Şimdi Ara

LCD Tv ye Uydu ALıcısı Fikirleriniz Önemli (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sportway

Tek urun onericem,fiyat 180 civarinda
    Botech hd 2010
    Evimde teledunya hd kullaniyorum,siteye ortak canak anteni kuruldu,tv nin arkasina kadar kablo cekildi ve bende kablo bosta kalmasin diye uydu cihazi arayisina girdim ve aldim.
    Sonuc,gercekten beklemedigim kadar iyi,sd ve hd kanal goruntuleri teledunya hd kadar guzel diyebilirim.
    Tavsiye ederim.

Yalnız bir ara bu cihazda kendini resetleme soruu var deniyordu gerçi yeni yazılımla giderildi diyorlar ama bunu almadan önce bir araştır derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi_master

quote:

Orijinalden alıntı: Ahm__22

CREA 100 HD
    GOLDMASTER 9400 VCI
    DREAMBOX 500S
    HİREMCO X3
    HİREMCO FX TURBO HD
    HİREMCO TİTANX HD
    NEXT 17500

Arkadaşlar artık bu cihazlardan birini alıcam , benden başka alacak arkadaşlarada yardımcı olması bakımından sizin görüşleriniz doğrultusunda hangisini almam gerekli ... önemli olan sd yayın kalitesi , ileriye dönük hd kaliteli bi cihaz al diyosunuz doğru ama 400-500 liralık bütçem yok şu an , maksimum 250 tl lik liste dışındanda olabilir ki , forumda araştırdığım kadarıyla genelde benim bütçeme uygun bu cihazlar ön plana çıkıyor , hd kanallarında az olması nedeniyle 2-3 sene sorunsuz kulladanabileceğim bir recever arıyorum

*Kaliteli SD yayın
    *Hızlı Kanal Geçişi
    *Uydudan Güncelleme

Aradığım bütün özellik bu , yok kayıt etme mp3 çalma , şudur budur hiç önemli deil ...

Hocam ne yaptınız bir şeyler aldınız mı bari? Artık benim de bir uydu alıcısı almam gerek ama hala karar veremiyorum.
    Şu an aklımda Goldmaster Sat-55000 DCI var ama hala karar verebilmiş değilim.

Yok vallahi henüz bişey almış deilim , kararda veremedim .

• aynı tv den bende aldım bende şu araştırma içindeyim. hd yayın seyretmek istiyorsak,
    1. iptv giriş paketi 9,90 tl sadece beş hd kanal var (trt hd, luxe tv, nhk world, bbc hd, duck tv ) yani seyredilecek sadece trt hd var onu da zaten hd bir uydu alıcıyla bedava seyredebiliriz ttnet e 10 tl vermenin bir anlamı yok.
    2. dsmart hd aylık smart paket 19,90 tl içinde toplam 5 hd kanal var (trt hd, kanal d, star, discovery showcase, animal planet,) biraz daha iyi ancak paketle gelen uydu alıcının kalitesi bence düşük.
    3. 250-430 tl aralığında bir hd uydu alıcı alıp şimdilik trt hd var sadece, ilerde hd yerli kanalların artmasını beklemek.
    4. digitürk uçuk fiyatları yüzünden karşılaştırmaya bile gerek yok bence. (digitürk taksitlerini artırıp bir araba almak bile mümkün )

seçenekler maalesef kısıtlı bende kararsız kaldım ama 3. şık ağır basıyor bende.

• CREA 100 HD
    GOLDMASTER 9400 VCI
    DREAMBOX 500S
    HİREMCO X3
    HİREMCO FX TURBO HD
    HİREMCO TİTANX HD
    NEXT 17500

bence bu listeye atlanta hd box ta eklenmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhlis bey -- 28 Şubat 2011; 21:41:30 >
  • HD yayın veren bi cihazın SD yayın veren cihazdan tek artısı hd kanalları göstermekse şu an almak hiç mantıklı deil , haa diosanızki hd cihazların içindeki yazılımı işlemcisi diğer sd recevırlardan daha kalitelidir o zaman alınır ... benim sıkıntım hd yayın izleyememek deil sadece kaliteli görüntü alıp elimi bişeye sürmeden oturup tvnin tadını çıkarmak , yok güncellemeydi yok yayın gitti sıkıntıları yaşatmıcak mütavazi bi cihaz arıyorum hepsi bu ... bulanlar veya bulmuş olupta memnun kalanlar bi zahmet bilgilerini paylaşırlarsa ben ve benim gibi karasız arkadaşlar için orta sınıf kaliteli bi kutu alınabilir diye düşünüyorum ...
  • quote:

HD yayın veren bi cihazın SD yayın veren cihazdan tek artısı hd kanalları göstermekse şu an almak hiç mantıklı deil , haa diosanızki hd cihazların içindeki yazılımı işlemcisi diğer sd recevırlardan daha kalitelidir o zaman alınır ... benim sıkıntım hd yayın izleyememek deil sadece kaliteli görüntü alıp elimi bişeye sürmeden oturup tvnin tadını çıkarmak , yok güncellemeydi yok yayın gitti sıkıntıları yaşatmıcak mütavazi bi cihaz arıyorum hepsi bu ... bulanlar veya bulmuş olupta memnun kalanlar bi zahmet bilgilerini paylaşırlarsa ben ve benim gibi karasız arkadaşlar için orta sınıf kaliteli bi kutu alınabilir diye düşünüyorum ...

Hocam sizinle düşüncelerimiz tamamen aynı. Ben de aynen sizin aradığınız özelliklerde bir receiver alıyorum. Fakat hala bulabilmiş değilim.

