kaliteli görüntü , hızlı kanal geçişi , uydudan güncelleme , hdmi çıkışlı , istediğim bütün özellik bu , bahsettiğiniz ürünün sd yayınları ii değil diyolar şöyle 150 maksimum 200 ikinci elde olabilir ... ne alıcamı şaşırdım tvde büyük olduğu için kalitesiz görüntü almak istemiyorum hd olup olmaması hiç önemli deil sd yayınlarda kaliteli olsun yeter ... başka önerisi olan varmı arkadaşlar şöyle özelliksiz sadece kaliteli görüntü veren bi cihaz yokmu yahu ...
Kardeş Hd cihaz aramıyorsan, o zaman Hiremconun HDMI çıkışlı olanı X3 modelini önere bilirim.SD yayın kalitesi çok iyi diyorlar.Fiyatı da 150-170 civarında olması lazım.
hiromco turbo hd 200-250 civarı almaya değermi bu fiyatlar arası hd başka cihaz öneriniz varmı arkadaşlar bu hafta içi halledeyim şu işi...
hiremco x3 turbo hd yi yaklaşık 1 aydan fazla kullandım. philips led lcd tv de. hd görüntü kalitesi mükemmel, sd görüntü kalitesi ise kanaldan kanala değişmekle beraber bazı kanallarda orta, bazı kanallarda vasattı. ama bazılarının forumda çok övdüğü atlanta hd box tan daha iyi olduğunu düşünüyorum. atlanta hd box ın görüntüsünü bikaç uyducuda bizzat gördüm. 400-500tl vererek atlanta vb. almak yerine turbo hd yi dediğiniz fiyat aralığında bence alabilirsiniz. ama aceleniz yoksa yeni modellerin piyasaya girmesiyle beraber fiyatların düşmesini bekleyin derim.
quote:
Orijinalden alıntı: ft19
hiremco x3 turbo hd yi yaklaşık 1 aydan fazla kullandım. philips led lcd tv de. hd görüntü kalitesi mükemmel, sd görüntü kalitesi ise kanaldan kanala değişmekle beraber bazı kanallarda orta, bazı kanallarda vasattı. ama bazılarının forumda çok övdüğü atlanta hd box tan daha iyi olduğunu düşünüyorum. atlanta hd box ın görüntüsünü bikaç uyducuda bizzat gördüm. 400-500tl vererek atlanta vb. almak yerine turbo hd yi dediğiniz fiyat aralığında bence alabilirsiniz. ama aceleniz yoksa yeni modellerin piyasaya girmesiyle beraber fiyatların düşmesini bekleyin derim.
Önemli olan aslında sd kalitesi çünkü hd kaç kanal varki zaten ... şu an görüntü pek içaçıcı deil onun için bu hafta halletmek istiyorum receıver olayını binada ortak uydu sistemi var alacağım her receıver buna uyar sanırım dimi ?
dediğiniz gibi türsatta hd yayın şifresiz olarak sadece trt hd var.sizin için sd görüntü önemli ise uygun fiyatlı 50-100tl aralığında IBM işlemcili goldmaster serilerinden veya hiremconun x3 modelini 2.el olarak bulabilrsiniz. bazı cihazların merkezi sistemlerle uyumlu olmadığını bende duymuştum, ama kesin bir bilgim yok. ileriye dönük olarak hd cihaz alacaksanız ona bişey diyemem. bence acele etmeyin. forumları okursanız hiç bir hd cihaz hem sd,hem hd, hem server ve kanal geçişi olarak dört dörtlük değil. tabi üst düzey ve pahalı katherin,vu duo vb. cihazlardan bahsetmiyorum.
