Şimdi Ara

League of Legends Ana Konu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.618
Cevap
12
Favori
285.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence oyun harika önce dotaya benziyor diye düşündüm baktım sonradan dota ile ilgili kişilerin tasarladıgı birşey oldugunu anladım
    online oynamak gercekden harika
  • ben de oynuyorum deli gibi, gerçi daha lvl8 oldum ama ii gidiorm,
    karakterimi de tam olarak belirleyemedm aslında,
    jax ve master yi arasında gidiyorum :D
  • arkadaslar benim nickim Kenseii oyunda girdiğiniz ekleyin birlikte oynayalım...
  • arkadaslar oyunda promosyon code nerden edinebiliriz?
  • oyunu kimse oynamıyor galiba,
    ben lvl 13 oldum
    şuanda patch için update yapılıo ve server offline gözüküyo, bu sabahtan beri böyle, bu akşam düzeltçeklermş, bakalm nassı yapmışlar :D
  • 500mb setup yükledim 200mb daha yüklemeye başladı ayrıca adobe air programını da yüklemeye başladı ve c:\'ye kurcam diye ısrar etti kendisini, başlarım böyle oyuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: KırıkKılıç

500mb setup yükledim 200mb daha yüklemeye başladı ayrıca adobe air programını da yüklemeye başladı ve c:\'ye kurcam diye ısrar etti kendisini, başlarım böyle oyuna

Dostm yüklerken soruyor sana nereye yüklemek istediğini sen görmemissin sanırım.Birde patchleri yüklerken optionstan seed leri iptal edin yoksa cok yavas yüklüyor.Hon ve lol oynuorm.Hon genel olarak dotanın gelişmis grafkli versionu bi fark yok birkaç hero haricinde.Lol kesinlikle daha iyi nedeni.Lvl atladıkca yeni herolar acılıyor.talent ve glypt sistemi var wow oynayanlar bilir ne olduğunu.Team play bakımından daha zengin.Herolar çok dengeli vs.
  • Oyun tutmaz arkadaşlar. Heroes of Newerth oynayın bunu oynacağınıza. Üstelik Ocak ayında Avalon Heroes açılacak OB olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m1ndfre4k

quote:

500mb setup yükledim 200mb daha yüklemeye başladı ayrıca adobe air programını da yüklemeye başladı ve c:\'ye kurcam diye ısrar etti kendisini, başlarım böyle oyuna

Dostm yüklerken soruyor sana nereye yüklemek istediğini sen görmemissin sanırım.Birde patchleri yüklerken optionstan seed leri iptal edin yoksa cok yavas yüklüyor.Hon ve lol oynuorm.Hon genel olarak dotanın gelişmis grafkli versionu bi fark yok birkaç hero haricinde.Lol kesinlikle daha iyi nedeni.Lvl atladıkca yeni herolar acılıyor.talent ve glypt sistemi var wow oynayanlar bilir ne olduğunu.Team play bakımından daha zengin.Herolar çok dengeli vs.

kesinlikle katılıyorum oynadığım oyunlar içinde(HON,Dota, CB avalon) en iyisi LOL sürekli kendini yenileyen ve diğerlerine nazaran daha iyi bir grafik motoru kullanan bir oyun uzun zamandırda oynuyorum warsa oynayan türkler birlik olalım fransız ve almanların egomonyasından sıkıldım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Oyun tutmaz arkadaşlar. Heroes of Newerth oynayın bunu oynacağınıza. Üstelik Ocak ayında Avalon Heroes açılacak OB olarak.

Malesef tuttu bile

6 seneye yakındır dota oynuorum halada oynamaya devam edioyrm ancak yavas yavas sıkmaya basladı artk.Honun grafkleri ne kadar gelişmiş olursa olsun sistem aynı olduktan sonra bi yararı yok.Lol bunun aksinye yenilikçi.
    Her hero farklı ve o heroları her oyuncu kendine göre geliştirme şansına sahip.Yani sizin oyunda defansif ofansif veya supportr olarak gelişme şansınız var talent sistemiyle.Buda heroları cok etkiliyor.Ayrıca başlangıçta seceğiniz hero skillerinin yanında 2 tane daha skill alma şansnz var.Buda kendi oyun tarzınızı yaratmayı sağlıyor vs.

quote:

kesinlikle katılıyorum oynadığım oyunlar içinde(HON,Dota, CB avalon) en iyisi LOL sürekli kendini yenileyen ve diğerlerine nazaran daha iyi bir grafik motoru kullanan bir oyun uzun zamandırda oynuyorum warsa oynayan türkler birlik olalım fransız ve almanların egomonyasından sıkıldım...

