Şimdi Ara

LCD ve Plazma Hakkında Bütün Sorularınız ve Yorumlarınız [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.571
Cevap
2
Favori
134.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: furkito

quote:

Orjinalden alıntı: sudas

crea iyi gibi.tepkime suresını verdigin lınkte goremedim.crea icin pek ıyı yorum yapmıyorlar bildigim kadarıyla.samsung 32r81b nasıl sence biraz daha pahalı ama?

bence R81 e o kadar para vermek biraz aptallık olur.Bahsettiğim Crea modeli nin tepkime süresi 6 ms.Bi elektronikçiye git ve bak.Bence 32 likler arasında en iyisi Crea.Göze dolgunluk veriyor.

"32"lerin en iyisi crea" evet evet öyledir

• quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

Ucuz etin yahnisi ucuz olur arkadaşlar, elektronik alıcaksanız iki kuruş fazla verip kalitelisini alıcaksınız bence... şimdiye kadar bu konudan ÇOK ama ÇOK dilim yandı.. yani laf olsun diye söylemiyorum. bilgisayar ile alakalı, teknoloji ile alakalı ucuz, teknik özellikleri kagıt üstünde markalı olanlarla aynı olan bi çok ürün dendim aldım ve bir tanesinde bile memnun kalmadım... ondan sonra vazgeçtim bu işten.. bişey alıcaksan kalitelisini alıcaksın. Haa kaliteliyi ucuza bulursun o başka... ama misal

• TAGAN marka PSU dururken 10$ daha ucuz die PEGASUS marka almıcaksın... sonra elinde patlar, 50$ daha masraf çıkar sana.

• Coolermaster - Aopen - Thermaltake kasalar dururken 20$ daha ucuz ve afilli duruyor die ATRIX marka kasa almayacaksın, daha DVD writer i monte ederken, Sözde vidasız yapısı elinde kalıverir...

• Logitech vs dururken gitip ORITE marka sözde 2 MP kamera almayacajksın gideceksin Logitech in 640K sını alıcaksın 10$ daha verip, çok daha kaliteli görüntü alır mutlu olursun...

• Sony Canon vs Digital Cameralar dururken gidip Mustek - Orite - zorayt vs almayacaksın, aldıgına alacağına pişman olursun

• Asus - Lg - Samsung vs DVD writerlar dururken, yeni çıkmış düşük fiyattn piyasaya çıkan NU (New Universe) marka DVD Writer almayuacaksın 1 ay sonra PErt olur, gider yine tıpış tıpış diğer DVD writerlardan alırsın

bu yaşadığım örnekleri Çok daha uzatabilirim... sen sen ol bu listeye şunu ekleme

"Samsung - Sony - LG vs dururken gidip Datron, Crea vs marka LCD Alım, beyazı beyaz değil, parlaklıgı parlklık değil, 3 gün sonra soldu, her türlü arızayı çıkarttı aldığıma pişman oldum"

benden söylemesi sudas

Yazdıkların kesinlikle çok doğruKaliteliyi ucuza bulmak başka bişey adı sanı duyulmamış markaları ucuza almak başka bi şey

• Slm , bende Vestel ' in 127 ekran plazmalarından var ama hdmi girişi yok sadece dvi var ... hdmi-dvi dönüştürücü ile bağlayıp. ses için hoperlöre farklı bir bağlantı yapıcam ama bişey merak ettim.. hdcp koruması filan varmış. benim dvi girişinde hdcp koruması olup olmadığını nasıl anlayabilirim...( dönüştürücü ile bağlarsam görüntü güzel olur mu ) birde (hdmi-dvi.d) hep bu tür dönüştürücüler var (hdmi-dvi-i) çevirici yokmu hiç ?_ ......

