Şimdi Ara

LCD TV Seçim Zorluğu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
6.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş bu resimdeki hangi tv ve nasıl bir yazıcı veriyorlar ?
  • Sizin baglantilarinizi ogrenebilir miyim???

Baglantisi Digiturk olan biri icin soyleyebilirim ki 42LC2R'yi izlerken hep pikseller gozume batiyor. Scart'i Acoustic Research altin kaplama almama ragmen...

Bunu iade edip Panasonic PV600E Plazma'yi alicam sanirim... Ne dersiniz??
  • quote:

Orjinalden alıntı: bizu

kardeş bu resimdeki hangi tv ve nasıl bir yazıcı veriyorlar ?

teknosada 2000-2500 ytl lik her alışverişe lexmark all in one hediye var
  • tamamda resimdeki hangi tv 2500 ytleye olan?
  • marauder kardeş hiç birşey farketmez.
  • Merhaba arkadaşlar ben de lcd tv almayı düşünüyorum ve yeni araştırmaya başladım,bilgileriniz için teşekkür ediyorum.Ben 32'' lcd almayı düşünüyorum vestel in MILLENIUM 32708 TFT modeli hakkında bilgi verecek var mı? Odama alacağım için daha büyüğünü istemiyorum.Normal tv izlemek için lcd önerir misiniz?Benim için pek özelliği olması şart değil görüntüsü ve sesi güzel olsun yeter.Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: bizu

kardeş bu resimdeki hangi tv ve nasıl bir yazıcı veriyorlar ?

samsung lcd tv hocam

ve hediye edilen yazıcı lexmark all in one
  • samsung lcd çok iyi ama lg ile aralarında 1300 ytl fark var değermi ???
  • güzel ama o fiyata 2" inc daha büyük ve görüntüsünü daha çok beğendiğin lg yi tavsiye ederim kontrsat oranıda daha yüksek

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110010557&CS_Category=_LCD_TV117&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU
  • quote:

Orjinalden alıntı: realpassion

güzel ama o fiyata 2" inc daha büyük ve görüntüsünü daha çok beğendiğin lg yi tavsiye ederim kontrsat oranıda daha yüksek

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110010557&CS_Category=_LCD_TV117&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU

açıkcası lg olması biraz düşündürüyor beni o yüzden sony düşünüyorum.panasonic nasıl acaba lcd de???

• Sony büyük bi marka ama plazma pazarından çekildi lcd'de adına yakışır yerde değil bence lg olması nie düşündürüyo lg kendi panelini üreten büyük bir firma seni düşündüren kısmını anlıyamadım panasonic plazmada çok çok iyi lcd de güzel modelleri var fiyatları biraz pahalı olabilir ama
  • quote:

lg kendi panelini üreten büyük bir firma

Ben zaten bu "dünya üzerinde 3 tane panel üreticisi var" cümlesini bir türlü anlamıyorum.

Eğer öyleyse, nasıl oluyor da sadece bir markanın bile kendi modelleri arasında çok sayıda farklı özellikte paneli oluyor.

Hadi onu geçtim, nerede kaldı Ar-Ge ? Ben şimdi kendim bir teknolji geliştireceğim ve gidip bunu başka bir üreticiye mi vereceğim.
    Kimisi Bravia Engine diyor, kimisi Pixel Plus 1-2-3 diyor, hepsinin farklı görüntü işleme teknolojileri var.

Boş bir vaktimde araştıracağım bu konuyu... artık nerede, nasıl bir bilgiye ulaşacaksam !
  • Araştırma yaparsan iyi olur bizide aydınlatırsın. Meslea Sony ve samsung ortak bir fabrika kurmuşlar panel üretmek için sonuçta bizde okuduklarımızı paylaşıyoruz sen daha kesin net bilgilere ulaşırsan bizimle paylaş bizde faydanalanım
    quote:

Orjinalden alıntı: signore

quote:

lg kendi panelini üreten büyük bir firma

Ben zaten bu "dünya üzerinde 3 tane panel üreticisi var" cümlesini bir türlü anlamıyorum.

