Bildirim
LeADeR10 u lekeletmem
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
peki senin gerçek leader10 olduğun ne malum ? -
benim kafa patatese döndü yav -
evet no ss no güvenn -
kardeş charından bi ss koy shoutada dh ye saygılar yaz herkes inansın -
5 dk sonra yazılacaktır e kaç istersiniz ?? benim yerime siz ss koyarsınız. -
ama E3 de ol ben E3 deyim -
hade :D -
ssyi buraya koyun şu an oyuna giremiyom ya -
quote:
Orjinalden alıntı: LeADeR10
Arkadaşlar gerçek LeADeR10 benim burda adımı kullanarak saçmalayan bir çocuk olmuş daha ne lvlimi ne msn adresimi nede charımın ismini doğru biliyor bunu geç farketmem kötü oldu ama bundan sonra sakın inanmayın o insan gerçek leader10 değildir . saygılarım la
gercek leader10 o ben az once konustum onunla dedi ben dh de dilim dedi bende dedim orda var dedim leader10 die birisi var dedm hatta krllıkla ilgili bi topiçte konustun dedim o da dedi ben şimdi oraya girip bakarım dedi -
-
şu resimleri büyütebilirmisin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CBA -- 19 Aralık 2006; 20:13:00 > -
quote:
Orjinalden alıntı: ustura1berk
quote:
Arkadaşlar gerçek LeADeR10 benim burda adımı kullanarak saçmalayan bir çocuk olmuş daha ne lvlimi ne msn adresimi nede charımın ismini doğru biliyor bunu geç farketmem kötü oldu ama bundan sonra sakın inanmayın o insan gerçek leader10 değildir . saygılarım la
gercek leader10 o ben az once konustum onunla dedi ben dh de dilim dedi bende dedim orda var dedim leader10 die birisi var dedm hatta krllıkla ilgili bi topiçte konustun dedim o da dedi ben şimdi oraya girip bakarım dedi
LeAdER10 kim yaw kafam karıştıı -
quote:
Orjinalden alıntı: blue1_
quote:
quote:
gercek leader10 o ben az once konustum onunla dedi ben dh de dilim dedi bende dedim orda var dedim leader10 die birisi var dedm hatta krllıkla ilgili bi topiçte konustun dedim o da dedi ben şimdi oraya girip bakarım dedi
LeAdER10 kim yaw kafam karıştıı
LeAdER10 bizim edenanın kralı olur kendisi
-
-
hadi yazı bekliyoruz !!!! edanada -
peki büyültüp atmayı deniyorum
e kaça geleyim deidm cevap gelmedi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeADeR10 -- 19 Aralık 2006; 20:18:31 > -
http://img166.imageshack.us/img166/2854/clipboard01vn6.png 800x600 sanırım yeterli olacaktır -
konu baya tutuldu
-
quote:
Orjinalden alıntı: blue1_
quote:
quote:
bu topici acan varya işte o gercek leader10 hatta az once konustuk oyunda ben soyledim onada bu konuyu
LeAdER10 kim yaw kafam karıştıı
Benzer içerikler
- knight online yeni server 2025
- anahtar görevi
- komik kullanıcı adları
- knight online skill sıfırlama
- mage stat dağılımı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X