Neden lcs ' de nasus picklenmiyor sürekli op op diyorsunuz yüksek eloda etkisiz mi kalıyor acaba ?
Eloya değil takım oyununa karşı zaafları var
Mobility düşük bide mikaelle falan counterlanabiliyor en azından ben böyle düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: LordRaiden
kasılmış bir adc yi tek skille oyundan düşüren hero takıma çok yararlı değil mi ?
Takima katkili baya bi aoe damage atiyor ultisi. aoe ar pen. adc ye as slow. Neden secilmedigini bilmiyorum ama.
LCS de oyunlar fazla uzamıyor, nasus fazla riskli bir seçim.
Shyvana,Renekton,Mundo Bıktım cidden.
quote:
Orijinalden alıntı: Bayburtlu
Takima katkili baya bi aoe damage atiyor ultisi. aoe ar pen. adc ye as slow. Neden secilmedigini bilmiyorum ama.
Earlyde lane swap yüzünden 2v1 lane e düşerse oyun biter nasus için o yüzden riske almamak için seçmiyorlar hem bir üst modeli renekton var
quote:
Neden ? Çünki BASE DAMAGE Q ! lcs de en erken 3. dakikada kule alıyolar her yere gank atıyolar lane değişikliği vs. vs. Bi adc support a karşı ne yapabilir? stack olmayacağı kesin. Counterlanması civalı ile çok kolay mikail ilede yapılabiliyor. Pokeye karşı zayıf mobility 0.
quote:
Orijinalden alıntı: Eldarion
farm yaptırmazlar
şansa bırakmaz kimse lcs de veya başka bir turnuvada, nasus riskli bir seçim. farm yapacan ve maç uzayacak, zor.
quote:
Çünkü karşılarındada çok sağlam oyuncular var zaten earlysi sıkıntılı olan nasusu parçalarlar o seviyede oyuncular
quote:
q stack isi riskli sürekli senin üstüne oynarlarsa tek yararın atacağın slow olur
quote:
Lcsde değildi ama Fab bi kere picklemişti 3 lü 4 lü ganglarla oyundan soğuttular takımı 4v5 kaldı verdiler o maçı nasus almadığı 2 maçı kazanmışlardı ama.
quote:
Orijinalden alıntı: Emple
q stack isi riskli sürekli senin üstüne oynarlarsa tek yararın atacağın slow olur
Alıntıları Göster
Stack yaptırmazlar o Nasus'u. Yıkarlar.
quote:
Orijinalden alıntı: ELdarioN19
bende ondan bahsediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: İzmirli Muhasebeci
Lcsde değildi ama Fab bi kere picklemişti 3 lü 4 lü ganglarla oyundan soğuttular takımı 4v5 kaldı verdiler o maçı nasus almadığı 2 maçı kazanmışlardı ama.
hatırlıyorum , ama maç 18-22 dakka felan sürmüştü
quote:
Orijinalden alıntı: IQuantum
quote:
Orijinalden alıntı: LordRaiden
kasılmış bir adc yi tek skille oyundan düşüren hero takıma çok yararlı değil mi ?
ADC'ye ulaşabilmesi gerektiğini göz önünde alırsak o kadar da yararlı değil. Ölümüne kite'larlar onu.
quote:
Fab teq atıyor qamqi.
quote:
Orijinalden alıntı: BÇS
quote:
Fab teq atıyor qamqi.
Alıntıları Göster
yasakladım.
Geçen sene sadece Diamond'da görmüstüm bir kaç maçta. O da jungle oynadi zaten. O günden sonra da göremedim.