Arkadaşlar en sonunda goldmaster 9400 vcı aldım (2.el) 50 tl , dün akşam kurulum yapıldı benim gibi sadece sd yayınlarda kaliteli görüntü almak isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim sadece sd yayın isteniyorsa yüksek meblağlar ödemenize hiç gerek yok , gayet yeterli düzeyde , kanal geçişleri saniyenin altında , menüsü basit , biraz eski bi cihaz , diğerlerine göre biraz daha kaba ama benim için işlevi ön planda , hama altın uçlu scartta aldım ne farketti bilmiyorum ama mennunum cihazdan ... serkan nickli kardeşime çok teşekkür ederim yardımları için ...
hayırlı olsun
bu arada sormak istediğim cihazın ölçülerini yazabilirimisin en,bou yükseklik gibi.resmini gördüm büyük gibi acaba gerçekte nasıl?
evt cihaz diğerlerine oranla biraz kaba ama hiç önemli deil benim için , akşam ölçüp yazarım kardeşim ...
quote:
Orijinalden alıntı: serkanguzel_
quote:
Orijinalden alıntı: Ahm__22
Arkadaşlar en sonunda goldmaster 9400 vcı aldım (2.el) 50 tl , dün akşam kurulum yapıldı benim gibi sadece sd yayınlarda kaliteli görüntü almak isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim sadece sd yayın isteniyorsa yüksek meblağlar ödemenize hiç gerek yok , gayet yeterli düzeyde , kanal geçişleri saniyenin altında , menüsü basit , biraz eski bi cihaz , diğerlerine göre biraz daha kaba ama benim için işlevi ön planda , hama altın uçlu scartta aldım ne farketti bilmiyorum ama mennunum cihazdan ... serkan nickli kardeşime çok teşekkür ederim yardımları için ...
Hayırlı olsun. Güle güle kullanınız.
Teşekkür ederim sayenizde oldu ... bu arada size belirttiğim kumanda problemi kendiliğinden kayboldu sorunsuzca kullanıoruz şu an ...
quote:
Orijinalden alıntı: k35
quote:
Orijinalden alıntı: Ahm__22
hayırlı olsun
bu arada sormak istediğim cihazın ölçülerini yazabilirimisin en,bou yükseklik gibi.resmini gördüm büyük gibi acaba gerçekte nasıl?
cihazın kalınlığı yani yerden yüksekliği: 6cm eni (sağdan sola ) :34cm uzunluğu ( ön panelden arka girişlere kadar ) :26cm
umarım yardımcı olmuştur , ölçü birimleriyle pek alakam olmadığı için ayrıntılı yazıyım dedim yanlışlık olmasın :D
Selamlar. Arkadaşlar bende LCD ye uygun HD uydu alıcısı düşünüyorum, pek özellikli cıhaz aramıyorum. Beni analog kablotv den kurtarsın yeter. Araştırmamda en uygun şu cihazı buldum. Kullanan varsa önerilerinizi bekliyorum.