Şimdi Ara

LCD TV Tavsiyesine İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

15 Gündür Kafayı sıyırmış durumdayım, 32'' 40'' arası bir LCD TV almak istiyorum,Bugün kararımı tam anlamıyla SONY KDL-40S2010 da vermişken,Tesadüfen bu forumu gördüm,bazı arkadaşlar SONY nin yetersiz bir ürün olduğunu yazmışlar..

Arkadaşlar lütfen bana 3500-5000YTL arası 32'' 40'' arası bir ürün önerebilirmisiniz

Şimdiden Teşekkürler,
    Kaan

• dostum,

http://forum.donanimhaber.com/m_5032978/tm.htm

yukaridaki topic.i bastan sona okumani tavsiye ediyorum.

ama secimin oldukca iyi.
    sony 40s2010, bu seriden oncekiler pek tutunamadi.
    ama bu seri oldukca iyi.
    birde Samsung 40r72b modelini incele,
    fiyatlari yakin, bende bu ikisi arasinda kaliyorum

kolay gelsin
  • Kendi fikrimi soyluyecek olursam samsung kendini oldukca yaptıgı basarılı dizayn ve kalitesiyle on plana cıkardı birde lg nin yeni modellerine bakmanı tavsiye ederim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plazmasatis -- 6 Haziran 2006; 1:13:16 >
  • Çok fazla tavsiye gelmedi ama yinede teşekkürler herkese,

SONY KDL-40S2010 Modelini 8 Taksitli 4872YTL ye bulmuşken bu forum daki yazılanlardan Sony nin yetersiz olduguna karar verdim ve LG 32LX2R Modelini 8 Taksitli 2850 YTL ye aldım,yaklaşık 2000YTL cebimde kaldı 8 '' kücük bir TV ama umarım iyi tercihtir...
  • hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kaanika

Çok fazla tavsiye gelmedi ama yinede teşekkürler herkese,

SONY KDL-40S2010 Modelini 8 Taksitli 4872YTL ye bulmuşken bu forum daki yazılanlardan Sony nin yetersiz olduguna karar verdim ve LG 32LX2R Modelini 8 Taksitli 2850 YTL ye aldım,yaklaşık 2000YTL cebimde kaldı 8 '' kücük bir TV ama umarım iyi tercihtir...

sony 40s2010 icin fiyat aldigin firmayi, PM'den gonderebilir misin?

tesekkurler...
  • Merhaba arkadaşlar ....
    Bana da o aldıgın firmanın ismini verebilirsen tşk.ler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    75 inch Tv tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kaanika

Çok fazla tavsiye gelmedi ama yinede teşekkürler herkese,

LG'den memnun musunuz? İzlenimlerinizi yazarsanız çok makbule geçecek.. PMden de mesaj attım size..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulan -- 18 Haziran 2006; 18:15:21 >
  • markaya bağlı kalmayıp panel özelliklerine dikkat etmeliyiz kanısındayım.Bravia ile Samsung panelleri aynı fabrikada üretilmektedir/ bilginiz olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.