SAMSUNG C530 TV için HD Uydu cihazı almayı düşünüyorum bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz.Uygun fiyata bütçemi sarsmadan 150-200 tl arası HD nasıl bir cihaz önerirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: ruffels
SAMSUNG C530 TV için HD Uydu cihazı almayı düşünüyorum bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz.Uygun fiyata bütçemi sarsmadan 150-200 tl arası HD nasıl bir cihaz önerirsiniz.
arkadaşlar daha ii bilir yalnız hiromconun hd modeli var o fiyata
quote:
Orijinalden alıntı: ft19
dediğiniz gibi türsatta hd yayın şifresiz olarak sadece trt hd var.sizin için sd görüntü önemli ise uygun fiyatlı 50-100tl aralığında IBM işlemcili goldmaster serilerinden veya hiremconun x3 modelini 2.el olarak bulabilrsiniz. bazı cihazların merkezi sistemlerle uyumlu olmadığını bende duymuştum, ama kesin bir bilgim yok. ileriye dönük olarak hd cihaz alacaksanız ona bişey diyemem. bence acele etmeyin. forumları okursanız hiç bir hd cihaz hem sd,hem hd, hem server ve kanal geçişi olarak dört dörtlük değil. tabi üst düzey ve pahalı katherin,vu duo vb. cihazlardan bahsetmiyorum.
ıbm işlemcili goldmaster var galiba , sd yayında başarılıysa alınabilir hdmi çıkışının olmaması bi problemmidir ... hdmi çıkışlı bi cihaz yerine işlemcisi iyi bi cihaz almak daha mantıklı zannediyorum...bide bu cihazların uydudan güncellemesi varmıdır
benzetme uyarmı tam bilmiyorum amaşöyle düşünmek lazım. otomobilin motoru iyi olmadıktan sonra 6 vitesli olsa ne yazar. yani mantıken işlemci daha önemlidir diye düşünüyorum.
aklımda şekillenmeye başladı azda olsa ... x3 - hd turbo - goldmaster 9400vcı bu cihazlar arasında (yada daha ii dediğiniz) hangisini seçmek mantıklı olacak ... nextinde 17500 hdmi var ama pek önerilmiyo sanırım ...
Aldığınız lcd tv için kesinlikle Dream box tavsiye etmem. Çözünürlüğü çok düşüktür. Örneğin yurtdışı maçlarından birini seyrediyorsunuz, kamera genel pozisyona geldiğinde futbolcuların sırt numarasını bile okuyamazsınız neredeyse. Bir çok kişi, Dreambox iyidir vs vs cihazı övüyor. Ama kimse hangi tv'de kullanacaksınız diye sormuyor. Görüntü kötü dediğinizde de, yok altın uçlu kablo takın, yok şu şekilde takın diye klasik tavsiyelerde bulunuyorlar.
102 cm bir lcd tv için 720x576 16:9 25 fps çözünürlük berbat bir değer. Filmler, diziler yakın gösterim olduğu için belki bazı kişiler farkında değil. Ama maç izleyin görün rezilliği..
quote:
Orijinalden alıntı: _Azza_
Aldığınız lcd tv için kesinlikle Dream box tavsiye etmem. Çözünürlüğü çok düşüktür. Örneğin yurtdışı maçlarından birini seyrediyorsunuz, kamera genel pozisyona geldiğinde futbolcuların sırt numarasını bile okuyamazsınız neredeyse. Bir çok kişi, Dreambox iyidir vs vs cihazı övüyor. Ama kimse hangi tv'de kullanacaksınız diye sormuyor. Görüntü kötü dediğinizde de, yok altın uçlu kablo takın, yok şu şekilde takın diye klasik tavsiyelerde bulunuyorlar.
102 cm bir lcd tv için 720x576 16:9 25 fps çözünürlük berbat bir değer. Filmler, diziler yakın gösterim olduğu için belki bazı kişiler farkında değil. Ama maç izleyin görün rezilliği..
Dream box tavsiye etmemden kasıt dreambox hd ler mi genel olarak dreambox mu. Ne tavsiye edersin ?
quote:
Orijinalden alıntı: k35
quote:
Orijinalden alıntı: _Azza_
Dream box tavsiye etmemden kasıt dreambox hd ler mi genel olarak dreambox mu. Ne tavsiye edersin ?
Şimdi Atlanta bölümünde sd yayınlarda çözünürlüğü sordum bir kişi 720x576 dedi. Ben zannetmiyorum. Başka bir yerde Trt 1 de kupa maçını izlerken sd yayında inanılmaz güzeldi. Tabi cihaz Dijiturk'un cihazı idi. Dreambox Hd olanların çözünürlüğünü bilmediğim için yorum yapamam. Ben 500-S modelleri için yazdım.
peki cihaz önerisi alabilirmiyim arkadaşlar kafam iyice karıştı yazdığım modeller veya sizin önerebileceğiniz başka bi model ?
quote:
Orijinalden alıntı: Ahm__22
peki cihaz önerisi alabilirmiyim arkadaşlar kafam iyice karıştı yazdığım modeller veya sizin önerebileceğiniz başka bi model ?
