Şimdi Ara

League of Legends Ana Konu (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.618
Cevap
12
Favori
285.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kenseii

quote:

Orijinalden alıntı: Rëaksiyon

quote:

Orijinalden alıntı: GEr0nim0

ben "annie" isimli hero yu satın almak istiyorum ama emin değilim. attack herolarını kasmaktan çok sıkıldım ama -en azından şu an için- açık olan magic heroları pek istediğim gibi değil. bu annie ilginç gibi bilen varsa bi tavsiye verebilir mi? veya en uygun magic herosu kim olabilir?

League of Legends Ana Konu

not: lol-erope server'ı summoner name: Ger0nim0

.

Magic heroları fazla kullanmadım ama içlerinde en etkilisi Ryze diyebilirim.

annie seri kullanabilirsen cok sağlam bir hero ama benim tavsiyem hep daha hızlı karakterle kasmaktır yada tankları atack speed ile abilityle desteklemektir ilginç sonuçlar alıcaksınız deneyin ;)

bu arada ekleyin "Kenseii" .....

dediini yapıyorum zaten baya da güzel oluyo, tam bi bela hero yapıyorum ama değişik eyler denemek istiyorum. bu annie nin tipi çok iyi. insan merak ediyo ama ryze yi mi alsam şüpheye düştüm.
  • lordsezyum1984 usta gecen gün yanlış yazmısım.
  • isteyen beni eklesin Beetleguese
    lvl23 oldm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kenseii

quote:

Orijinalden alıntı: Rëaksiyon

quote:

ben "annie" isimli hero yu satın almak istiyorum ama emin değilim. attack herolarını kasmaktan çok sıkıldım ama -en azından şu an için- açık olan magic heroları pek istediğim gibi değil. bu annie ilginç gibi bilen varsa bi tavsiye verebilir mi? veya en uygun magic herosu kim olabilir?

League of Legends Ana Konu

not: lol-erope server'ı summoner name: Ger0nim0

.

Magic heroları fazla kullanmadım ama içlerinde en etkilisi Ryze diyebilirim.

annie seri kullanabilirsen cok sağlam bir hero ama benim tavsiyem hep daha hızlı karakterle kasmaktır yada tankları atack speed ile abilityle desteklemektir ilginç sonuçlar alıcaksınız deneyin ;)

bu arada ekleyin "Kenseii" .....

dediini yapıyorum zaten baya da güzel oluyo, tam bi bela hero yapıyorum ama değişik eyler denemek istiyorum. bu annie nin tipi çok iyi. insan merak ediyo ama ryze yi mi alsam şüpheye düştüm.

Rangesi kısa 4. büyüyü kontrol etmek zor bir ayı cıkıyor ama onu yönlendireyim derken karakterde yönleniyor.Benim iyi oynadıgım char bir natalya ve de örümcek gibi birşey var ismi zor bende lvl 11 oldum iyi oyunlar herkeze.Hon olmayınca bu oyun sardı baya daha ayrıntılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezyumx

Rangesi kısa 4. büyüyü kontrol etmek zor bir ayı cıkıyor ama onu yönlendireyim derken karakterde yönleniyor.Benim iyi oynadıgım char bir natalya ve de örümcek gibi birşey var ismi zor bende lvl 11 oldum iyi oyunlar herkeze.Hon olmayınca bu oyun sardı baya daha ayrıntılı.

örümcek gibi dediğin coa'gath galiba (şu an açık olan bi hero) ben de onunla oynuyorum bu ara, hatta açık olan herolar dğeişince onu satın almayı da düşünüyorum. çok sağlam kullanınca ne ölmek biliyo ne durmak...
  • Evet usta katılıyorum gercekten sağlam.
  • Benimde ilk açdığım hero Annie biraz alıştımı sağlam karakter
  • Oyunda problemmi var arkadaşlar.
  • Beyler ben www.lol-europe.com indirdim oyunu daha dogrusu lol eu downloader indirdm 1 mb fln bşi bu indirio oyunu ama 1 gündür fln inmedi şuan %58.2 fln yazıo int sınırsız o yüzden yavaş oldgunu biliorm ama oyun çok büyük değilki hem 1 gün sürsün proglem nedir acaba
  • Tekrar indir usta 750 mb normalde 2 saate iner.
  • hay amk indirdim bu seferde setup dosyası açılmıo tıklıyorm tıklıyorm hiçbişi açılmıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: jotun1903

