Şimdi Ara

lcw işcilerinin kıyafeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gecen sene collezione dan aldıgım gomlegı gıydım alısverıse lcw ya gıttım

bı baktım butun mıllet benım gomlekten gıymıs

meger orada calısanların kıyafetlerıymıs

en sonun da bı kadın fıyat sordu bende bılmıyom dedım

kadının kocası araya gırdı oda musterı hayatım dedı

kadın :ama o da seyler gıbı gıyınmıs

bıraz bakındıktan sonra ılgılenecek bırını bulamayınca

bagıra bagıra

YA KARDESIM BU NE IS KIMIN MUSTERI KIMIN CALISAN OLDUGU BELLI DIIL

• süper
  • Ben olsam hergün giderdim oraya .....
  • ben olsam bida hiç uğramam oraya adam rezil olmuş bee ne hergün gidicek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cihan.Yılmaz

Ben olsam hergün giderdim oraya .....

bence arada bir oraya git ve gelen güzel müşteri kızlara asıl
    onları kabine yönelt ve tam elbise değiştirirken içeri gir ve alın bu elbiseyide deneyin de
    ay başındada maaşını al ohhh
  • quote:

Orjinalden alıntı: suree

ben olsam bida hiç uğramam oraya adam rezil olmuş bee ne hergün gidicek

Pes etmemk lazım...onlar değiştirsin elbiselerini...

bende mesai saatimde karşıdaki migrosa gidiyorum alışveriş yapmaya...bende gömlek kravat olunca (lacivert pantolon,mavi gömlek,kırmızı beyaz çizgili kravat) hani tam satış temsilcilerinin ünüforması millet migrosta başlıyo sormaya turşular nerde, çocuk bezleri nerde, şu nerde bu nerde...niveanın kremi falan filan her seferinde dalga geçiyorum
    -bilmiyorum
    -nerden bilim
    -buralardadır heralde
    yada susup gözünün içine bakıyorum...gömlek cebimdeki bilgisayar firmasının logosunu görünce yüz ifadelerinden memnun oluyorum...Her sakallıyı dedeleri sanıyolar ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuRGeNeR@L -- 8 Nisan 2007; 23:53:01 >

• Geçen banada tansaşta oldu...Dergi almak için girmiştim, üzerimdede lacivert-kırmızı eşortman üstü vardı...dergiyi seçerken bayanın biri geldi şu kiyapların fiyatını yazmamışsınız, ne kadar acaba dedi...bende bozuntuya vermeden bilmiyorum hanımefendi, ama şurdaki barkot okuyucudan öğrenebilirsiniz dedim...teşekkür ederim dedi ve gitti...

ama kızlarla tanışmak için iyi bir taktik olabilir...poşetlerinizi evinize kadar taşıyim filan...ilgilenenlere duyrulur...
  • Yıllar önce Antalya' da bir disconun önünde içeri girebilmek için tam 2 saat dam gelsin diye beklemiştim.
    Can sıkıntısından elimde arabanın anahtarları ellerimi arkadan bağlamış vaziyette volta atıyordum. İçeriden çıkan dallamalardan biri usulca yanıma yaklaşıp:

"Abi Güllük' e kaça götürüyorsun?" diye sorunca

"Ben taksici değilim" diyerek oradan usulca uzaklaşmıştım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cihan.Yılmaz

quote:

Orjinalden alıntı: suree

ben olsam bida hiç uğramam oraya adam rezil olmuş bee ne hergün gidicek

Pes etmemk lazım...onlar değiştirsin elbiselerini...

bende mesai saatimde karşıdaki migrosa gidiyorum alışveriş yapmaya...bende gömlek kravat olunca (lacivert pantolon,mavi gömlek,kırmızı beyaz çizgili kravat) hani tam satış temsilcilerinin ünüforması millet migrosta başlıyo sormaya turşular nerde, çocuk bezleri nerde, şu nerde bu nerde...niveanın kremi falan filan her seferinde dalga geçiyorum
    -bilmiyorum
    -nerden bilim
    -buralardadır heralde
    yada susup gözünün içine bakıyorum...gömlek cebimdeki bilgisayar firmasının logosunu görünce yüz ifadelerinden memnun oluyorum...Her sakallıyı dedeleri sanıyolar ya

erkeklerin görüş açısı farklı olabilir ama kızların hergün gidiceni sanmam ben olsam bida adım atmam. hatta bide orda gülerdim iyice rezil olurdum...

• Valla yerinde olsaydım diğer kız arkadaşlarımı toplar hepsine ynı kıyafetten giydirip saatlerce içerde müşteri gibi gezerdim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Yıllar önce Antalya' da bir disconun önünde içeri girebilmek için tam 2 saat dam gelsin diye beklemiştim.
    Can sıkıntısından elimde arabanın anahtarları ellerimi arkadan bağlamış vaziyette volta atıyordum. İçeriden çıkan dallamalardan biri usulca yanıma yaklaşıp:

"Abi Güllük' e kaça götürüyorsun?" diye sorunca

"Ben taksici değilim" diyerek oradan usulca uzaklaşmıştım.

Adam son darbeyi koydu desene...Ne lanetli bir gündür o ya...geçmiş olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.