Şimdi Ara

LCD TV YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar LCD TV almayı dusunuyorum.3 tane LCD modeli dusunuyorum bunlardan hangisini alıyım
    Toshiba 32C3000
    Samsung 32S62B
    Sony 32U2000
    yardım edersenız sevınırım.şimdiden teşekkurler

• Hicbirisini alma.

32S81 modeli onerebilirim..
  • 3 ü de çok giriş düzeyi modeller. eğer biraz daha para koyma imkanın varsa @Hanibal34 ün dediği gibi minimum 32S81B al. Yada LG 32LE2R olabilir.
  • toshiba derim ben, toshibada 1-1 pixel maping var. diğerlerinde olup olmadığını bilmiyorum. Toshiba tamamen kendisi üretiyo lcd yi, diğerleri bu işi toplama olarak yapıyo. Diğer 2 cihazda 1-1 pixel maping olup olmadığını bilen varsa yazabilirmi?
  • Acil Yardım. Arkadaşlar ben bir LCD almak istiyorum bütçem 1.500 YTL civarı seyredeceğim mesafe yaklaşık 5 metre (enfazla) arkadaşımda 32" var onunki iyi gibi o mesafede ama ben yinede büyüklüğünden emin değilim. Bide ayrıca bu fiyatlara alınabilecek 5-6 tane 32" model buldum Toshiba daha yeni gelicek ürünü olan 32W300P ve Toshiba 32C3000 gibi. Bana bu konularda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşım, 5 metre mesafeden izleyeceğim diyorsanız bence bütçenizi biraz daha arttırıp 127 ekran 3LCD Sony Bravia almalısınız .
    82 ekran ideal izleme mesafesi 0.82 x3,5 = 2,9m. 127 ekran ideal izleme mesafesi 127 x 3,5= 4,4 m dir. Sonuçta bu da HD 720p bir TV dir. Üstelik şu an sehpa hediyesi de varmış. Bilginize,
  • İlgilendiğin için tşk ederim bigmaster... Ancak 127 ekran çok büyük değilmi
  • konu günceldir.
  • mesafeyi doğru belirttiyseniz değil. Tam tersi 82 küçük kalir 5m mesafe için.
    quote:

Orjinalden alıntı: harundide

İlgilendiğin için tşk ederim bigmaster... Ancak 127 ekran çok büyük değilmi
  • Bütçeden bahsetmemişsin. Ama eski modellere yoğunlaştığına göre fazla yüksek bir bütçe ile yol açıkmamışsın. Orta karar için bunlar yerine Sony "V" serisini önerebilirim (KDL 32v2500), ya da muadili yeni nesil Samsung'lara da bakabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.