Şimdi Ara

Lcd ve Tv..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde Hyundai 19” LCD-TFT L90D+ Monitor, 8ms, Multimedyalı, DVI var,
    ögrenmek istedigim su; acaba bu monitörü Digiturk üyeligi alsam Tv olarak kullanabilirmiyim?

• bilgisayarında dijital tv kartın varsa kullanabilirsin başka türlü bir ihtimal veremiyorum...
  • Bilgisayardan baglanmak degilde, Normal Tv'ye baglanir gibi Digiturk üyeligi alip, onlarin verdigi reciver'i bu monitöre baglama imkani varmi onu merak ettim.
  • hayır olmaz çünkü lcdnin içinde tv izleyebilmeni sağlayacak yane receiverdan aldığın veriyi işleyecek donanım yok. ancak bir bilgisayar üstünden izleyebilirsin veya yeni çıkan cihazlar vardı lcdler için senin işini görebilecek ama çok paradır...
  • Verdigin bilgiler icin sagol salagil.
  • AVERMEDIA TVBOX9 Harici Box 9 TV Dönüştürücü (PIP Özelliği)
    AVERMEDIA TVBOX7 Harici Box7 TV Dönüştürücü

dostum yanlış anlamadıysam sen lcd yi bilgisayara bağlamadan tv ye dönüştürmek istiyosun eğer oyleyse bu cihazlar tam sana göre kaçırma incele ve al derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: arnis

Bilgisayardan baglanmak degilde, Normal Tv'ye baglanir gibi Digiturk üyeligi alip, onlarin verdigi reciver'i bu monitöre baglama imkani varmi onu merak ettim.

onun için lcd tv alman lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaLaAnToR

AVERMEDIA TVBOX9 Harici Box 9 TV Dönüştürücü (PIP Özelliği)
    AVERMEDIA TVBOX7 Harici Box7 TV Dönüştürücü

dostum yanlış anlamadıysam sen lcd yi bilgisayara bağlamadan tv ye dönüştürmek istiyosun eğer oyleyse bu cihazlar tam sana göre kaçırma incele ve al derim

Evet istedigim tam olarak buydu Pc'nin bulundugu yere ayriyetten Tv almaktansa monitörü Digitürk yada canak vasitasiyla Tv'ye dönüstürmek istiyorum.

Verdigin bilgiler icin sagol hemen bakayim.
  • Kücük bir soru daha, peki bu aletlere Digitürk takabilir miyim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.