Şimdi Ara

League of Legends Ana Konu (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.618
Cevap
12
Favori
285.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Cho-Gath diye bi yaratık var, Başlangıçta küçük bişey ama sonra devasa bi böceğe dönüşüyor. Bunu nasıl yapıyorlar o kadar denedim biraz büyüdü ama dev olmadı bi türlü. Nasıl yapılır bilen varmıdır?

http://logohobo.com/pics/8943f7bcd9fa8fd078305650cdc99a02.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proud2BeTurk -- 19 Şubat 2010; 23:11:49 >
  • 4.skill ile adam öldürdüpünde 1 kademe büyüyo, eğer 6 kişi öldürürse max seviyeye ulaşıyo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso_2002

4.skill ile adam öldürdüpünde 1 kademe büyüyo, eğer 6 kişi öldürürse max seviyeye ulaşıyo...

Tşk.

Paylaşım budur işte.
    Birde son olarak Twitch ile ilgili taktik yorum istiyorum sizden arkadaşlar.
  • twitch plague rat : yani veba,sefalet sıçanı :D
    attack speed kasınca dehşeti bi adam oluyo, ama gelişemezsen sap gibi kalırsın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso_2002

twitch plague rat : yani veba,sefalet sıçanı :D
    attack speed kasınca dehşeti bi adam oluyo, ama gelişemezsen sap gibi kalırsın :D

ilk başta evet 1-2 kill yaparsan artık önüne geçilmiyo son maçta middle ben aldım ortaya gelen player da noob du maçı 22 kill 5 death bitirdim, oyunda ilk 10 dakikada ne yaptın yaptın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proud2BeTurk -- 21 Şubat 2010; 14:11:53 >
  • Başka oynayan varmıdır? Nicklerini paylaşssınlar
  • yaw benim pingim genellikle çok yüksek bunun sebebi ne olabilir.

internet bağlantım ttnet 1024 mb sınırsız tek kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCenavar

yaw benim pingim genellikle çok yüksek bunun sebebi ne olabilir.

Benimde 1Mb Sınırsız ama normal olarak lag olmadan oynuyorum, PC'nde virus olabilir eğer oyunla birlikte download, torrent falan kullanıyorsan o kastırır yada bölgesel olarak sizin ilçede sorun olabilir nette. Diğer oyunlarda ping durumun nasıl?
  • Oyun için düzgün bi rehber hazırlamaya çalışıyorum, yardım edecekler öm atabilirler..
  • Oyunu çalıştırınca launcherde donuyor :S daha dün bişey yoktu bugun oyunu oynayamıyorum.
  • Bende giremiyorum arkadaşım.
  • Oyuna ilk başladığım sıralarda evelyn ile 37 kill 8 asist 2 death yapmıştım xD imageshack açılmıyor şu an açılınca SS atarım
  • Yeni champion geliyor ismi Mordekaiser ondan dolayi server kapali olabilir Verdigim linkten bakabilirsiniz..

http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=64202&highlight=Iron+Man
  • Oyundayım suan yeniden deneyin bir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proud2BeTurk

quote:

Orijinalden alıntı: TheCenavar

yaw benim pingim genellikle çok yüksek bunun sebebi ne olabilir.

Benimde 1Mb Sınırsız ama normal olarak lag olmadan oynuyorum, PC'nde virus olabilir eğer oyunla birlikte download, torrent falan kullanıyorsan o kastırır yada bölgesel olarak sizin ilçede sorun olabilir nette. Diğer oyunlarda ping durumun nasıl?

yardıma ihtiyaç duyarsan buradan yaz olalım dostum
  • Oyunun rehberini yazmaya başladık, yardımlarınızı bekliyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_38022687/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • arkadaslar ben de giremiyorum oyuna ayrıca lol-europe sitesine de giremiyorum ktunnel vs. gibi bi proxy sitesi yardımıyla sitesine girebiliyorum sadece
    launcher ı actıgımda donup kalıyor.sorun bende de dün başladı acaba Türkiye ip lerine ban mı geldi diye dusunmeye basladım
    --sorunu yaşayıpta cozen varsa cozumu yazabilir mi?
    simdiden teşekkurler
  • aynı sorun bendede var sorunu anlamış değilim daha önce böyle birşey closed beta aşamasında olmustu 2 gün boyunca oyuna girememiştik büyük bir patch gelmişti fakat bu ona benzemiyor bende İP ban olayından endişe ediyorum...
  • site ve oyun açık şu an yurt dışından bir arkadaş denedi türkiye ile alakalı bi prob. olabilir proxy ile girdigimde forum a konu açma seçeneğim olmuyor.becerebilen olursa lol-europe a girip foruma bir yazın türkiye den giremiyoruz diye
    cozum bulan varsa yardımcı olsun lutfen
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.