---
  • Arkadaşlar Sony 32 S 3000 kullananlardan uydu izlerken ve PS3 oynarkenki TV ayarlarınızı paylaşırmısınız.Ben pek beceremedim galiba :( . Hoş oyunda ayarlamaya gerek var mı bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ps3cü

Slm , bende Vestel ' in 127 ekran plazmalarından var ama hdmi girişi yok sadece dvi var ... hdmi-dvi dönüştürücü ile bağlayıp. ses için hoperlöre farklı bir bağlantı yapıcam ama bişey merak ettim.. hdcp koruması filan varmış. benim dvi girişinde hdcp koruması olup olmadığını nasıl anlayabilirim...( dönüştürücü ile bağlarsam görüntü güzel olur mu ) birde (hdmi-dvi.d) hep bu tür dönüştürücüler var (hdmi-dvi-i) çevirici yokmu hiç ?_ ......

---

Ürünün kullanma klavuzundan HDCP hakkında bilgi alabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pmanager

Arkadaşlar Sony 32 S 3000 kullananlardan uydu izlerken ve PS3 oynarkenki TV ayarlarınızı paylaşırmısınız.Ben pek beceremedim galiba :( . Hoş oyunda ayarlamaya gerek var mı bilmiyorum

Deneme yanılma yoluyla ayarları kurcalamanı tavsiye ederim. Ben de ilk zamanlar öyle ayarlamıştım. Zaman alıyor ama mükemmel sonuç alıyorsun.
  • Diğer tarafta da konuştuk ama , burada da sorun cevapsız kalmasın, yaptık kurduk sistemi :))) hala eksikleri olmasına ramen bitti sayılır işimiz :))

LCD ve Plazma Hakkında Bütün Sorularınız ve Yorumlarınız [ANA KONU]

LCD ve Plazma Hakkında Bütün Sorularınız ve Yorumlarınız [ANA KONU]

quote:

Orjinalden alıntı: TuRk_OyUnCu

serhan abi acaba dolap geldimi.???

• Hocam mekan çok mu tozlu yoksa resimden mi
  • Zeus, o resimden kaynaklanıyor.. resimde aslında toz sadece PS3 ün arka kısmında köşe kısımlarda var... orayı silmemişim :) bu makinenin ayarlarını bi türlü yapamadım... güneşli havada inanılmaz güzel, ama karanlık sahnelerde bu kadar kötü resim çekilemez yani... DSC-T7. bilgisayarımın resmini güzel çekemedim.

no toz yane
  • quote:

Orjinalden alıntı: raconizm

32' Full HD lcd ucuz fiyatı ne kadar arkadaşlar ?

32" full hd bildiğim kadarıyla sadece sharp'ın var. İstanblbilişim'in web sayfasına bakabilirsin. Fakat tahmini bir kaç ay sonra Sony gibi diğer firmalarında 32" full ürünleri çıkacak gibi.

Şahsi kanaatim pc monitörü olarak kullanılmayacaksa bu büyüklükte full hd ye hem gerek yok hemde verilecek ekstra paraya yazık.
  • arkadaşlar yeni konu açmayayım dedim buradan devam edeyim

benim lcd monitorum arızalandı philips 190c6fs sanırım tamiri olmayacak ve bu ürünün sıfırı şu an hiç bir yerde yok ve büyük ihtimalle bana 540 ytl lik bir monitor verecekler philipste 540 ytl ye ps 3 en uygun monitor sizce hangisidir ben biraz araştırdım özellikle 226 bw ile özellikleri uyuşanları ama pek bulamadım
  • serhan abi dolap acayip güzel olmuş,güle güle kullan....
  • Arkadaşlar ben 55 ekran PAL tüplü bir tv aldım ama PS3 ümü ona bağladığımda sadece standart NTSC seçeneğini seçebiliyorum( PS3üm NTSC-j) Diğer seçenekleri seçemiyorum Ondanmıdır bilmiyorum ama Ekran siyah beyaz gösteriyor acaba nasıl düzeltebilirim ve neden siyah beyaz gösteriyor??