Eğer öyleyse, nasıl oluyor da sadece bir markanın bile kendi modelleri arasında çok sayıda farklı özellikte paneli oluyor.

Hadi onu geçtim, nerede kaldı Ar-Ge ? Ben şimdi kendim bir teknolji geliştireceğim ve gidip bunu başka bir üreticiye mi vereceğim.
    Kimisi Bravia Engine diyor, kimisi Pixel Plus 1-2-3 diyor, hepsinin farklı görüntü işleme teknolojileri var.

Boş bir vaktimde araştıracağım bu konuyu... artık nerede, nasıl bir bilgiye ulaşacaksam !

• Şimdi benim de bildiğim LG ve SAMSUNG panel üretiyorlar...ve diğer markalara da yine panel veriyorlar...Burda sonuçta bir ticaret yapılıyor
    Bu firmalar diğer başka firmalara panel veriyorlar..doğrudur..mesela ben SONY'de samsung panel kullanıldığını biliyorum...Ama bu SONY kötüdür demek değil tabi direkt olarak..zaten o zaman SAMSUNG da kötü demek gerekiyor
    Bu sadece bir tercih meselesi

Formula 1 de 11 takım var...bu takımlardan bazıları motor üreticisidir şasiyi başka bir firma onlar için yapar...Bazısı şasi üreticisidir ve motor'u başka firmadan alır...Örneğin McLAREN MERCEDES takımında motor Mercedes Şasi McLAREN yuapımıdır.

Ferrari ise hem motoru kendi üretir ve hem de kendi tesislerinde yine şasi'yi kendi üretir..Ve sonuç da ortada F1'de

LCD olayı da buna benziyor..Ben forumu tekip eden bilir hemen hemen bütün LCD'leri denedim 32" olarak...LG aldım sonunda (Belki biraz daha maddi imkanım olsa SAMSUNG alırdım o ayrı..ama aynı teknoloji için 1.100 YTL fazla para vermek istemedim)

LG ile ilgili kafanda soru işareti olmasın hiç...Marka belli panel belli

• Aynen ben Lgyi beğendim ama samsung'un Dnı özelliği çok hoşuma gitti DNI açıkken bütün panellere fark atıyolardı benim izlediğim demoda bu Dnı nedir die topic açtım bilen yok senin bi fikrin varmı
  • yanlışı düzeltmek isterim sony ile samsungun ortak bir fabrikası yok sony bravai nın panelini samsung üretiyor tamamen
    saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: reshad

yanlışı düzeltmek isterim sony ile samsungun ortak bir fabrikası yok sony bravai nın panelini samsung üretiyor tamamen
    saygılar

ewet ama samsung 2.sınıf kalite paneli sonye weriyor...
  • Orası öyle tabii..adam ticaret yapıyor...Kendi kullandığı ve sattığı paneli heralde kalkıp SONY'e verecek değil..Zaten o yüzden kanım ısınmadı bir türlü PHILIPS ve SONY'e
    Samsung pahalı...ondan sonraki seçeneğim her zaman LG
  • Ya arkadaşlar sony panel üretmiyor diye gidip samsungun 2.sınıf( ne demekse) panelini alacak kadar aciz mi ? Yıllardır bu piyasada olan milyonlarca ürün(tv dışında yüzlerce çeşit üründen bahsediyorum) üretip satan bu marka olmuş firmanın , kalitesi düşük bir paneli alıp kullandığını düşünmek ne kadar doğru bilmiyorum . Marka önerisi yapmak kadar doğal birşey yok . Şu markayı alın diyebilirsiniz . O markayı önermenizin sebeplerini de söyleyebilirsiniz . Ama diğer markalara çamur atmanın manası yok bence. Bu durum genelde mevcut sitede. Benim tv X , süper abi git al . Benim dışımdaki Y ve Z markaları berbat , çamur gibi görüntü veriyor vs vs .... Bu tarz doğru değil bence. Yorumlarımızda ve önerilerimizde biraz daha akılcı olsak bu hepimizin faydasına olur diye düşünüyorum . Herkese iyi günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whoknows_tr -- 19 Eylül 2006; 9:35:01 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.