Next Ye 2010 CIS TIGER, önceden ben de hiremco nun HD serilerini düşünüyordum ancak sonradan bu modele kaydım, yaklaiık 300-350 TL arasında bulunuyor. Üstelik 1080P çıkış veriyor. Şu anda gördüğüm kadarıyla fiyatına göre alınabilecek en uygun ürün gibi duruyor. Önümüzdeki ay kısmetse alıcam ben de.
Aynen ben de maximum 150 liraya LCD TV'de kullanmak için bir receiver almayı düşünüyorum. Doğrusu öncelikle SD kalitesi önemli. Diğer arkadaşların da yazdığı gibi şimdilik tek ücretsiz HD kanal TRT HD var. Bunun için en uygun fiyatlı 32" HD Ready LCD ile en iyi görüntüyü alabileceğim bir receiver tavsiyesi de ben istiyorum.
CREA 100 HD GOLDMASTER 9400 VCI DREAMBOX 500S HİREMCO X3 HİREMCO FX TURBO HD HİREMCO TİTANX HD NEXT 17500
Arkadaşlar artık bu cihazlardan birini alıcam , benden başka alacak arkadaşlarada yardımcı olması bakımından sizin görüşleriniz doğrultusunda hangisini almam gerekli ... önemli olan sd yayın kalitesi , ileriye dönük hd kaliteli bi cihaz al diyosunuz doğru ama 400-500 liralık bütçem yok şu an , maksimum 250 tl lik liste dışındanda olabilir ki , forumda araştırdığım kadarıyla genelde benim bütçeme uygun bu cihazlar ön plana çıkıyor , hd kanallarında az olması nedeniyle 2-3 sene sorunsuz kulladanabileceğim bir recever arıyorum
*Kaliteli SD yayın *Hızlı Kanal Geçişi *Uydudan Güncelleme
Aradığım bütün özellik bu , yok kayıt etme mp3 çalma , şudur budur hiç önemli deil ...
Tek urun onericem,fiyat 180 civarinda Botech hd 2010 Evimde teledunya hd kullaniyorum,siteye ortak canak anteni kuruldu,tv nin arkasina kadar kablo cekildi ve bende kablo bosta kalmasin diye uydu cihazi arayisina girdim ve aldim. Sonuc,gercekten beklemedigim kadar iyi,sd ve hd kanal goruntuleri teledunya hd kadar guzel diyebilirim. Tavsiye ederim.
bi model daha girdi listeye hadi hayırlısı , en sonunda pazardaki antenlerden alıp takıcam ..
quote:
Orijinalden alıntı: Ahm__22
CREA 100 HD GOLDMASTER 9400 VCI DREAMBOX 500S HİREMCO X3 HİREMCO FX TURBO HD HİREMCO TİTANX HD NEXT 17500
Arkadaşlar artık bu cihazlardan birini alıcam , benden başka alacak arkadaşlarada yardımcı olması bakımından sizin görüşleriniz doğrultusunda hangisini almam gerekli ... önemli olan sd yayın kalitesi , ileriye dönük hd kaliteli bi cihaz al diyosunuz doğru ama 400-500 liralık bütçem yok şu an , maksimum 250 tl lik liste dışındanda olabilir ki , forumda araştırdığım kadarıyla genelde benim bütçeme uygun bu cihazlar ön plana çıkıyor , hd kanallarında az olması nedeniyle 2-3 sene sorunsuz kulladanabileceğim bir recever arıyorum
*Kaliteli SD yayın *Hızlı Kanal Geçişi *Uydudan Güncelleme
Aradığım bütün özellik bu , yok kayıt etme mp3 çalma , şudur budur hiç önemli deil ...
Hocam ne yaptınız bir şeyler aldınız mı bari? Artık benim de bir uydu alıcısı almam gerek ama hala karar veremiyorum. Şu an aklımda Goldmaster Sat-55000 DCI var ama hala karar verebilmiş değilim.