oynayan arkadaslar nicklerini paylaşsın türk türke takım olarak oynayalım ben ''NeDxI'' ....
Arkadaşlar 3 gün önce başladım 10 level oldum ama hala anlamadığım kısımlar var yardımcı olursanız sevinirim lütfen ekleyin oyundaki adım DGNS
burdan yanıtlayalım sorularını...
arkadaslar birde bi soru sorucam oyunda kredi kartıyla oyun parası alabiliyoruz bildiğiniz üzre kredi kartı numarasını ve CVC no sallayarak alınan yapılan alışverişte birinin başının belaya girme olasılığı yüzde kaçtır???
ben neden sürekli -100 exp alıyorum 12 lvlda kaldım ilerleyemiyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: Kenseii
nassı -100 ya mumkun değil oyunu kaybetsen bile 48-60 arası bi xp alman lazm
oyun gerçekten arayüz olarak çok başarılı. Hon da oynadım ama bu gerçekten yeni bişey olmuş. Honda dotanın kopyası diyebileceğim şeyler var. Herolar aynı itemler aynı vs vs... LoL mastery point sistemiyle gerçekten güzel bir fark çıkarmış ortaya. Her heroyu kendi amacı dahilinde kullanabiliyor hatta amacını bile değiştirebiliyorsunuz zaman zaman. Misal killer bi heroyu supportive amaçlarını keşvederseniz sanki farklı hero oynuyor gibi oluyorsunuz. Buda size 2 kat zevk veriyor. Sweet Poison adım eklersiniz
yanlız tek sorunum var herhangi bi oyun bittiğinde continue yazısına tıklıyorum menüye dönmesi gerekirken oyun kapanıyor. bu sorunuma çare olsa çok hoş olcak
quote:
Orijinalden alıntı: huso_2002
quote:
nassı -100 ya mumkun değil oyunu kaybetsen bile 48-60 arası bi xp alman lazm
dostum çözdüm olayı sürekli practice game yapıyordum artın arrangade oynuyorum gelişmeye devam ediyorum.... bu arada ekleyin ''Kenseii''
Lol u kurmayı düşünüyorum fakat free oynanıştaki kısıtlamalardan dolayı kararsız kaldım sizce napmalıyım?
kısıtlama derken????
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Rëaksiyon
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Rëaksiyon
Oyun kesinlikle çok güzel takım oyunu çok önemli gerçi ben bıraktım ama zamanında JAX ile 40-6 lık bir skorum vardı ölmeden yaptığım skor 19-0 falan dı yanlış hatırlamıyorsam.
Belki bir ara tekrar kurarım ama başladıktan sonra başından kalkması zor oluyor
Birde bazı herolar paralı olacaktı son durum nedir hangi herolar paralı oldu?
bütün herolar paralı oldu ancak topladığın puanlarla alabiliyorsun, illa para vercem diosan da para verip alabiliosun :D bikaç hero bedava olarak numunelik bırakıldı, herkes onları alıo :D ben Master Yi ile oynuyorum, dün akşamki skorum 27/8/10 oyun çok eğlenceli olmuştu, gitti geldi oyun :D
Hmm, peki JAX paralı mı oldu benim için önemli olan o
2 pacth yaptılar, ilkinde jax bedavaydı, 2. yılbaşı özel patch inde paralı yapmışlar ama oldukça ucuz, sen lvl kaçsın? lvl5 üstüysen puanlarınla çok rahat alabilirsn jax i
Bu tarz kısıtlamalardan bahsediyorum ???
ama para yerine puanlar var, oyun oynadıkça kazandıın puanlar, onlar ile alışveriş yapabiliosun, merak etme hemen başla
quote:
ama para yerine puanlar var, oyun oynadıkça kazandıın puanlar, onlar ile alışveriş yapabiliosun, merak etme hemen başla
aynen çok kolay jax falan almak
oyundaki secilmeyen herolari nasil aktif ediyoruz parayla satin alarak mi level ile mi ?
Teşekkürler hemen indirmeye başlıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: goxxxel
oyundaki secilmeyen herolari nasil aktif ediyoruz parayla satin alarak mi level ile mi ?
oyunun kendine has bi puanlama sistemi war oyun oynadıkça veriyor kazandıkça daha fazla kaybetsende biraz puan alabiliyorsun bu puanlarla "hero,skin, runes(pasif skill) sahibi olabiliyorsun dilersen gerçek parayla kredi kartı, paypal vb... şeylerlede alabiliyorsun...
quote:
Orijinalden alıntı: CatchHideKiLL
bu arada CATCH eskişehirlisin sanırım neresindensin ismin ne? belki tanışıyo olabiliriz?? ben Haluk
Oyun cok tatli bence HoN direk Dota klonu ama League of Legend Dota'dan esinlenerek güzel bi çalışma cıkarmış. Bence HoN dan oldukca iyi.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: CatchHideKiLL
bu arada CATCH eskişehirlisin sanırım neresindensin ismin ne? belki tanışıyo olabiliriz?? ben Haluk
Evet Eskişehirliyim özel mesaj attım ordan konuşalım
Arkadaslar benim uyeligim usa serverinden bunu nasil avrupa serverina cevirebilirim?