Şimdi Ara

LCD ve Plazma Hakkında Bütün Sorularınız ve Yorumlarınız [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.571
Cevap
2
Favori
134.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 486 DX2

Benim soruma yanıt verecek birisi var mı ?

Çözünürlüğün standart 720p veya 1080i/p çözünürlüklerinde olmamasından dolayı, ekranda kenarlarda veya üstlerde siyah bantlar olabilir. Hatta ekrana tam anlamıyla sığmayan görüntü, uzatılarak tam ekrana yayılabilir. Emin olmak için deneme yapmak gerekli.
  • Bende bugun hp w2207 monitorumu satip lcd tv almayi dusunuyorum.Teknosada toshiba 32 c3005 1199 lira 12 taksit.Sizce bu tv nasil.Monitor olarakta kullanicam tvyi.Su an ps3 yok xbox alicam bugun yarin.Ne dersiniz alayimmi.Kampanya yarin sona eriyor.Baska tv onerebilirsiniz ancak limit 1200 lira
  • quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Bende bugun hp w2207 monitorumu satip lcd tv almayi dusunuyorum.Teknosada toshiba 32 c3005 1199 lira 12 taksit.Sizce bu tv nasil.Monitor olarakta kullanicam tvyi.Su an ps3 yok xbox alicam bugun yarin.Ne dersiniz alayimmi.Kampanya yarin sona eriyor.Baska tv onerebilirsiniz ancak limit 1200 lira

Geçen hafta bahsettiğin TV Bimeks'de 999 YTL idi.Belki kampanya bu haftada vardır bilemiyorum.Forumda bir arkadaş kullanıyordu ve memnundu.Bende yazın bu modelden almayı düşünüyorum.
  • Bu fiyat indirimleri hayra alamet değil ben beklemeye karar verdim heralde yeni gelecek seriler çok değişik olacak. En azından tüm markaların yeni serileri bir gelsin fiyatlar bir çıksın meydana
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

Orjinalden alıntı: 486 DX2

Benim soruma yanıt verecek birisi var mı ?

Çözünürlüğün standart 720p veya 1080i/p çözünürlüklerinde olmamasından dolayı, ekranda kenarlarda veya üstlerde siyah bantlar olabilir. Hatta ekrana tam anlamıyla sığmayan görüntü, uzatılarak tam ekrana yayılabilir. Emin olmak için deneme yapmak gerekli.

Yanlışlık olmasın görüntü çözünülürlükleri arasında söylediğiniz değerler var ama ?

•Video Formatları
    Çözünürlük Yenilemi hızı
    640 x 480p 2Fh
    720 x 576p 2Fh
    1280 x 720p 3Fh
    1920 x 1080i 2Fh

• Selamlar,çabucak bir soru sormak istiyorum..Bir senedir Samsung LE27S71B kullanıyorum ve onu değiştirip 32R81B almayı düşünüyorum.Sorum şu,sizce değermi,arada çok büyük bir fark varmıdır?Sonuçta ikiside full hd değil ama özellik olarak r81 çok daha üstün bir tv.Kararsız kaldım o kadar para saymaya deyicek bi durum varmı yokmu diye
  • beyler bu lcd tvlerde görüntü kalitesinin iyi olduğunu hangi özelliğinden anlıyoruz
  • arkadasalar bende ps3 almayi dusunuyorum.Suan bilgisayarda 19 inc Sony lcd monitoru kullaniyorum.ps3 bu monitore baglayabilir miyim yoksa baska bir monitor mu bakmam lazim (22 inc widescreen lg samsung gibi)
  • yokmu cevaplayabilecek bir arkadaş koca forumda
  • UP
  • beyler bu lcd tvlerde çözünürlük rakamı yüksek olunca daha mı kaliteli görüntü alınacağını gösterir ?