Önceden kullandığım plazma tvde normal gösteriyor. Lütfen yardımcı olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wol4onak -- 9 Nisan 2008; 15:29:48 >
  • arkadaslar ben yaza dogru samsung 32r81b almayı dusunuyorum, fiyatı da uygun bana gore, bunun rengi PAL olarak yazıyor benım ps3 ntsc-j, bu renklerı sıyah beyaz yapar mı? deneyen arkadaslar varmı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Armanius

Arkadaşlar ben 55 ekran PAL tüplü bir tv aldım ama PS3 ümü ona bağladığımda sadece standart NTSC seçeneğini seçebiliyorum( PS3üm NTSC-j) Diğer seçenekleri seçemiyorum Ondanmıdır bilmiyorum ama Ekran siyah beyaz gösteriyor acaba nasıl düzeltebilirim ve neden siyah beyaz gösteriyor??

Önceden kullandığım plazma tvde normal gösteriyor. Lütfen yardımcı olun

Çözümü var mıdır? bilmiyorum ama sorun tahmin ettiğin gibi tv'nin sadece pal sinyal kabul etmesinden kaynaklanıyor.
  • Serhan bey dolabınız tv niz ps3 ve xbox360 çok süper görünüyor.pes2008 oynaya oynaya eskitin .Bu dörtlü herkesin mutlaka ewinde olması gereken dörtlü.Yaza doğru pc mi yenileyecektim.Konsol bölümüne girince Pc yenilememin gereksiz olduğunu PS3 veya xbox360 ve Lcd tv almam gerektiğini anladım.Lcd Tv seçimi bölümündede sizinki gibi lcd tv ps3 xbox 360 almam hissine kapıldım.Yalnız maliyeti biraz fazla gibi.Sizin 4 lü toplam kaç YTL ye patladı?5000 YTLl varmı?PC yenilemek için 2500-3000 YTL ayırmıştım.Sanırım biraz daha para ve zamana ihtiyacım olacak.Son olarak Lcd Tv nizdeki ilk araba resmi var.O resim bir oyunamı ait.Ralli arabası arabanın yandan çekilmiş hali.İnşallah oyun içi bir görüntüdür.
  • arkadaşlar ben bu gta4 hediyeli ps3 ten alıcam ama türkiyeye gelirse 700 800 olursa almayı düşünüyorum birde samsung 940 BW almayı düşünüyorum sizce bu monitörde bütün o güzel efektleri patlamaları kanları görebilirmiyimyoksa tüplü televizyondaki gibimi alırım görüntüyü bu benim için çok önemli aynı hdtv deki gibi olmasını istiyorum bu monitör ü alıcam sizce almalıyım ve ayrıca hangi kabloyla bunları birbirine baglıcam yardımcı olursanız çok makbule geçer bu yaazımı okuyupta yardımcı olanlara teşekkür ederim
  • Arkadaşlar 32" televizyon alıcam inşallah.. Önerilerinizi bekliyorum.. Bütçem kısıtlı arkadaşlar fiyat performans açısından neler önerirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Ayrıca bir model var aklımda sizce nasıldır ? LG 32LC42 LCD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PVH -- 13 Nisan 2008; 9:03:05 >
  • dostum 32 incler de en çok tafsiye edilen model 32r81b dir. ps3 ve xbox 360 ta en çok önerilen budur.bende öncelerden lg 32lc42 almayı düşünüyodum bu tv hakkında bir topic açtım ve çoğu kişi bu tvnin görüntülerinin soluk gösterdiğini söyledi bende bu yüzden samsunga yöneldim. 32r81b nin fiyatıda epey düştü 1.500ytl civarı, bence sen samsung un bu tvsini bir düşün istersen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysfxx

dostum 32 incler de en çok tafsiye edilen model 32r81b dir. ps3 ve xbox 360 ta en çok önerilen budur.bende öncelerden lg 32lc42 almayı düşünüyodum bu tv hakkında bir topic açtım ve çoğu kişi bu tvnin görüntülerinin soluk gösterdiğini söyledi bende bu yüzden samsunga yöneldim. 32r81b nin fiyatıda epey düştü 1.500ytl civarı, bence sen samsung un bu tvsini bir düşün istersen.

Hocam çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için.. Şimdi aklımda 32r81b bu modelde var ;)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.