Şimdi Ara

League of Legends Ana Konu (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.618
Cevap
12
Favori
285.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi süre ara vermiştim Ama simdi yeniden sahalardayim Hergün belirsiz saatlerde görebilirsiniz 30 oldum runes ve mastrylerde,item konusunda yardim isteyen arkadaslar MkrMn38 eklebilirler İyi oyunlar..
  • 3 günlük problem gene tekrarlıyor sanırım oyuna girilmiyor....
  • oyuna girebilen varmi acaba?
  • Ben oyundayım usta.
  • Oyuna devam eden varmı? Kendi aramızda takılsak.
  • Ben tam gaz oynamaya devam ediyorum.Level 30'um,şu an oynadığım herolar: Mordekaiser(tank),Twisted Fate(AP),Udyr(Physical DPS),Sion(AP).Eklemek isteyen varsa nick:Misanthrope
  • valla biz zatn kendi aramızda takılıoruz, clammy,blizzart,iquit,haydar,cenavar,kenseii daa aklıma gelmeyen arkadaşlarım, her oyuna girdiğimde 7-8 kişi online oluyo :D
    lvl 30, teemo, master yi, bu aralar heyecan arıyorum farklılık ypıorum :D
  • Ben oynuyorum akşamları lordsezyumx nick im.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso_2002

valla biz zatn kendi aramızda takılıoruz, clammy,blizzart,iquit,haydar,cenavar,kenseii daa aklıma gelmeyen arkadaşlarım, her oyuna girdiğimde 7-8 kişi online oluyo :D
    lvl 30, teemo, master yi, bu aralar heyecan arıyorum farklılık ypıorum :D

Clammy ile bi oyunda denk geldim tanıştım Benide ekleyin bu arada nickim Elmoth

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kene. -- 5 Mart 2010; 16:50:57 >
  • mrblar acaba lol da flash özelleğini nasil kullaniyoruz bilen warsa cvplayabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akemal84

mrblar acaba lol da flash özelleğini nasil kullaniyoruz bilen warsa cvplayabilir mi?

Merhaba.Flash özelliğini kullanmak için kısayol tuşuna basmanız yeterli.Mouse cursor'u(imleci) nerdeyse oraya ışınlanacaktır,tabi range'i yettiği kadar.
  • 3 oyunda peşpeşe tüm afkler benim takımıma geldi sıkmaya başladı artık. Sadece banamı oluyor bu? Ya afk lerle oynuyorum yada oyundan hiç anlamayanlar denk geliyor.
  • bugun bende 2 oyun oynadm, birinde ben afk oldum, championu eçiosun,soora baalanmıyo oyuna kıl oluyorum, oyunu sonlarına doğru bağlandı, gelişimle oyunu kazandık :D
    2. oyunda Haydar ile beraber oyncaktk, seçtik şampiyonları haydar afk oldu, konuştm, baalanamıyormuş, bi kişi daha afk di, 15 dakkada bitirdiler işimizi,
    sanırım bu bağlantı sorununu herkes yaşıyo, yani afk olanlar isteyerek olmuyo galiba
  • evet bu bağlantı sorunlarını düzeltmek için serverı kapattılar, sanırım gece düzgün bi şekilde oyun oynayabilriz
  • Sorunu sonradan farkettim bikaç kişiylede konuştum onlarada oluyormuş inşallah düzeltirler.
  • evet düzelttiler, şuanda süper çalışıyo hatta bu saatlerde ping im çok yüksek olurdu şimdi 90-150 arası takılıo :D
    süper,
    store açılmıodu iyi ip birikmişti,biraz harcıım bari :D
  • Son maç:

League of Legends Ana Konu

32 kill 0 death :) Twitch le kendimi aşıyorum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proud2BeTurk

Son maç:

League of Legends Ana Konu

32 kill 0 death :) Twitch le kendimi aşıyorum ya

normal oyunda mı yaptın bu score u?
    practice mi yoksa?
  • normal game, forumdan CrypticGenius ile birlikte oynarken yaptım adamlara acıdım bi an

pratikte herkes yapar ya bot lara karşı
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.