Şimdi Ara

LCS'de neden nasus picklenmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden lcs ' de nasus picklenmiyor sürekli op op diyorsunuz yüksek eloda etkisiz mi kalıyor acaba ?

• Eloya değil takım oyununa karşı zaafları var
  • Mobility düşük bide mikaelle falan counterlanabiliyor en azından ben böyle düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordRaiden

Eloya değil takım oyununa karşı zaafları var

kasılmış bir adc yi tek skille oyundan düşüren hero takıma çok yararlı değil mi ?
  • Takima katkili baya bi aoe damage atiyor ultisi. aoe ar pen. adc ye as slow. Neden secilmedigini bilmiyorum ama.
  • LCS de oyunlar fazla uzamıyor, nasus fazla riskli bir seçim.
  • Shyvana,Renekton,Mundo
    Bıktım cidden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayburtlu

Takima katkili baya bi aoe damage atiyor ultisi. aoe ar pen. adc ye as slow. Neden secilmedigini bilmiyorum ama.
    Earlyde lane swap yüzünden 2v1 lane e düşerse oyun biter nasus için o yüzden riske almamak için seçmiyorlar hem bir üst modeli renekton var
  • quote:

Takima katkili baya bi aoe damage atiyor ultisi. aoe ar pen. adc ye as slow. Neden secilmedigini bilmiyorum ama.
    Neden ? Çünki BASE DAMAGE Q ! lcs de en erken 3. dakikada kule alıyolar her yere gank atıyolar lane değişikliği vs. vs. Bi adc support a karşı ne yapabilir? stack olmayacağı kesin. Counterlanması civalı ile çok kolay mikail ilede yapılabiliyor. Pokeye karşı zayıf mobility 0.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eldarion

Shyvana,Renekton,Mundo
    Bıktım cidden.
    farm yaptırmazlar

şansa bırakmaz kimse lcs de veya başka bir turnuvada, nasus riskli bir seçim. farm yapacan ve maç uzayacak, zor.
  • quote:

Shyvana,Renekton,Mundo
    Bıktım cidden.
    Çünkü karşılarındada çok sağlam oyuncular var zaten earlysi sıkıntılı olan nasusu parçalarlar o seviyede oyuncular
  • quote:

q stack isi riskli sürekli senin üstüne oynarlarsa tek yararın atacağın slow olur
  • quote:

Shyvana,Renekton,Mundo
    Bıktım cidden.
    Lcsde değildi ama Fab bi kere picklemişti 3 lü 4 lü ganglarla oyundan soğuttular takımı 4v5 kaldı verdiler o maçı nasus almadığı 2 maçı kazanmışlardı ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emple

q stack isi riskli sürekli senin üstüne oynarlarsa tek yararın atacağın slow olur

Alıntıları Göster
    Stack yaptırmazlar o Nasus'u. Yıkarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ELdarioN19

Shyvana,Renekton,Mundo
    Bıktım cidden.

bende ondan bahsediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzmirli Muhasebeci

Lcsde değildi ama Fab bi kere picklemişti 3 lü 4 lü ganglarla oyundan soğuttular takımı 4v5 kaldı verdiler o maçı nasus almadığı 2 maçı kazanmışlardı ama.

hatırlıyorum , ama maç 18-22 dakka felan sürmüştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: IQuantum

quote:

Orijinalden alıntı: LordRaiden

Eloya değil takım oyununa karşı zaafları var

kasılmış bir adc yi tek skille oyundan düşüren hero takıma çok yararlı değil mi ?

ADC'ye ulaşabilmesi gerektiğini göz önünde alırsak o kadar da yararlı değil. Ölümüne kite'larlar onu.
  • quote:

Fab teq atıyor qamqi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÇS

quote:

Fab teq atıyor qamqi.

Alıntıları Göster
    yasakladım.
  • Geçen sene sadece Diamond'da görmüstüm bir kaç maçta. O da jungle oynadi zaten. O günden sonra da göremedim.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.