Şimdi Ara

LCW nasıl buluyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba giyim konusunda oldukça başarılı bulduğum, kalite/ fiyat oranının oldukça yüksek oldugunu düşündüğüm bir marka.Genelde alışverişlerimi ordan yapyorum.Modaya uygun kıyafetlerde oluyor.Fakat bazı insanlar yıkamadan sonra renk solmasından ya da kıyafetin çekmesinden şikayetçi başına boyle bir şey gelen oldu mu?

• yazılı bedensiz kötü bi marka
  • Çöplük.Nefret ederim hele indirim diye sattığı pantolonların hepsi Çin malı şahsen dışarı çıkıcağım türden giysileri LCW den almam.Eşofman altı almıştım bir kaç tane onlarıda yatarken giyiyorum zaten
  • İğrenç bi marka 1 Tişört 1 Pantalon aldım Pantalon Yırtıldı Tişört renk attı.Marka şart değil hangisi kalite ise onu giyin
  • çok memnunum tişörtleri özellikle bu yaz sudan ucuzdu 10tane falan aldım bigün birini dier gün birini giydim hiçde ekimediler tanesi 7ytlmi neydi yani 1ini 15günde falan 1 giyiyodum hiçde eskimiyolarr dolayısıyla
  • coldmen< evet yazılı bedensiz ama bu kaliteye bir etken oldugunu düşünmüyorum kötü derken biraz daha açarsan sevinirim bugune kadar memnun kalmadığın bir alışverişin oldu mu?

goktugua<evet insdirimli ucuz malları maalesef kalitesiz ooluyor ama kalite beklemek de saçma olur zaten çok ucuzdan satıyorlar bunu bilen zaten gidip de kalite bir şey alır indirimli pantolonların iki fiyatına 60 ytl dolayında gayet kaliteli pantileri var bence

türbişon< haklısın marka çok şart değil her orta seviye markanın da kaliteli ürünleri oluyor yırtılan pantolonun durduk yere yırtılmadı hoş:) kullanıcı hatası değil mi yani yoksa olmadık yerde mi yırtıldı çözemedim

• Gömeleklerini ve kot pantolonunu kullanıyorum.

Neden mi rahat, hespalı, kot pantolona verdiğin paraya farklı giysilerde alma imkanı var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yazılı derken her tarafında saçma sapan bi sürü yazı var hani güzel bi logo olur bişey olur adamlar bi ton baskı mrekkebi koyuyor yıkıyorsun tık die atıyorlar. Bedensiz ... evet bedensiz biraz klolu bi insan olduğum için bakıyorm bi tane doru düzgün beden yok pazar gibi bişey zaten .... kötü, çünkü bu kalitesizliğinden kötü şimdiki lcw kıyasla eskiden ufakken bi lcw kabanım vardı abartısız 2 sene giydim şimdikiler çat die yırtılıyor. en çok bu kadar açabildim...Mesela geçen mavi jeansa gittim ordan mavi bi yelek aldım her bedeni her çeşidi var baskılı baskısız kapışonlu fermuarlı fermuarsız...her çeşidi var yani...hani pahalımı az daha pahalı ama kaliteli ve çeşitli istediğinizi beğenebiliyorsunuz(ayrıca giyinme kabinleride çok güzel)(Ayrıca indirimde sezon sonu tişörtler falanda var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcePath -- 3 Ekim 2008; 9:52:10 >
  • Bence gayet Güzel Dün Gittim O Kadar Güzel Modeller vardıki Hepsini Almak İstedim Fakat
  • t-shirtleri beş para etmez ama kot ve gömlekleri güzel genellikle ürünlerini cin ve uzak doğuya yaptırır
  • valla LCW chino pantolonlar gayet güzel ve hoş
  • valla coldmen yanımda şu anda bir tane ceketi 2 tane de montu var 3 ünde de tek logo boğaz kısmında var abartı değil ya da benim adlıgım modeler en azından bu şekilde ama ben alırken ya indirimli olan modelleri alıyorum ya da pahalı olanlara yöneliyorum ucuz diye kalitesiz almam zaten bugune kadar bir şikayetim olmadı düşüncelerin için sağol yine de .Ayrıca lcw de de çok değişik model ve renkte ürünler var her mağazasında göremeyebilirsiniz o bakımdan biraz sorunlu 2-3 farklı mağaza gezince anlaşılıyor zaten
  • ben t-shirt lerini seviyorum yazın 9 liradan 3 tane almıştım sağlam duruyolar
  • iyicene zıvanadan çıkan ve sadece ismi kalmış bir marka maalesef..
  • Gömlek aldım,alıyorduk hep,hiç ütü tuttuğunu görmedim : ) kazak zaten almayın hemen tüyleniyor
    Eskiden kaliteliydi ama artık o kalite yok,halka çok satacağım diye ucuzlattı ürünlerini ve fiyatı da düştü açıkcası.
  • bende genelde lcw alırım ve bu güne kadar çok büyük bi problemim olmadı bence işlerini iyi yapıyorlar
  • T-Shirtleri ve Sweatleri gerçekten çok güzel.

Fiyat olarakta gayet ucuzlar.
  • 19 ytl bitane convers benzeri ayakabısını aldım orjinal conversımde var inanın daha saglam çıktı çok memnunum
  • 9,90 dan tshirtleri var.. Her gittiğimde en az 3-5 tane kapıyorum.. T-shirtlerin birinde bile renk atma-çekme-yırtılma sorunu yaşamadım sapasağlam duruyorlar. Bedenime de çok rahat oturuyor.

Gömleklerinin bazıları masa örtüsüne benzese de bazen güzel gömlekleri oluyor.. Olursa da kaçırmıyorum tabi hiç..

Kot pantolonlarını bilemem kot giymeyi sevmem ama LCW Chino yani kanvas pantolonları gayet güzel..

Sweatshirt, kazak vs almam berbat oluyor.. Sweat, kazak, kapşonlularımı maviden alırım LCW dekiler felaket
  • maymunlu tişörtlerim hala duruyor hala ordan alışveriş yapıyorum. kapşonlu ve polar tişört pantolon ordan alıyorum. hiç bir sorunla karşılaşmadım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.