Şimdi Ara

LCS'de neden nasus picklenmiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lane değişiminde en çok sıkıntı çeken karakterlerden birisi Nasus. Ayrıca Nasus diğer karakterler gibi ne olursa olsun oyun sonu gelip ulti açarak iş yapan bir karakter değil. İlla ki q stacklemesi lazım. 30. dakikada 500'den az q yapan bir nasus da işe yaramaz bunu da LCS'de yaptırmazlar. Ayrıca Nasusu görüp de onu boş bırakacak takıma takım denmez.
  • 1-2 istisna şampiyon hariç manalı bi şampiyon alamaz kimse artık toplane için turnuvalarda.Sebebide laneswap olduğunda adc-support karşısında 2 dakikadan fazla dayanamaz manalı şampiyonlar.
  • Biraz önce zionspartan aldı ve tek basinada tasiyip aldı oyunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasus isterse 1000 stack yapsın eğer adc ye ulaşabiliyorsa helal olsun

Ki adc ye ulaşabiliyorsa o rakibin mallığıdır

O kadar itemi apc adc heroya alsak daha dayanıklı olur zaten dayanıklı bir heroda değil

• LCS de c9 a karşı dyrus aldı baya bi süre afk farm yapsada yinede iş yapamadı çok riskli bi seçim oluyo
  • olay adc ye vurmak degilki slowu at ve assasinin gule oynaya kessin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Nasus isterse 1000 stack yapsın eğer adc ye ulaşabiliyorsa helal olsun

O kadar itemi apc adc heroya alsak daha dayanıklı olur zaten dayanıklı bir heroda değil

İzledin mi bugün Zionspartanı?Team coast adcsi 0-4-1 oynamasına rağmen taşıdı takımı, tek başına mundoyu dağıtıp üstüne yardıma gelenleri de %20 hp ile kaçırttı, kuleleri silip süpürdü, hiç bir zaman adcnin korunmadığını da görmedim, ama sen mal olduklarını düşünmeye devam et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Nasus isterse 1000 stack yapsın eğer adc ye ulaşabiliyorsa helal olsun

İzledin mi bugün Zionspartanı?Team coast adcsi 0-4-1 oynamasına rağmen taşıdı takımı, tek başına mundoyu dağıtıp üstüne yardıma gelenleri de %20 hp ile kaçırttı, kuleleri silip süpürdü, hiç bir zaman adcnin korunmadığını da görmedim, ama sen mal olduklarını düşünmeye devam et.

Adam başarmış tebrik ederim ben olmicak bişe demedim ki
    Yapabilen işte ayda yılda bir kişi çıkar

• Q stacklerken rakibini boş bırakıp oyunun içine etmesin diye picklenmiyordur herhalde.
  • 2gün önce tsm-c9 maçında dyrus almıştı nasus ve tsm yenildi :D

• Peki neden Karma mid almıyorlar
  • 2 gün önceydi sanırım c9 vs tsm maçında Dyrus aldı. Ne oldu? 4. dakikada kulesini aldılar. Nefes aldırmadılar adama.

• c9 vs tsm maçında dyrus almıştı ama useless kaldı
  • saintvicious koç oldu çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdalBakkal78 -- 20 Ocak 2014; 7:47:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeiLucas

2 gün önceydi sanırım c9 vs tsm maçında Dyrus aldı. Ne oldu? 4. dakikada kulesini aldılar. Nefes aldırmadılar adama.

adam koridora gitmedi tabi alırlar kuleyi
  • lane swap yerse çok sorun oluyor ondan almıyorlar
  • Cunku bronz sampiyonu yok ben farm alicam oyun sonu herkese tek atacam diyen veletlerin oynadigi hic bir takim savasina katilmayip ormanda orda burda stack kasan bir sampiyonu neden secsinler ki ? Assasinler gibi Adcye tek atamiyor 10000 stack kassa bile adcye yaklastirmazlar kite acik mobillik 0 anca bronzda tasirsin oyunu sadece jungle nasus oynandi o da latede tek atmasi icin ya da slowu icin degil erken dragon baron yapmak icin baskada bir boka yaramiyor ben diadada oynadim silverdada oynadim takimima gelen hic bir nasusun oyunu tasidigini gormedim onu gectim yenilmemizin en buyuk sebebide nasus olmustur cunku topu feedler ustune zilyon kere gank ister ganklara ragmen yinede toparlayamaz hic bir takim savasina katilmaz farmdan basini kaldirmaz oyun tasimasi sanilanin aksine en zor sampiyonlardan biri. İcimi doktum rahatladim nasus almayin dari alin bari tek atarsiniz kesinlikle nasustan daha safe ve daha faydali bir pick. Ayrica orda burda gordugum butun nasus oyuncularinin ac gozlu ve toxic oyuncu olmasi ayri bir olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC7AB336F -- 20 Ocak 2014; 8:33:56 >

• Oyun late e pek kalmadığı için olabilir, aslında hep metanin etkisi geçen sezon alınıyordu nasus

• Nasus atlamaz, hoplamaz, zıplamaz buna rağmen mainim olmayı sürdürecek kadar çok severim.

Fazla hantal olduğu için Team Fight başladığında sıkıntı yaşıyor.

Gerçekten oyunu bilen insanlar ne Wither'ı ADC'ye attırır ne de o çemberin içinde kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJ Tanın

Cunku bronz sampiyonu yok ben farm alicam oyun sonu herkese tek atacam diyen veletlerin oynadigi hic bir takim savasina katilmayip ormanda orda burda stack kasan bir sampiyonu neden secsinler ki ? Assasinler gibi Adcye tek atamiyor 10000 stack kassa bile adcye yaklastirmazlar kite acik mobillik 0 anca bronzda tasirsin oyunu sadece jungle nasus oynandi o da latede tek atmasi icin ya da slowu icin degil erken dragon baron yapmak icin baskada bir boka yaramiyor ben diadada oynadim silverdada oynadim takimima gelen hic bir nasusun oyunu tasidigini gormedim onu gectim yenilmemizin en buyuk sebebide nasus olmustur cunku topu feedler ustune zilyon kere gank ister ganklara ragmen yinede toparlayamaz hic bir takim savasina katilmaz farmdan basini kaldirmaz oyun tasimasi sanilanin aksine en zor sampiyonlardan biri. İcimi doktum rahatladim nasus almayin dari alin bari tek atarsiniz kesinlikle nasustan daha safe ve daha faydali bir pick. Ayrica orda burda gordugum butun nasus oyuncularinin ac gozlu ve toxic oyuncu olmasi ayri bir olay.

Nasus bronz şampiyonu değildir, bronz seviyesindekiler farmın önemini bilmez oyun taşımayı düşünmez.

Nasus karşısında Teemo olsa bile biraz yardımla oyunu taşıyabilir. Yenilmenizin sebebi siz olabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.