• lcd de en iyi görüntüyü

crea 1000 hd
    goldmaster 1010 ile alırsın.

yada ibm çipli modellere yönelin.. Ama bütçe varsa hiç kasmayın goldmaster 1010 görüntü kalitesinde pişman etmez
  • PAS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janjarre -- 2 Mart 2011; 3:19:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

lcd de en iyi görüntüyü

crea 1000 hd

yada ibm çipli modellere yönelin.. Ama bütçe varsa hiç kasmayın goldmaster 1010 görüntü kalitesinde pişman etmez

Hocam HD modeller doğrusu pahalı geliyor. IBM çipli bir tek Goldmaster Sat-55000 DCI bulabildim. O da 165 lira civarında. Fakat USB belleğe kayıt vb özellikleri yok. Sade bir alıcı olduğu için fiyatı gene yüksek geldi.
    Bir de gözüme Hiremco X3 takıldı. Bunun kullandığı çipset ALI ultrafast. Bu çipset SD görüntü konusunda nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi_master

quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

lcd de en iyi görüntüyü

crea 1000 hd

Hocam HD modeller doğrusu pahalı geliyor. IBM çipli bir tek Goldmaster Sat-55000 DCI bulabildim. O da 165 lira civarında. Fakat USB belleğe kayıt vb özellikleri yok. Sade bir alıcı olduğu için fiyatı gene yüksek geldi.
    Bir de gözüme Hiremco X3 takıldı. Bunun kullandığı çipset ALI ultrafast. Bu çipset SD görüntü konusunda nasıldır?

görüntüsü nextlerle hemen hemen aynı sanırsam. Memnun etmez önerdiğim modellerin çok çok gerisinde. Görüntüde karelenmelere yol açabilir.

• crea 1000 hd kaldımı yaw

ben 2 küsür sene önce carrefourdaki promosyandan 20 tlye almıştım

arada bir kilitleniyor okadar başka bi sorun yaşamadım

seg tvde bile göörüntüyü gören bayılıyor valla
  • 2 hafta önce hepsiburadadan gm 55000 dci aldım görüntü kalitesi gayet güzel hızlı ve kaliteli bir cihaz fakat biraz büyük ve rengi gri diye eşim tarafından istenmiyor bende satmaya karar verdim

dilerseniz pm ile irtibata geçebilirsiniz.
  • Arkadaşlar 100 ile 200 lira arasında bi uydu tavsiyesi yapsanız.
    söyle lcd tv de sd yayınları ii olan.. bizde alsak ..

Yardımlarınızı bekliyoruz..
  • Aynı dert bendede var. bende Hiremco X3 düşünüyorum, hd yayınlarda performansı nasıldır, önerirmisiniz... ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysrgraphic -- 7 Mart 2011; 15:50:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysrgraphic

Aynı dert bendede var. bende Hiremco X3 düşünüyorum, hd yayınlarda performansı nasıldır, önerirmisiniz... ???

Aynı aletin SD kalitesini ben de merak ediyorum.
  • arkadaşlar baff 2000 hd nasıldır 250 lira kullanan varmı acaba iyi diyorlar
  • Arkadaşlar en sonunda goldmaster 9400 vcı aldım (2.el) 50 tl , dün akşam kurulum yapıldı benim gibi sadece sd yayınlarda kaliteli görüntü almak isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim sadece sd yayın isteniyorsa yüksek meblağlar ödemenize hiç gerek yok , gayet yeterli düzeyde , kanal geçişleri saniyenin altında , menüsü basit , biraz eski bi cihaz , diğerlerine göre biraz daha kaba ama benim için işlevi ön planda , hama altın uçlu scartta aldım ne farketti bilmiyorum ama mennunum cihazdan ... serkan nickli kardeşime çok teşekkür ederim yardımları için ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kzm
    Arkadaşlar 100 ile 200 lira arasında bi uydu tavsiyesi yapsanız.
    söyle lcd tv de sd yayınları ii olan.. bizde alsak ..

Yardımlarınızı bekliyoruz..

Yok mu önerisi olan..
    Hangisini nerden alalım?
  • quote:

Arkadaşlar en sonunda goldmaster 9400 vcı aldım (2.el) 50 tl , dün akşam kurulum yapıldı benim gibi sadece sd yayınlarda kaliteli görüntü almak isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim sadece sd yayın isteniyorsa yüksek meblağlar ödemenize hiç gerek yok , gayet yeterli düzeyde , kanal geçişleri saniyenin altında , menüsü basit , biraz eski bi cihaz , diğerlerine göre biraz daha kaba ama benim için işlevi ön planda , hama altın uçlu scartta aldım ne farketti bilmiyorum ama mennunum cihazdan ... serkan nickli kardeşime çok teşekkür ederim yardımları için ...

Hayırlı olsun. Güle güle kullanınız.
  • quote:

Arkadaşlar en sonunda goldmaster 9400 vcı aldım (2.el) 50 tl , dün akşam kurulum yapıldı benim gibi sadece sd yayınlarda kaliteli görüntü almak isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim sadece sd yayın isteniyorsa yüksek meblağlar ödemenize hiç gerek yok , gayet yeterli düzeyde , kanal geçişleri saniyenin altında , menüsü basit , biraz eski bi cihaz , diğerlerine göre biraz daha kaba ama benim için işlevi ön planda , hama altın uçlu scartta aldım ne farketti bilmiyorum ama mennunum cihazdan ... serkan nickli kardeşime çok teşekkür ederim yardımları için ...

hayırlı olsun

bu arada sormak istediğim cihazın ölçülerini yazabilirimisin en,bou yükseklik gibi.resmini gördüm büyük gibi acaba gerçekte nasıl?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.