Hon ve LoL da nickim Judith eklersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iCb4uC -- 22 Aralık 2009; 17:56:51 >
  • Beetleguese nickim arkadaşlar
    ekleyin beraber oynarız
  • grafikler güzel

3e4 oynadık ama aldık ilk oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D6B32B7D -- 23 Aralık 2009; 5:49:52 >
  • Oyun kesinlikle çok güzel takım oyunu çok önemli gerçi ben bıraktım ama zamanında JAX ile 40-6 lık bir skorum vardı ölmeden yaptığım skor 19-0 falan dı yanlış hatırlamıyorsam.

Belki bir ara tekrar kurarım ama başladıktan sonra başından kalkması zor oluyor

Birde bazı herolar paralı olacaktı son durum nedir hangi herolar paralı oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 23 Aralık 2009; 2:16:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rëaksiyon

Oyun kesinlikle çok güzel takım oyunu çok önemli gerçi ben bıraktım ama zamanında JAX ile 40-6 lık bir skorum vardı ölmeden yaptığım skor 19-0 falan dı yanlış hatırlamıyorsam.

bütün herolar paralı oldu ancak topladığın puanlarla alabiliyorsun, illa para vercem diosan da para verip alabiliosun :D
    bikaç hero bedava olarak numunelik bırakıldı, herkes onları alıo :D
    ben Master Yi ile oynuyorum, dün akşamki skorum 27/8/10
    oyun çok eğlenceli olmuştu, gitti geldi oyun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso_2002

quote:

Oyun kesinlikle çok güzel takım oyunu çok önemli gerçi ben bıraktım ama zamanında JAX ile 40-6 lık bir skorum vardı ölmeden yaptığım skor 19-0 falan dı yanlış hatırlamıyorsam.

bütün herolar paralı oldu ancak topladığın puanlarla alabiliyorsun, illa para vercem diosan da para verip alabiliosun :D

Hmm, peki JAX paralı mı oldu benim için önemli olan o
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: huso_2002

quote:

Hmm, peki JAX paralı mı oldu benim için önemli olan o

2 pacth yaptılar, ilkinde jax bedavaydı, 2. yılbaşı özel patch inde paralı yapmışlar ama oldukça ucuz, sen lvl kaçsın?
    lvl5 üstüysen puanlarınla çok rahat alabilirsn jax i
  • Bende indirdim oynuyorum oyunu. Eskiden dota oynamışlığım yok, heves etmiştim ama oynayamadım.

Bu oyunu sevdim denilebilir.

Bi sorum var ben oyunu <http://www.lol-europe.com/> dan indirdim. Ki bu oyunun başka bi sitesi daha var <http://www.leagueoflegends.com/> . İkisi farklı serverlar mı yoksa aynı mı? Farklıysa siz hangisinde oynuyorsunuz?
  • USA ve Avrupa olarak farklı serverlar var siz doğru yerden indirmişiniz, eğerhttp://www.leagueoflegends.com dan indirip oynarsanız pinginiz yüksek olur ve lag sorunu yaşarsınız.

Avrupa serverları gayet rahat ortalama 40-60 arası ping değerleri oluyordu.

quote:

Orijinalden alıntı: HilFul

Bende indirdim oynuyorum oyunu. Eskiden dota oynamışlığım yok, heves etmiştim ama oynayamadım.

Bu oyunu sevdim denilebilir.

Bi sorum var ben oyunu <http://www.lol-europe.com/> dan indirdim. Ki bu oyunun başka bi sitesi daha var <http://www.leagueoflegends.com/> . İkisi farklı serverlar mı yoksa aynı mı? Farklıysa siz hangisinde oynuyorsunuz?

• Anladım, teşekkür ederim, isabet olmuş o zaman Avrupadan indirmem.

Bi sorum daha var, 3e1 botlarla oynarken bile oyun çok uzun sürüyor 45 dk oynadığımı bilirim, sonra kapatmak zorunda kaldım, oyunu daha bitirememiştim. Sorun bende mi yoksa, oyunun devam eden standart süresi o civarlarda mı? Tabi yeniyim daha oyunda, acemilik faktörüde var.
  • Evet ortalama 45 dk sürüyor oyun, karşı taraf zayıfsa 20-25 dk içinde biter, zaten oyun içinde yenileceğini anlayanlar surrender oylaması yapabiliyor, ama bazı oyunları bir saate kadar oynadığımız bile oluyor.

quote:

Orijinalden alıntı: HilFul

Anladım, teşekkür ederim, isabet olmuş o zaman Avrupadan indirmem.

Bi sorum daha var, 3e1 botlarla oynarken bile oyun çok uzun sürüyor 45 dk oynadığımı bilirim, sonra kapatmak zorunda kaldım, oyunu daha bitirememiştim. Sorun bende mi yoksa, oyunun devam eden standart süresi o civarlarda mı? Tabi yeniyim daha oyunda, acemilik faktörüde var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.