ben biraz yeniyimde
  • Selamlar.
    Kısmetse 1, 1.5 aya lcd tv almayı planlıyorum.
    Odada kullanacağım 32" mi 37" mi alsam bilemedim. Kafamı karıştıran en büyük soru ise full HD olayı. Uygun fiyata Full HD tv bulmak zor tabi, bunun yanında 37"'in odaya büyük gelebileceğini düşünüyorum. Sizce Full HD'ye para yatırmaya değer mi, yoksa ben ben olup görüntümün değerini bilim 720p de paşa paşa mı oynamalıyım ? Şu anlık kararım 1366x768 çözünürlüğe sahip, iyi kontrast oranına sahip 32" lik bir TV, önerebileceğiniz model varsa belirtirseniz sevinirim, tabii bunun yanında tavsiyelerinizi de. Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

Selamlar.
    Odada kullanacağım 32" mi 37" mi alsam bilemedim. Kafamı karıştıran en büyük soru ise full HD olayı. Uygun fiyata Full HD tv bulmak zor tabi, bunun yanında 37"'in odaya büyük gelebileceğini düşünüyorum. Sizce Full HD'ye para yatırmaya değer mi, yoksa ben ben olup görüntümün değerini bilim 720p de paşa paşa mı oynamalıyım ? Şu anlık kararım 1366x768 çözünürlüğe sahip, iyi kontrast oranına sahip 32" lik bir TV, önerebileceğiniz model varsa belirtirseniz sevinirim, tabii bunun yanında tavsiyelerinizi de. Teşekkürler.

32 ve 37 arasında aman aman bir fark yok arkadaşlar,panel olarak tv nin ebatları tabii değişgenlik gösterebilir.full hd 1700 e satın almak günümüzde mümkün arkadaşlar +++ ları bence ileriki zamanlarda daha fazla hissedebiliriz yani düşük kontrastlı atıyorum 3200:1 toshiba 37" alırsanız bence makul ilerisi için,hiç değilse hdready değilde full almak daha mantıklı.ps3 den ornek vericem bugune kadar ps3 un çok az full hd oyunu var buda demek oluyorki 720p yani hdready tvniz rahat rahat yeter peki siz tvnizi alırken onumuzdeki sene değiştirmeyimi düşünüyorsunuz.işte bence asıl soru bu tvyi özellikle elektronik bir eşya alırken biraz daha üstün alabiliyorsanız ilerisi için hiç değilse biraz daha canınızın az yanacağını söyleyebilirim.zaten mutlaka bir teknosa yada başka magazalarda lcd tvleri yanyana görmüşsünüzdür full hd ve hdready tvleri yanyana görüpte "yaa bunlar neredeyse aynı görüntü"dediğinizde olmuştur belkide fakat unutmayın o tvler çoklayıcı kablo kullanılarak bağlanır.aynı zamanda hdmı dan bağlı değildirler.bu yüzden gördüğünüz görüntü karıncalı pürüzlü "bumu yaa" diyeceğiniz görüntü kalitesi vardır.en iyisi 1500 ytllik bir hdready tv almaktansa dişimi sıkıp 2-yada 2500 lük bir full alırım derim.SONY BRAVIA KDL-40D3550 2500 falan x12 taksit TOSHIBA 37X3030D LCD TV 2200 ytlx12 taksit.TOSHIBA 37X3000P LCD TV 2160 x12 taksit ikinci yazdığımı 1700-1780 e satan birkaç ver var biraz araştırırsanız bulabilirsiniz.bence ileriye dönük olarak söylüyorum full almak çok daha mantıklı.hd ready önerebileceğim tv ise SAMSUNG LE-32R87BD LCD TV dir.kdv dahil fiyatı 1.484,37 YTL 12 taksit fiyatı 2.074,34 bu fiyat istanbulbilisimindir.

• bi şey sorduk
  • quote:

Orjinalden alıntı: vururum

bi şey sorduk

yayına bağlı.oyunlardan misal vericem oyunlarda en yaygın 720p desteklidir.1080p çok az var.dolayısıyla misal vermek gerekirse cod4 oyunun var oyun 720 p destekli sende fullhd tv var alacağın görüntü 1080p olmayacak 720pde oynayacaksın.fullhdler de biraz daha temiz görüntü alman dışında pek bir fark olmaz.gözünlede çok fazla ayırt edemezsinki çok iyi bir fullhd almamışsan.çözünürlük olarak hdreadyler 1366x768 full hdlerde ki çözünürlük 1920x1080 mantıken zaten fullhd görüntü daha iyi ama tabii dediğim gibi 720p cod4 oyun hdreadydir.kısaca özet olarak hdready istiyorsan kontrast oranın 8000 den düşük olmasın ideal paraklık 550 cd/m2 dir.fullhd ise iyileri pahalı olduğundan makul olanlar 40"2500den(min.8000:1-iyisi16.000:1kontrast) ucuz olanlar ise 37"1700 ila 1900 (3200:1kontrast) arasında fiyat dan başlar.

