Şimdi Ara

LCD ve Plazma Hakkında Bütün Sorularınız ve Yorumlarınız [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.571
Cevap
2
Favori
134.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ps3 alacağım fakat şu ekran işini önceden çözeyim diyorum şimdi

benim odam küçük olduğu için 32" full hd alamıyorum bunun yerine alabileceğim daha küçük fullhd bi tv de yok bildiğim kadarıyla yani monitör alacağım fakat

monitörlerin ses çıkışı yok, ps3'lerde öyle her hoparlörle çalışmıyormuş.Hoparlör de takamayacağım peki 26" ten fazla olmayacak

hem bilgisayar hem televizyon hemde ps3 için dahili hoparlöre sahip bir monitör varmıdır "fiyat önemli değil"
    bütün bunları karşılayacak girişler olsun üstünde yeter ( çok mu şey istiyorum )

aynı mesajı monitör bölümünede yazıyorum cevaplatrınız için teşekkürler şimdiden...

• Selam..

Arakadaşlar odaya LG 32LC52 HD READY 32'' LCD TELEVİZYON aldım. Aşağıdaki ile %100 aynı.

LCD ve Plazma Hakkında Bütün Sorularınız ve Yorumlarınız [ANA KONU]

Televizyon HD Ready ancak her yerinde 1080P yazıyor... PS3 alınca 1080P görüntü elde edebilirmiyim bu televizyon ile ?

Özelliklerinde şöyle yazıyor:

HDMI üzerinden 1080p Kaynak İşleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnspnky -- 3 Mayıs 2008; 2:12:30 >
  • Bu tv ile 1080p görüntü alamazsınız . Bu 1080p input olayı firmaların satış taktiği .
  • Arkadaşlar aşagıda kendime uygun 2 tane tv buldum biri full hd digeri ise hd ready aradaki 700 milyon farka degermi full hd olanını almam?Görüşleriniz nelerdir (+) ve (-) yönleri nelerdir bu iki tv arasında?

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=29075

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=32790

• quote:

Orjinalden alıntı: duncan21

Bu tv ile 1080p görüntü alamazsınız . Bu 1080p input olayı firmaların satış taktiği .

satış taktiği diyip geçemezsin elbetde bir özelliktir o bence yani 1080p konusunda kattığı bir şey vardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: omerf

Arkadaşlar aşagıda kendime uygun 2 tane tv buldum biri full hd digeri ise hd ready aradaki 700 milyon farka degermi full hd olanını almam?Görüşleriniz nelerdir (+) ve (-) yönleri nelerdir bu iki tv arasında?

1.linkteki HD Ready TV benim odamdaki ile %100 aynı..

4 arkadaşımda oynadım daha önce ps3.. 1'i tüplü 2'si HD Ready ve 1'i Full HD idi..

Tüplü olan doğal olarak en kötü görüntüyü veriyordu.. Sony markaydı.

HD Ready TV'lerin biri Pionner diğeri ise Samsung markaydı.. Yani Pioneer sanki biraz daha kaliteli gibi geldi ancak aradaki 2 kat fiyat farkı kadar kesinlikle değil..

Full HD olan ise Sony'nin en iyi televizyonu gerçekten çok iyi bir görüntü kalitesi var ancak HD Ready TV'lerde son derece tatminkardı bence bana göre...

Televizyon sık alınan birşey olmadığı için Full HD al derim ama yok çok sıkışarak alabilirim diyorsan inan deymez... Bu arada büyüklük farkıda varmış biri 81 diğeri 94 ekran.. Sanki Full HD olan biraz daha mantıklı gibi ama dediğim gibi para sıkıntı ise 700 YTL zor duruma sokacak ise değmez.. Karar sizin.

---

http://forum.donanimhaber.com/m_22909170/tm.htm

Lütfen yukarıdaki konuda Konsolbaba'nın yazdığı mesajıda okuyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnspnky -- 3 Mayıs 2008; 13:34:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ^^CoNCoN^^

quote:

Orjinalden alıntı: duncan21

Bu tv ile 1080p görüntü alamazsınız . Bu 1080p input olayı firmaların satış taktiği .

satış taktiği diyip geçemezsin elbetde bir özelliktir o bence yani 1080p konusunda kattığı bir şey vardır.

Arkadaşım madem biliyorsun neden soruyorsun ?

Birde kalkmış bilip bilmeden satış taktiği diyipte geçemezsin diyorsun . Şu anda zaten hemen hemen bütün hdready lcd tv ler 1080p inputtur . Yani 1080p yayını alıp kendi çözünürlüğüne indiriyorlar . Orda 1080p input yazmasının bir artısı yok onun için satış taktiği olarak yazmışlar .

• ben birşey söylemedim ya sadece tahminimi belirttim.. eyvallah, saol yardımın için.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: omerf

Arkadaşlar aşagıda kendime uygun 2 tane tv buldum biri full hd digeri ise hd ready aradaki 700 milyon farka degermi full hd olanını almam?Görüşleriniz nelerdir (+) ve (-) yönleri nelerdir bu iki tv arasında?

1.linkteki HD Ready TV benim odamdaki ile %100 aynı..

4 arkadaşımda oynadım daha önce ps3.. 1'i tüplü 2'si HD Ready ve 1'i Full HD idi..

Tüplü olan doğal olarak en kötü görüntüyü veriyordu.. Sony markaydı.

HD Ready TV'lerin biri Pionner diğeri ise Samsung markaydı.. Yani Pioneer sanki biraz daha kaliteli gibi geldi ancak aradaki 2 kat fiyat farkı kadar kesinlikle değil..

