Şimdi Ara

League of Legends Ana Konu (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.618
Cevap
12
Favori
285.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: huso_2002

quote:

Orijinalden alıntı: GEr0nim0

dün huso çok dedi beraber oynayalım diye, ev arkadaşım lvl 22 ile oynamak istemediinden (noob hala mal) oynayamadık kusura bakma dostum... birde normal oyundan aynı oyuna nasıl girecez? arrange team select fln mı, o kısmı bilmiyorum hala...millet akşam 22-24 arası oyunda olcam inş. den gelirsek oynayalım...

eet arrange team select ten oluo, biri oyun kuruo,soora arkadaşlarını davet edio, soora da bekliyo serverın bi oyuna sokmasını :)
    oldukça kolay,tamam 22-24 arası bende oyunda olurum, oynarız, arkadaşına da söle aynı takımda olcaz zati,noob olsa bile sorun olmaz...

öyleyse burdan yazmış olalım millet summonername: Ger0nim0 ( "0" bildiğin sıfır ) ekleyin ve...

akşam 22-24 arası en azından 5 kişiilik bi türk takımı oluşturalım, bi kaç maç yapalım bakalım
  • Summoner Name: Sokarca
    Oyunu epeydir oynamıyordum, tekrar başladım.
  • Oyuna yeni pacht gelicek galiba geliş saatini bilen varmi acaba...?Ben göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MkrMn38

Oyuna yeni pacht gelicek galiba geliş saatini bilen varmi acaba...?Ben göremedim.

muhtemelen perşembe gelir,her perşembe shampion lar değişiyo
    bu arada 2 yeni şampiyon gelio :D
    Gragas, the Caskmaster

Pantheon, The Artisan of War

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beetleguese -- 27 Ocak 2010; 23:49:43 >
  • Kenseii ekleyin bi zahmet arkadaşlar
  • Biriken puanlarımla JAX açtım, ne kadar süre kullanabileceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rëaksiyon

Biriken puanlarımla JAX açtım, ne kadar süre kullanabileceğim?

sınırsız....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenseii

quote:

sınırsız....

İyiymiş, aynı şekilde Rune'lar da sınırsız mı? Eğer öyleyse bu adamlar nereden para kazanacak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kenseii

quote:

sınırsız....

İyiymiş, aynı şekilde Rune'lar da sınırsız mı? Eğer öyleyse bu adamlar nereden para kazanacak.

adamlar skinlerden yada champion,rune yada bnzeri şeyleri para ile alanlardan kazancak, ama skinler özellikle sadece para ile alınabilio :D
  • Arkadaşlar ben oyunu fulloyun.com dan yükledim.Accountların Avrupa ve Amerika olarak ikiye ayrıldığını biliyorum fakat setupların,sürümlerin farklı olacağı pek gerçekçi gelmedi bana?Ben patch işlemini yapıyorum şuan,her iki taraftan da account aldım,oynamak için sabırsızlanıyorum ama hayal kırıklıgına uğramayayım eğer bütün bu patchler US serveri içinse?İllaha lol-europe dan mı indirmek gerekir oyunun kurulumunu orada oynamak için?Pek olası gelmiyo bana ama tahmini değil de kesin bi bilgisi olan var mı bu konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrel

Arkadaşlar ben oyunu fulloyun.com dan yükledim.Accountların Avrupa ve Amerika olarak ikiye ayrıldığını biliyorum fakat setupların,sürümlerin farklı olacağı pek gerçekçi gelmedi bana?Ben patch işlemini yapıyorum şuan,her iki taraftan da account aldım,oynamak için sabırsızlanıyorum ama hayal kırıklıgına uğramayayım eğer bütün bu patchler US serveri içinse?İllaha lol-europe dan mı indirmek gerekir oyunun kurulumunu orada oynamak için?Pek olası gelmiyo bana ama tahmini değil de kesin bi bilgisi olan var mı bu konuda?

usa server üzerinden de oynarsın ama bizimle oynayamazsın, bi dieri de fps düşük olur çok fazla lag ile karşılaşabilirsin, demedi deme :D
  • Arkadaşlar daha çok fazla oynayamadım ama ilk işim 3150 puan biriktirip görüntüsüne hayranlıkla baktığım heroyu almak olucak.Daha harita üzerinden rastlamamama rağmen kartında oldukça gösterişli geldi bana inşallah gameplay'i da keyiflidir.Var ya bu Dotadaki Bloodseeker'ın muadili.Kurtadam,adını unuttum şimdi (: inanılmaz geldi bana inşallah ağır kalıcak bi tank değildir dps kasılınca akabilitesi yüksektir diye dua ediyorum (: Var mı oynayanınız bu biraderle?Ayrıca 5 oyun falan attım 4 kere morgana bi kere de netherstrike mı netherblade mi ne bi skilli olan rogueyle oynadım adını çıkaramadım yine.morgana çok hoşuma gitti siz ne düşünüyosunuz herolar hakkında?EU serverına geçicem bu akşam nickim Kilgarrah,görüşmek üzere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrel

