Şimdi Ara

LCD TV Yİ PC YE BAĞLADIM EKRAN TİTRİYOR ... YARDIM LTFN ...!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
10.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımın 2900PRO ekran kartımın dvi çıkışını bir kablo ile lcd tv ye bağladım ... herşey normaldi ... 1 hafta sonra televizyonun ekranında titreme başladı... hiçbir ayar değiştirmediğim halde öyle oldu.... dalga dalga titriyor... normal televizyon izlerken tv de hiç sorun yok ama ... bu sorunu nasıl çözebilirim. yardım lütfen...

• bu arkasın sorunu bendede var 32" lcd tvye bağladım desteklediği format 1360x768 60hz en iyi çözünürlük bunda oluyo fakat ekran titriyor ekran kartı driverını tekrar kurdum lyine aynı yardım edecek ark var mı
  • LCDnin ve bilgisayarın elektrik fişlerini bulundukları prizden farklı bir yere bağlayın.
  • selam gençler
    bende tam şimdi dalgalanma problemini araştırıyordum.
    dün 22'' lcd aldım kullanıyorum, rf den tv izlerken iyi görüntü aldım ama bilgisayara bağlayıp monitor olarak kullandığımda ekranda sinir bozucu bir dalgalanma alı başını gitti. kullanıma engel olacak kadar fazla olmasada insanın sinirini bozan bi dalgalanma. yeni lcd almışsın ama ekran ayna gibi deil düşünsenize. neyse araştırdıktan sonra bu soruna vga kablosunun neden olabileceği hdmi kablosu kullanılması gerektiği gibi yorumlar okudum. aradan bi taneside demişki ikincil monitor ayarlarını lcd ile uygun olarak ayarlayın bende öyle yaptım şu anda ayna gibi görüntü var bilgisayar monitörü olarak kullandığım lcd de. kısaca özetlemek gerekirse masaüstü sağ tıkla -- özellikler tıkla --- ayarlar tıkla --- orda göreceğin 1 ve 2 numaralı kareler var biri lcd yi biri bilgisayarın monitorunu temsil ediyor -- 1.tak kullan monitor yazan yerde monitorune uygun çözünürlüğü seç ( benimki 720p olduğundan 1280x720 seçtim ,1080 olanlar onu seçsin) ve işte bu kadar bilgisayarı yeniden başlat ve AYNA GİBİ LCD MONİTÖR keyfini sürrrr hadi hayırlı izlemeler.

• Arkadaşlar merhabalar;

PC yi HDMi kablo ile TV ye bağladım, ses görüntü harika ancak daha HDMi kablo TV deki yuvasına değer değmez PC nin harici monitöründe titreme başlıyor. PC nin ve Monitorun kaboları topraklı ancak Philips LCD TV nin kablosu topraklı değil. TV yi fişten çektim bakalım kablosu ile mi alakalı diye işe yaramadı..PC nin ve Monitorün kablolarını yer değiştirdim,ters çevirdim, uzatma kablosunu değiştirdim yok olmuyor, tir tir titriyor ekran..bu konuda PC de olabilecek 60 Herzt 30 herzt atlamalı gibi ayarları da denedim çözemedim sorunu..bilen varsa paylaşabilir mi? Teşekkür ederim.
  • Çözüm burada sunulmuş dostum

http://www.yufersu.com/bilgisayar-ekraninin-titreme-sorununa-cozum.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.