Bildirim
Lcd ve Tv..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bilgisayarında dijital tv kartın varsa kullanabilirsin başka türlü bir ihtimal veremiyorum... -
Bilgisayardan baglanmak degilde, Normal Tv'ye baglanir gibi Digiturk üyeligi alip, onlarin verdigi reciver'i bu monitöre baglama imkani varmi onu merak ettim. -
hayır olmaz çünkü lcdnin içinde tv izleyebilmeni sağlayacak yane receiverdan aldığın veriyi işleyecek donanım yok. ancak bir bilgisayar üstünden izleyebilirsin veya yeni çıkan cihazlar vardı lcdler için senin işini görebilecek ama çok paradır... -
Verdigin bilgiler icin sagol salagil. -
AVERMEDIA TVBOX9 Harici Box 9 TV Dönüştürücü (PIP Özelliği)
AVERMEDIA TVBOX7 Harici Box7 TV Dönüştürücü
dostum yanlış anlamadıysam sen lcd yi bilgisayara bağlamadan tv ye dönüştürmek istiyosun eğer oyleyse bu cihazlar tam sana göre kaçırma incele ve al derim -
quote:
Orjinalden alıntı: arnis
Bilgisayardan baglanmak degilde, Normal Tv'ye baglanir gibi Digiturk üyeligi alip, onlarin verdigi reciver'i bu monitöre baglama imkani varmi onu merak ettim.
onun için lcd tv alman lazım -
quote:
Orjinalden alıntı: KaLaAnToR
AVERMEDIA TVBOX9 Harici Box 9 TV Dönüştürücü (PIP Özelliği)
AVERMEDIA TVBOX7 Harici Box7 TV Dönüştürücü
dostum yanlış anlamadıysam sen lcd yi bilgisayara bağlamadan tv ye dönüştürmek istiyosun eğer oyleyse bu cihazlar tam sana göre kaçırma incele ve al derim
Evet istedigim tam olarak buydu Pc'nin bulundugu yere ayriyetten Tv almaktansa monitörü Digitürk yada canak vasitasiyla Tv'ye dönüstürmek istiyorum.
Verdigin bilgiler icin sagol hemen bakayim. -
Kücük bir soru daha, peki bu aletlere Digitürk takabilir miyim?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X