Şimdi Ara

League of Legends Ana Konu (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.618
Cevap
12
Favori
285.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Re: LoL avrupa serveri hakkında..
    gönderen umur11 » Prş Şub 25, 2010 11:16 am

Launcher_config.xml dosyasını notpad de açın sonra içindeki herşeyi silin ve şunu yapıştırıp kaydedin .(SİLMEDEN ÖNCE YEDEĞİNİ ALIN.)
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
    <Config Version="1.0">
    <AirClient>
    <RelativePath>Air\LOLClient.exe</RelativePath>
    <FriendlyName>League of Legends Lobby</FriendlyName>
    <Port>8393</Port>
    </AirClient>
    <GameClient>
    <RelativePath>Game\League of Legends.exe</RelativePath>
    <FriendlyName>League of Legends Game Client</FriendlyName>
    <Port>8390</Port>
    </GameClient>
    <Launcher>
    <Port>8370</Port>
    <GlobalSettingsUrl>http://ffs.solidstatenetworks.com/solidstatenetworks/patcherkit.global.ffs</GlobalSettingsUrl>
    <ConfigureFirewall>1</ConfigureFirewall>
    <MinimizeToTray>1</MinimizeToTray>
    <DisplayEULA>1</DisplayEULA>
    <Name>LOL.Patcher</Name>
    <PackageName>LOL.Patcher</PackageName>
    <Url>http://lolcdn.leagueoflegends.com/h2f4b5v4/cds/patcher/lol/</Url>
    <RelativePath></RelativePath>
    </Launcher>
    <Packages>
    <Package>
    <Name>LOL.Air</Name>
    <PackageName>LOL.Air</PackageName>
    </Package>
    <Package>
    <Name>LOL.Game</Name>
    <PackageName>LOL.Game</PackageName>
    </Package>
    </Packages>
    <LayoutInfo>
    <Url>html\default.html</Url>
    <Width>800</Width>
    <Height>600</Height>
    </LayoutInfo>
    <Help>
    <Url>http://www.leagueoflegends.com/</Url>
    </Help>
    <Ports>
    <RandomPortMin>6881</RandomPortMin>
    <RandomPortMax>6999</RandomPortMax>
    </Ports>
    <RateLimit>
    <RateLimitEnabled>1</RateLimitEnabled>
    <UploadRate>
    <Default>25000</Default>
    <Max>250000</Max>
    </UploadRate>
    <DownloadRate>
    <Default>0</Default>
    <Max>500000</Max>
    </DownloadRate>
    </RateLimit>
    </Config>

Umarım yardımcı olmuştur.

Alıntıdır...
  • Heroes of newerth dha iyi LOL da ekran kücücük kalıo heal bar falan kocaman
  • oyun açık mı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenseii

quote:

Re: LoL avrupa serveri hakkında..
    gönderen umur11 » Prş Şub 25, 2010 11:16 am

Launcher_config.xml dosyasını notpad de açın sonra içindeki herşeyi silin ve şunu yapıştırıp kaydedin .(SİLMEDEN ÖNCE YEDEĞİNİ ALIN.)
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
    <Config Version="1.0">
    <AirClient>
    <RelativePath>Air\LOLClient.exe</RelativePath>
    <FriendlyName>League of Legends Lobby</FriendlyName>
    <Port>8393</Port>
    </AirClient>
    <GameClient>
    <RelativePath>Game\League of Legends.exe</RelativePath>
    <FriendlyName>League of Legends Game Client</FriendlyName>
    <Port>8390</Port>
    </GameClient>
    <Launcher>
    <Port>8370</Port>
    <GlobalSettingsUrl>http://ffs.solidstatenetworks.com/solidstatenetworks/patcherkit.global.ffs</GlobalSettingsUrl>
    <ConfigureFirewall>1</ConfigureFirewall>
    <MinimizeToTray>1</MinimizeToTray>
    <DisplayEULA>1</DisplayEULA>
    <Name>LOL.Patcher</Name>
    <PackageName>LOL.Patcher</PackageName>
    </Launcher>
    <Packages>
    <Package>
    <Name>LOL.Air</Name>
    <PackageName>LOL.Air</PackageName>
    </Package>
    <Package>
    <Name>LOL.Game</Name>
    <PackageName>LOL.Game</PackageName>
    </Package>
    </Packages>
    <LayoutInfo>
    <Url>html\default.html</Url>
    <Width>800</Width>
    <Height>600</Height>
    </LayoutInfo>
    <Help>
    <Url>http://www.leagueoflegends.com/</Url>
    </Help>
    <Ports>
    <RandomPortMin>6881</RandomPortMin>
    <RandomPortMax>6999</RandomPortMax>
    </Ports>
    <RateLimit>
    <RateLimitEnabled>1</RateLimitEnabled>
    <UploadRate>
    <Default>25000</Default>
    <Max>250000</Max>
    </UploadRate>
    <DownloadRate>
    <Default>0</Default>
    <Max>500000</Max>
    </DownloadRate>
    </RateLimit>
    </Config>

