Bildirim
LCW Öğretmenler gününe özel %15 indirim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İndirimli alabilen var mı?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Lcw de indirimsiz ürün var mı ki? -
kartı kontrol ettikten sonra bir form doldurtuyorlar. ad soyad, telefon, çalıştığı kurum ve hatta sicil numarasını bile istiyorlar. sicil numaramı yazmamak için bilmiyorum dedim. e devletten bakıp yazabilirsiniz dedi kasiyer. -
LCW' nin yaptığı indirim yere batsın.Görev yeri belgesini kabul etmiyorlarmış, Ücretli misiniz diye soruyorlarmış indirim sözleşmeli ve kadrolu öğretmenler için geçerli filan demişler bir bunların kalmıştı ayrımcılık ötekileştirme yapmadığı ülkede o yüzden yere batsın indirimleri göz boyama hepsi..
Eğitim fak. veya formasyonu olan fen-edebiyat mezunu bir insan devletin okulunda öğretmenlik yapıyorsa öğretmendir. Ülkenin içler acısı hali.. -
bunların yanında kırmızı etiketli ürünlerde de indirim yapmıyorlar,bugün 2 ürün aldım birisi kırmızı etiketliydi kırmızı etiketliye indirim uygulamıyoruz dediler,ben de ikisini de indirimsiz alıyorum dedim ve etiket fiyatından aldım...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X