Full HD olan ise Sony'nin en iyi televizyonu gerçekten çok iyi bir görüntü kalitesi var ancak HD Ready TV'lerde son derece tatminkardı bence bana göre...

Televizyon sık alınan birşey olmadığı için Full HD al derim ama yok çok sıkışarak alabilirim diyorsan inan deymez... Bu arada büyüklük farkıda varmış biri 81 diğeri 94 ekran.. Sanki Full HD olan biraz daha mantıklı gibi ama dediğim gibi para sıkıntı ise 700 YTL zor duruma sokacak ise değmez.. Karar sizin.

---

http://forum.donanimhaber.com/m_22909170/tm.htm

Lütfen yukarıdaki konuda Konsolbaba'nın yazdığı mesajıda okuyun.

teşekkür ederim görüşlerin için arkadaşım 700ytl beni zor duruma sokmaz fakat yinede parayı kimse sokakta toplamıyor o yüzden Full HD ye değermi diye sormak istedim ve sanırım kararım Full HD olandan yana olucak tekrar teşekkürler yardımlarınız için.

• ya ben toshiba marka full hd bimekste 84 ekran 1900 ytl'ye bırakıodu havalanın ordaki bimekste durumum olmadığı için fazla inceleyemedim ya ben bilgisayarımdaki monitörden ps3 oynasam lcd tv alana kadar acaba çok fahiş bi fark yad agörüntü nozukluğu olurmu oyunlarda 17 inç normal bi monitörüm var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazytown_ -- 3 Mayıs 2008; 18:56:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazytown_

ya ben toshiba marka full hd bimekste 84 ekran 1900 ytl'ye bırakıodu havalanın ordaki bimekste durumum olmadığı için fazla inceleyemedim ya ben bilgisayarımdaki monitörden ps3 oynasam lcd tv alana kadar acaba çok fahiş bi fark yad agörüntü nozukluğu olurmu oyunlarda 17 inç normal bi monitörüm var

hocam lcd monitorun hdcp desteklemiyorsa olmaz.
    birde toshiba full hd demissin ama 1900ytl veriyorken, ustune biraz daha para biriktirip samsung oneririm ps3 icin.
    tabii bu sadece benim fikrim. toshiba kullanan arkadaslar varsa daha iyi yardımcı olurlar.
  • dostlar tekrardan selamlar.
    2000 ytl'ye kadar önerebileceğiniz 32 veya 37" (varsa kampanya vs. full hd 32 tercihen) tv önerebilir misiniz ? Monitör olmasın kısaca, full hd de şart değil sadece biraz kararsızım o konuda.
    Teşekkürler.
  • Arkadaşlar çok önemli bir soru soruyorum sizlere lütfen bilenler cevaplasın. Plazma tvler lcd kadar iyi performans veremezmi ps3te, 50'' full hd bir plazma almak istiyorum genelde ps3 oynıcam hatamı olur sizce?
  • benim bildiğim lcdtv lerde full hd oluyor
  • Yeni seri pdplerdede full hd artık mevcut
  • Bugün bir dükkana uğradım uzun bir lcd seçme diyaloğu geçti. Tam kod veremedi ama sorun çıkmazsa umarım 37"lik xf li modelini almayı planlıyorum şimdilik. Geçen diyalogda 40" üstünde plazmaların özellikle tepki süresi bakımından daha üstün olduğunu dile getirdi. 50" almaya kararlıysan hem lcd hem plazma satan dükkanlarla iletişime geçip fikirlerini alman daha faydalı olabilir.
  • quote:

Selam..

Arakadaşlar odaya LG 32LC52 HD READY 32'' LCD TELEVİZYON aldım. Aşağıdaki ile %100 aynı.

LCD ve Plazma Hakkında Bütün Sorularınız ve Yorumlarınız [ANA KONU]

Televizyon HD Ready ancak her yerinde 1080P yazıyor... PS3 alınca 1080P görüntü elde edebilirmiyim bu televizyon ile ?

Özelliklerinde şöyle yazıyor:

HDMI üzerinden 1080p Kaynak İşleme

hayirli olsun kardes bende aynisindan aldim benimkisi carsamba gunu gelecek

• quote:

Orjinalden alıntı: margornn

Arkadaşlar çok önemli bir soru soruyorum sizlere lütfen bilenler cevaplasın. Plazma tvler lcd kadar iyi performans veremezmi ps3te, 50'' full hd bir plazma almak istiyorum genelde ps3 oynıcam hatamı olur sizce?

hocam bazıları buyuk ekran ister, buyk ekran oynamak onlar icin cok daha zevklidir. bazılarıda cok buyuk olmasın ama renkler canlı olsun ister.
    sahsen ben renkler canlı olsunu secenlerdenim, buyuk ekran olması benim icin onemli degil. bu yuzden tercigim herzaman lcd tv olacaktır. ps3 oynamak
    icin plazma tv almak istemem, bence gereksiz. lcd tv'lerde renkler plazmaa tv'lere gore canlı olacagı icin, ben sana 40" lcd tv almanı oneririm. hayırlı olsun.

• Teşekkürler cevap için sanırım en iyisi gidip çıplak gözle incelemek olacak ama alışveirş merkezlerinde çok fazla ışık olduğu için plazmalar hakkında sağlıklı görüş elde edemiyorum sanırım plazması olan birinin evine gidip gece karanlığında takıp ps3ü denemek en mantıklısı olacak
  • samsungun 226cw ile 226bw arasındaki fark nedir?birde 226bw en ucuz nerede satılıyor?226bw kullananlar varsa memnun larmı?
    yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.