Umarım yardımcı olmuştur.

Alıntıdır...

Deneyen arkadaşlar olup olmadığı ile ilgili cvp yazarsa iyi olur.
  • denemeyin arkadaşlar yanlış bilgi özür diliyorum...
  • problem çözülmüş son 3 günün acısını çıkartıcam ulen.......
  • İyi oldu korkmuştum hon oynayacagım artık diye :) .
  • Oyunun iğrenç optimizasyonu var ? Sistemi acaip zorluyor
    Aynı sistemde daha iyi grafikli honu yüksek ayarlarda gayet akıcı oynarken lol' da fps çok düşük. Sesleri kapatınca biraz fps yükseliyor ama yeterince değil. Sesi kapatıncada çok zevksiz oluyor. Oyun hondan katbe kat iyi olmasına rağmen(grafik hariç) yeterli derecede akıcı oynayamamam yüzünden soğudum.

Sizin aldığınız fps oranları ne kadar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hydralisk -- 26 Şubat 2010; 0:12:40 >
  • walla ben 30un üzerine çıkmadım bi kaç kez 47 gördüm oda film falan download yaparken ki LOL alayından akıcı ve zevkli hiç birine değişmem...
  • pek hoş degil oyun açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hydralisk

Oyunun iğrenç optimizasyonu var ? Sistemi acaip zorluyor
    Aynı sistemde daha iyi grafikli honu yüksek ayarlarda gayet akıcı oynarken lol' da fps çok düşük. Sesleri kapatınca biraz fps yükseliyor ama yeterince değil. Sesi kapatıncada çok zevksiz oluyor. Oyun hondan katbe kat iyi olmasına rağmen(grafik hariç) yeterli derecede akıcı oynayamamam yüzünden soğudum.

Sizin aldığınız fps oranları ne kadar ?

ses ile fps nin nasıl bir bağı var ya :S
  • Bilmyorum ama öyle, hatta ses ayarlarındada yazıyor.

"Disabling sound effects may increase performance"

Sesi kapatınca fps oranıda farkedilir biçimde artış oluyor. Bilmiyorum benim pcde mi sorun var acaba ?
  • @Hydralisk

Oyun en azından çakma değil çakma. Hon ney? Dotanın çakması. İtiraz eden varsa buyursun, honturk adminiyle de tartıştım ve Hon'un ne kadar yapmacık, taklit bir mal olduğunu öğrendim. Lol kendine özgü bir oyun. Grafikten anlamayan adam niye grafik lafı yapıyor ki? Hon'dan ve Lol'dan iki tane screenshot çek buraya koy bakalım. Hangisi daha güzel grafiklere sahip. Lol mizahı bir oyun olduğundan öyle görünebiliyor, ama grafikleri Hon'dan kat ve kat iyi. Akıcılıktan kastın basitleştirilmiş, herkesin bilip kullandığı gameplay ve item-skillbuildse buyur dota-hon oyna. Lol'da taklit veya özentilik değil, oyuncunun kendi tekniği ve taktiği konuşur ;)