Benimde ilk açdığım hero Annie biraz alıştımı sağlam karakter

ben de o heroyu almayı düşündüm ama çok sei kullanmak lazım lvl6sı ( bu gerçi bi dota terimi ama) ayı çıkarma. hem onu hem heronu aynı anda kontrol edebilmen lazım. bi de ayının bildiim kadarıyla stunsu veya slowu yok a damage olarak da bi vurdu mu, milletin caınını yarıya indirmiyo... hem ayıyı hem heronu kollektif olarak yönlendirip, diğer büyülerini de kullanırsa karşındakini indirebilirsin ama işte zor bi hero. ( bi de ayının verdiği damage magic damage mi yoksa pyshical damage mi, kendi ability powerı arttırsak ayının damagesi artar mı ki ..., şayet öyleyese bak o zmn o hero çok iş yapar)
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso_2002

isteyen beni eklesin Beetleguese
    lvl23 oldm

Usta nasıl 23 lvl oldum yaa ben akşamları 5-6 oyun oynuyorum %50 başarı diyelim 1 lvl atlayamıyorum.
  • o adam sabah akşam demeden kasmış demekki bi de sen ne zamn başladın oyun çıkalı baya olmuş bn de yeni başladım gerçi ama... (anca lvl11 oldum)

bir de soru: play deyip oyuna girince alınan exp ile practice game den odadan bir oyuna girince alınan exp arasında fark var mı?

bir de öneri: yawf ing. anlaşmaktan bıktım millet aramızda bi oyun çevirsek anlaşıp yawf şöyle türk'e türk
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezyumx

quote:

Orijinalden alıntı: huso_2002

isteyen beni eklesin Beetleguese
    lvl23 oldm

Usta nasıl 23 lvl oldum yaa ben akşamları 5-6 oyun oynuyorum %50 başarı diyelim 1 lvl atlayamıyorum.

ben gunde 3-4 oyun oynuyorum,hergun oynamıyorum hatta,
    hiç kasmaya gerek yok,normal oyun oyna, zatn hergun için kazandıın ilk oyun için fazladan xp vrerio,onun dışında oyundan çıkma,time bonus xp al, surrender yapma,.ok kotu durumda olmadıysan,time bonus xp,iyi oyna, oyunu kazandr :D
    ben oyuna oyun ilk çıktıında başladım,ozaman bütün herolar açıktı,hepsini denedim diiebilirim, ama benm adamım master yi, bazen teemo,çok nadiren de jax ı alıyorum,
    gang champiyonları alın, assassin yada fighter olsun daha çok kişi öldürün, supporter ile daha fazala kişi öldürüseniz ki zor, daha çok xp demek
  • Beyler sonunda indirdim ekleyin horrorsilence türk bişiler yapalm dogru
  • quote:

o adam sabah akşam demeden kasmış demekki bi de sen ne zamn başladın oyun çıkalı baya olmuş bn de yeni başladım gerçi ama... (anca lvl11 oldum)

bir de soru: play deyip oyuna girince alınan exp ile practice game den odadan bir oyuna girince alınan exp arasında fark var mı?

bir de öneri: yawf ing. anlaşmaktan bıktım millet aramızda bi oyun çevirsek anlaşıp yawf şöyle türk'e türk

practice te aldığın exp ile solo ve arranged de allğın exp arasında oldukça büyük bir fark practice oynamayı bırakın bence diğer seçenekleri deneyin hem daha orantılı takımlarda oynarsınız hem daha fazla exp ve puan kazanırsınız...
  • dün huso çok dedi beraber oynayalım diye, ev arkadaşım lvl 22 ile oynamak istemediinden (noob hala mal) oynayamadık kusura bakma dostum... birde normal oyundan aynı oyuna nasıl girecez? arrange team select fln mı, o kısmı bilmiyorum hala...millet akşam 22-24 arası oyunda olcam inş. den gelirsek oynayalım...
  • quote:

dün huso çok dedi beraber oynayalım diye, ev arkadaşım lvl 22 ile oynamak istemediinden (noob hala mal) oynayamadık kusura bakma dostum... birde normal oyundan aynı oyuna nasıl girecez? arrange team select fln mı, o kısmı bilmiyorum hala...millet akşam 22-24 arası oyunda olcam inş. den gelirsek oynayalım...

eet arrange team select ten oluo, biri oyun kuruo,soora arkadaşlarını davet edio, soora da bekliyo serverın bi oyuna sokmasını :)
    oldukça kolay,tamam 22-24 arası bende oyunda olurum, oynarız, arkadaşına da söle aynı takımda olcaz zati,noob olsa bile sorun olmaz...
  • Arkadaslar bizde kayseriden 6 - 7 arkadas oynuyoruz ben 23 lvlim...
    MerkabaMyMk@hotmail.com ulasabilirsiniz
    oyundaki ismim MkrMn38 ve diger arkadaslarin isminide vereyim ben olmassam onlarda size yeni basliyosaniz yardimci olurlar cünki oyunda cozulmesi gerek püf noktlara runesler herolara gore dogru itemler var bizim ögrendigimizi size sizin ogrendiginizide bize aktarmanizada sevniriniz
    MkrMn38,cem38,omer38,Losthero,slymn,bratva,soner38 bu kisileri ekleyin yardimci olacaklardir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MkrMn38 -- 27 Ocak 2010; 18:57:32 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.