Şimdi Ara

LCW Öğretmenler gününe özel %15 indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lcw öğretmenlere özel indirimsiz ürünlerde %15 indirim yapmış..Kampanya 23-24 kasım tarihlerinde sadece mağazalarda geçerli..öğretmen kartı veya eğitim fakültesi mezun iseniz ilgili belge gerekmekte..

• İndirimli alabilen var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lcw de indirimsiz ürün var mı ki?
  • kartı kontrol ettikten sonra bir form doldurtuyorlar. ad soyad, telefon, çalıştığı kurum ve hatta sicil numarasını bile istiyorlar. sicil numaramı yazmamak için bilmiyorum dedim. e devletten bakıp yazabilirsiniz dedi kasiyer.
  • LCW' nin yaptığı indirim yere batsın.Görev yeri belgesini kabul etmiyorlarmış, Ücretli misiniz diye soruyorlarmış indirim sözleşmeli ve kadrolu öğretmenler için geçerli filan demişler bir bunların kalmıştı ayrımcılık ötekileştirme yapmadığı ülkede o yüzden yere batsın indirimleri göz boyama hepsi..

Eğitim fak. veya formasyonu olan fen-edebiyat mezunu bir insan devletin okulunda öğretmenlik yapıyorsa öğretmendir. Ülkenin içler acısı hali..
  • bunların yanında kırmızı etiketli ürünlerde de indirim yapmıyorlar,bugün 2 ürün aldım birisi kırmızı etiketliydi kırmızı etiketliye indirim uygulamıyoruz dediler,ben de ikisini de indirimsiz alıyorum dedim ve etiket fiyatından aldım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.