@Proud2BeTurk

Rehber yazma aşamasına daha geldiğini sanmıyorum çoğu Türk'ün, tanıdığım bir kaç kişi hariç. Ben de hazır değilim rehber yazmaya. Ve açıkçası senin şu an için rehber yazabileceğine inanmıyorum. Aldığın championları oyna ilk önce, birini bitirmeden diğerine geçme. İlla karakter açmak için para yatıracağım diyorsan ilk önce açtıklarınla oyna, tamamen kavrayıp oyunun akışını eline aldığın zaman yenisini aç.
  • bence günlük bonus xp ve ip nizi kazandıktan sonra bildiğiniz değil bilmediğiniz championları deneyin. tüm championları deneyin her sınıftan bir karakteri profesyonel şekilde oynayın. mesela ben fighter olarak master yi mage olarak evelynn... demek istediğim takımınızda ne eksikse onu seçin. mesela takımınızda assasin var mage var fighter var ama tank yok burada görev size düşüyor bilgidğiniz tanklardan birini seçip onunla oynamanız lazım. birde oyunda çok şey değişmiş birkaç gündür doğru dürüst oynayamıyorum tam çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blizzart

@Hydralisk

Oyun en azından çakma değil çakma. Hon ney? Dotanın çakması. İtiraz eden varsa buyursun, honturk adminiyle de tartıştım ve Hon'un ne kadar yapmacık, taklit bir mal olduğunu öğrendim. Lol kendine özgü bir oyun. Grafikten anlamayan adam niye grafik lafı yapıyor ki? Hon'dan ve Lol'dan iki tane screenshot çek buraya koy bakalım. Hangisi daha güzel grafiklere sahip. Lol mizahı bir oyun olduğundan öyle görünebiliyor, ama grafikleri Hon'dan kat ve kat iyi. Akıcılıktan kastın basitleştirilmiş, herkesin bilip kullandığı gameplay ve item-skillbuildse buyur dota-hon oyna. Lol'da taklit veya özentilik değil, oyuncunun kendi tekniği ve taktiği konuşur ;)

Çok doğru konuşmuş arkadaş,HoN tam anlamıyla Dota çakması ve bence de çok yapmacık.Grafik konusunda da haklısın.Adam oyuna başlamadan önce ss'lere bakıyor,bu ne ya çok dandik grafikler diyip başlamıyor.Halbuki bu çok yanlış.Grafikler çizgi filmimsi olduğu için grafikten anlamayan adamlar tabi beğenmiyor.Gameplay için ise,rune ve mastery diyorum başka birşey demiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blizzart

@Hydralisk

Ben yazdığım postumda oyun çakma, çakma değil gibi bir imada bulunmadım iyi okuduysan zaten oynanış, mekanik vs.. açısından lolun kat be kat iyi olduğunu söyledim. Tabiki lol daha orjinal. İkisinide uzun süre oynamış biri olarak grafiksel açıdan hon biraz daha iyi geldi. Ama çatışmalarda lol daha güzel gözüküyor. Yani şöyle, 5 e 5 combatlarda neyin ne olduğunu anlayabiliyosun fakat honda karizmatik yaratıklarla kimin kime vurduğu pek anlaşılmıyor.

Şikayet ettiğim nokta ise eski sayılabilecek sistemimle honu yüksek grafik ayarlarında gayet akıcı herhangi bir donma yavaşlama takılma olmadan oynabiliyorken, lolda bu maalesef olmuyor bazen fps oranı çok düşüyor. Ek olarak ara ekranda store vs... de çok yavaş. Buda beni oyundan biraz soğuttu. Optimizasyondan mı nedendir anlamadım. Ama hon bu konularda çok akıcı menüler arasında geçiş filan epey hızlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hydralisk -- 26 Şubat 2010; 18:22:26 >
  • Lol internet explorer, mozilla veya opera kullanıyor o shop'a girerken. Hon'da neden yavaşlama yok, çünkü öyle bir sistem geliştirmemiş adamlar. Fps alımını da bilgisayar özelliklerine bağla, iyi bir performansla gayet iyi fps alıyorum grafikler yüksekken.
  • Tamam herneyse.

Pantheon oynayan yada alan varmı ? Puanım biriktide almayı düşünüyorum. Çok karizmatik geldi :)
    Kullanan varsa biraz bahsedebilirmi özelliklerine baktım güzel duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hydralisk -- 26 Şubat 2010; 22:03:43 >
  • Theblizzart ekle istersen. Pantheon oyun başı tank ve nuker bir karakter. Kasarsa oyun ortaları ezer geçer. Kullandım bir çok kez ama almadım. Alabilirsin yeni başlayan sınıfında isen çok uygundur Pantheon sana. This is SPARTA!
  • bikaç gündür giremiyorum ne oyuna ne foruma ama yarın gireceğim
    pynayalım beraber özledim valla ya :D
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.