Arkadaşlar daha çok fazla oynayamadım ama ilk işim 3150 puan biriktirip görüntüsüne hayranlıkla baktığım heroyu almak olucak.Daha harita üzerinden rastlamamama rağmen kartında oldukça gösterişli geldi bana inşallah gameplay'i da keyiflidir.Var ya bu Dotadaki Bloodseeker'ın muadili.Kurtadam,adını unuttum şimdi (: inanılmaz geldi bana inşallah ağır kalıcak bi tank değildir dps kasılınca akabilitesi yüksektir diye dua ediyorum (: Var mı oynayanınız bu biraderle?Ayrıca 5 oyun falan attım 4 kere morgana bi kere de netherstrike mı netherblade mi ne bi skilli olan rogueyle oynadım adını çıkaramadım yine.morgana çok hoşuma gitti siz ne düşünüyosunuz herolar hakkında?EU serverına geçicem bu akşam nickim Kilgarrah,görüşmek üzere.

Bahsettiğin galiba warwick. hiç oynamadığım için bilmiyorum nasıl olduğunu. tank olarak sion favorimdir. fighter olarakta teemo veya master yi. benimde nick TheCenavar eklersin.
    bi sefer Beetleguese ile beraber oynadık valla adam yıkıyo ortalığı :D inş. türkler fazlalaşırda oyunda düzenli takım halinde oynayabiliriz.
  • Evet Blood Hunter Warwick.US serverında 1200 puanım varken EU updateleri bitince EU da oynadım bugün 2 round.Karşımda alışılmış herolardan farklı olaraktan Tryndamare(doğru yazmışımdır umarım) vardı.Sandım zorlayacak falan ama gayet aldık oyunu eleman bi varlık gösteremedi.Ashe ile iyi oynayan çok gördüm çok zorluyor.Benim oyundaki şuan tek amacım Warwick'i açmak,onu açana kadar da nonstop Morgana.Kaşar bi dota oyuncusu olaraktan alışmam uzun sürmedi başka hiç bi heroyla oynamadım sayılır (: Eklicem akşam unutma benim nick Kilgarrah.Akşam görüşmek üzere.
  • Ferrel ben 27lim kardesim bende pek biliyo degilim acikcasi ama galibiyetlerim biraz daha fazla :) ama sana herolarin skilleri ... Runesleri nasil yerlestirecegini hangi itemleri alman gerektigini söylebilirim... 2 gün once yazmisin epey oynamisindir eminimin...Yardim almak istedigin bi konu olursa MkrMn38 ekle kardesim cogu zaman oyunda rastlayabilirsin tatil donemi boyunca :) Bide oyunu iyi biliyorum diyen biri varsa bi kac birşey soracagim pm atarsa sevinirim...Asheyi iyi oynarim mesela...Sion ve Ave.. benim ilgi alanim ama digerlerindede sana yardimci olurum suanda pacht gelcek sever 9 za dogru gelir inş görüsürüz

İndirme ve Üyelik http://www.leagueoflegends.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MkrMn38 -- 2 Şubat 2010; 17:43:51 >
  • yaw bi saat belirleyelim herkesin uygun olduğu. o saatte 5 türk bi oyun çevirelim ağız tadıyla. pazar günü herkes müsait olur bence.
    akşam yada sabah herkes ne zaman müsait olacağını söylesin bi organize olalım.

tabi lol-europedekiler
  • pazar akşam 22 den soora
  • okk
  • avrupa servernda oynuorm isim Forqotten Cx lvl 10 ekleyin arkadaslar mac atarız..
  • Benimde oyunu deneme fırsatım oldu.
    Gangplanks adlı champion ile oynadım ve ilk oyunumda 27 kill 1 death 8 asistlik bir skor elde ettim.
    Daha önce DotA ve HoN oynamışlığım var.
    Gayet güzel bir oyuna benziyor ve DotA-HoN'dan farklı bir yapıda.
    Ancak oyun hakkında detaylı bir bilgiye sahip değilim.
    Gerek itemler gerek champion, runeler vs. vs.(LoL adına bir Türk formuda yok sanırım)
    Champion almayı düşünüyorum.
    Master Yi ve Jax isimli championları duydum.
    Benim aradığım fighter-asassian tarzında hızlı, kastımı oyunun kaderini değiştirebilecek, (görünmezlik vs. olabilir)
    Bu kritere uygun hangi championlar mevcut? (Oyunda kazandığım point ile alacağımdan ilk olarak fazla point olmayan championlar ilk tercihim olacak)
    Fazla uzun oldu kısaca bilgi veren olursa memnun olurum :)

Bu arada EU'da nickim: AllEyesOnmee
    Eklerseniz memnun olurum.
    Boş zamanlarda oyun atarız.
    İyi forumlar...

EK: Bu arada oyunda değilken yani champion seçerken, oyun ararken, kurarken vs. o bölümde CPU kullanımı oldukça yüksek oluyor.Ancak oyun esnasında en yüksek detaylarda sorunsuz oynayabiliyorum.Nedenini araştırdım bunun Adobe AIR yazılımından kaynaklanabileceği söyleniyor.Tıpkı forumlarda bulunan flash reklamların CPU kullanımını artırması gibi.Bu problemi yaşamış ve çözmüş olanlar bilgi verirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreaMe -- 6 Şubat 2010; 17:01:49 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.