Şimdi Ara

LCS'de neden nasus picklenmiyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: RhyN

Biraz önce zionspartan aldı ve tek basinada tasiyip aldı oyunu.

Aynen öyle adam 3 kişiyi alıodu az daha tek başına, boş boş konuşuyo millet işte yok mobility yok falan sen kimsin arkadaş ya lol profesoru kesildiler başımıza
  • Jungle'da oynandığını geçen sene ki LCS'lerde çok görmüştüm. Ama Solo'ya almak çok riskli. :) Jungle üzerine oynayıp farm yaptırmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IQuantum

quote:

Orijinalden alıntı: LordRaiden

Eloya değil takım oyununa karşı zaafları var

kasılmış bir adc yi tek skille oyundan düşüren hero takıma çok yararlı değil mi ?

Üst düzey oyuncuların ve takımların mantığı öyle işlemiyor. O adamlar kim bilir ne kadar farklı kombinasyonlar deniyorlar.
    Ek olarak madem o mantıkla gideceksin, her champ için geçerli o mantık. Kasılmış bir skarner, rakip adc'yi direk pozisyon dışı bırakabilecekken ve alan etkili çok sağlam slow efektine sahipken neden picklenmiyor ? (Çok basit bi örnek vermek istedim, aklıma direk skarner geldi picklenmeyen. Çıkıp gankleri etkisiz falan gibi yorumlar yapmayın)

edit : TSM vs Cloud 9 maçında Dyrus aldı da ne oldu ? Bi lane swap yaptılar Nasus ne farm yapabildi ne kill alabildi. Balls Renekton ile hemen hemen ikiye katlamıştı Dyrus'un Nasus'unu. Hem farm konusunda hem itemler konusunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Narzhul- -- 20 Ocak 2014; 10:48:34 >

• çünkü cc'si ya da mundo renekton gibi aşırı tank kasma ihtimali yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJ Tanın

Cunku bronz sampiyonu yok ben farm alicam oyun sonu herkese tek atacam diyen veletlerin oynadigi hic bir takim savasina katilmayip ormanda orda burda stack kasan bir sampiyonu neden secsinler ki ? Assasinler gibi Adcye tek atamiyor 10000 stack kassa bile adcye yaklastirmazlar kite acik mobillik 0 anca bronzda tasirsin oyunu sadece jungle nasus oynandi o da latede tek atmasi icin ya da slowu icin degil erken dragon baron yapmak icin baskada bir boka yaramiyor ben diadada oynadim silverdada oynadim takimima gelen hic bir nasusun oyunu tasidigini gormedim onu gectim yenilmemizin en buyuk sebebide nasus olmustur cunku topu feedler ustune zilyon kere gank ister ganklara ragmen yinede toparlayamaz hic bir takim savasina katilmaz farmdan basini kaldirmaz oyun tasimasi sanilanin aksine en zor sampiyonlardan biri. İcimi doktum rahatladim nasus almayin dari alin bari tek atarsiniz kesinlikle nasustan daha safe ve daha faydali bir pick. Ayrica orda burda gordugum butun nasus oyuncularinin ac gozlu ve toxic oyuncu olmasi ayri bir olay.

LCS'de neden nasus picklenmiyor

Hangi diamonddan bahsediyorsun acaba rüya falan olmasın o?

• ZionSpartan
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.