Şimdi Ara

ldp ye katılma fikri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar son zamanlarda kanal serbesti iyice sardı. Liberalizm Türkiyeyi kurtarır mı kurtarmaz mı bilmem şu saatten sonra zaten çok geç gibi duruyor ama Besim Tibuk'un geçmiş hakkında çok fazla pişman olduğu yerler olsa da aydın bir insan olduğunu düşünüyorum. Cem Toker'in de aynı şekilde. Fakat bu iki isim de artık geride kaldı. Şimdiki başkanı tanımıyorum kimdir nedir bilmem. Sırf üye sayısını 1 arttırmak için ldp ye katılma fikri geliyor aklıma, sizin düşünceleriniz nelerdir? Not: Şu an 5.063 üyeler bana sorsanız en azından 50bin derdim. Köyler dahil bütün Ispartadan (memleketim olduğu için söylüyorum) 2011 seçimlerinde ldp ye çıkan oy sayısı 119 Edit: Ülkede her partinin her an saçmalama ihtimali var. Hiç riske girme üye olarak ileride başına dert olur diye düşünüyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pykecan Cımbızoğlu -- 24 Aralık 2021; 4:29:29 >

• Ben de düşündüm seçime bile giremiyorlar para lazım teşkilatlanmaları için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem tokerin milletvekili olmasını isterdim. Mecliste vekilleri tokatlamasını falan.

• Besim Tibuk şu an başkan olmuş olsaydı net üye olunurdu da Tırpancı haklı olarak pasif gibi gerçi belli partiler hariç pasif olmayıp napıcaksın, halk da oy atarken kalbini dinlediği için icraat plan vaat paylaşmak da ülkede işe yaramaz. Kaldı ki en erken seçim 2023de o da cumhurbaşkanlığı anladığım kadarıyla. Ortak adayı desteklediklerini söyleyip çekilirler. Ldp deki üye profili dağılımı sizce nasıldır bu 5bin kişinin ne kadarı Tibuk hazretleri gibi holdingi olan veya holding sahibinin oğlu cartı curtu, elinde viskisi prosuyla yatında takılan kişilerdir :D Torpil güç iktidar adam kayırma hiçbiri olmayınca ldp baya samimi bir yermiş gibi geliyor. Tabi genel merkezinde pudra şekeri partisi yapanlar kadar olamasalarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pykecan Cımbızoğlu -- 24 Aralık 2021; 18:58:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.