• http://www.altivi.com/shop/Product.aspx?pid=6834&cid=38
    http://www.altivi.com/shop/Product.aspx?pid=3546&cid=38
    http://www.altivi.com/shop/Product.aspx?pid=3555&cid=38
    sizce hangisi ps3 için daha uygundur. hp olanda hdmi girişi var sizce bu çok büyük fark yaratır mı ?
    teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 28 Nisan 2008; 22:49:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Q5

quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

Selamlar.

32 ve 37 arasında aman aman bir fark yok arkadaşlar,panel olarak tv nin ebatları tabii değişgenlik gösterebilir.full hd 1700 e satın almak günümüzde mümkün arkadaşlar +++ ları bence ileriki zamanlarda daha fazla hissedebiliriz yani düşük kontrastlı atıyorum 3200:1 toshiba 37" alırsanız bence makul ilerisi için,hiç değilse hdready değilde full almak daha mantıklı.ps3 den ornek vericem bugune kadar ps3 un çok az full hd oyunu var buda demek oluyorki 720p yani hdready tvniz rahat rahat yeter peki siz tvnizi alırken onumuzdeki sene değiştirmeyimi düşünüyorsunuz.işte bence asıl soru bu tvyi özellikle elektronik bir eşya alırken biraz daha üstün alabiliyorsanız ilerisi için hiç değilse biraz daha canınızın az yanacağını söyleyebilirim.zaten mutlaka bir teknosa yada başka magazalarda lcd tvleri yanyana görmüşsünüzdür full hd ve hdready tvleri yanyana görüpte "yaa bunlar neredeyse aynı görüntü"dediğinizde olmuştur belkide fakat unutmayın o tvler çoklayıcı kablo kullanılarak bağlanır.aynı zamanda hdmı dan bağlı değildirler.bu yüzden gördüğünüz görüntü karıncalı pürüzlü "bumu yaa" diyeceğiniz görüntü kalitesi vardır.en iyisi 1500 ytllik bir hdready tv almaktansa dişimi sıkıp 2-yada 2500 lük bir full alırım derim.SONY BRAVIA KDL-40D3550 2500 falan x12 taksit TOSHIBA 37X3030D LCD TV 2200 ytlx12 taksit.TOSHIBA 37X3000P LCD TV 2160 x12 taksit ikinci yazdığımı 1700-1780 e satan birkaç ver var biraz araştırırsanız bulabilirsiniz.bence ileriye dönük olarak söylüyorum full almak çok daha mantıklı.hd ready önerebileceğim tv ise SAMSUNG LE-32R87BD LCD TV dir.kdv dahil fiyatı 1.484,37 YTL 12 taksit fiyatı 2.074,34 bu fiyat istanbulbilisimindir.

Valla son kararı gidip görerek vermeye karar verdim, max. 1800-2000 ytllik birşey düşünüyorum, hd readyli alırsam en azından 2-3 hdmilı olmalı, kontrastı da 8000:1 den aşağı olmamalı. Bir de parlak ekran falan varsa onlara mı baksam diye düşünüyorum, hp 2207h monitörüm parlak ekran ve oldukça memnun kaldım da :).

• http://shop.myby.com/32LC51-Glossy-Black/gN6sFFZ7Jw4AAAEUnudsNpeu-detail.html
    arkadaslar bu lcd televizyonda ps3 oyunlarinin görüntü kalitesi nasil olur tvnin özellikleri sayfanin altinda yaziyor.
  • Arkadaşlar bu konuda neden plazma tvler konuşulmuyor bunların ps3 performansları çok mu kötü? Ps3 için mutlaka lcdmi almak gerek?
  • hp 2207h mönitöründen memnunmusun görüntü kalitesi bakımından cause_of_death .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 30 Nisan 2008; 21:05:35 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.