kullanıyorum ama sd receiverla arkadaşlarım tv nin kalitesine değecek bir görüntü alamıyorlar

samsung philips gibi belli bir marka veremem ama görüntü çözünürlüğüne ve diğer cihazlarla uyumlarına bakın aynı şu an vistanın eski programları çalıştırmaması gibi bir sorunla karşılaşabilirsiniz ve masraf etmeniz gerekir yukarıda açıklamıştım bunu

dvb yayınlar şu an 2 kanal üzerinden deneme veriliyor ocak 2009 da kesin gelecek

tercihlerinizi dikkatli yapmanızı tavsiye ederim sonra pişman olmayın sonuçta bu kadar para bağlayacaksınız

saygılar

syn. suzi dilara burada reklam yapmıyoruz insanları bilgilendirmeye ve yanlış bilinenleri düzeltmeye çalışıyoruz lütfen anlayışlı olalım bu arada şikayetvar.com daki yorumları okursanız bahsettiğiniz modelin performanslı olmadığını göreceksiniz

saygılar

ya kardes ben 80-100 liralk almıcam tabiikide:D
    elimde olanı soyledım ben, demekki oda bi işe yaramayacak:s

sonuc olarak tv fiyatıne 500 daha eklemek lazım:S

46d3500 sd yayın fotosu gorebilen varsa yada cekebilecek arkadas varsa bana pm aracılıugıyla yada burda yayınlarsa cok sevinirim...(40d3500 degil 46 inc olandan goruntu istiyorum)

ayrıca konu acan arkadasa da tesekkur edıyorum ilgisinden dolayı...

• quote:

saygılar

ben bayii ya da satıcı değilim ,reklam olması konuyla alakasız ( sadece bi fikir edinmesi açısından link vermek reklamsa tabii)
    sonuçta herkes bildiklerini yazıyor....

şikayetlerin olması konusunda Sony'ide görmüşsünüzdür umarım orada....
  • quote:

Orjinalden alıntı: suzi dilara

quote:

saygılar

ben bayii ya da satıcı değilim ,reklam olması konuyla alakasız ( sadece bi fikir edinmesi açısından link vermek reklamsa tabii)

sayın suzi dilara

ilk önece mesajımın yanlış anlaşıldığını düşünüyorum özür dilerim.

ikincisi tabiiki orada sony ve başka markalar ile ilgili şikayetlerde var ama dikkat edildiyse ürünler ile ilgili değil satıcılar personeller müşteri hizmetleri ve servislikler le alakalı şikayetler.sony ürünleri ile ilgili pek gözle görülür şikayete rastlamadım.

saygılar

• arkadaşım ben senden bir görüş daha almak istedim heralde atladın samsungun m87 modelini sormuştum sence d3500den iyimidir
  • selamlar.
    öncelikle verdiğiniz bilgiler için keroine arkadaşıma ve diğer arkadaşlara teşekkürler.
    sayın keroine benim bikaç sorum olucak.lcd tv almak üzereyken özellikle dvb (karasal yayın) uyumlu tvlerle ilgili önemli bilgiler edindim burada.yukarıda philips lcd tvlerin yanlızca bir modelinde bu alıcı mevcut diye belirtmissiniz bu model hangisidir acaba.ben PHILIPS 42PFL7862D, PHILIPS 47PFL9532D, bu iki modelden birini düşünüyorum.siz hangisini önerirsiniz.ya da bunların yanında önerebileceginiz baska bir lcd var mı.fiyat maksimum 4500 ytl.
    teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: suzi dilara

sayın suzi dilara

ilk önece mesajımın yanlış anlaşıldığını düşünüyorum özür dilerim.

ikincisi tabiiki orada sony ve başka markalar ile ilgili şikayetlerde var ama dikkat edildiyse ürünler ile ilgili değil satıcılar personeller müşteri hizmetleri ve servislikler le alakalı şikayetler.sony ürünleri ile ilgili pek gözle görülür şikayete rastlamadım.

saygılar

Teşekkür ederim cevabınız için
    yanlışlık olduğunu düşünmüyorum özür dilemenize gerek yok rica ederim
    şimdilik benim ürünümde ve servisle -satıcıyla ilgili bi şikayetim yok ;elektronik tesisatlarımı kullanırken de dikkatli olmamdan kaynaklı sanırım (tabiii biraz da şanslıyım galiba ürünlerde sağlam) servise ihtiyacım olmadı 12 yıldır ...umarım bundan sonra da olmaz

tabii bu diğer kullanıcıların sorunlarına cevap değildir, herkese bol şans ve sabır dilerim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.