Şimdi Ara

League of Legends Ana Konu (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.618
Cevap
12
Favori
285.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forqotten sen Türk müydün amma maç yaptık seninle ha karşılıklı veya aynı takımda (: Kilgarrah ben.Arkadaşlar ekliyorum AllEyesOnmee ve Forqotten Cx
  • Oyun çok güzel grafiklerine kötü denmiş ama bence grafikleri harika. ama biraz ekran kartını zorluyor neyse oyundaki adım LordVoldemorD!
  • bu akşam gircektik oyuna ama benim baalantısal sorunlarım var, umarım saat 10 a kadar düzelir ya
  • Sabahtan beri kapalı oyun deliricem yav..
  • yüzyılın rezaleti :D
     League of Legends Ana Konu
  • Harbiden.. Geçen el Teemo ile ne ezmiştim oysa ki.. Ama suçum yok ki, oyun başı hiç death yemedim, hatta 2 kill bile aldım.. Ama orta slotta herifin haricinde neredeyse tüm rakipler feedlenmiş, elden ne gelir =/
  • ya aslında rakibin pingi düşüktü bizimki çok yüksekti. hem banada hiç oynamadığım nasus geldi nasıl geldiyse artık :D
  • Neyse, olacak o kadar. Bugün 21 ve 30 killlik oyunlarım oldu Tristana ile. 0 death vardı bir de :D baya ezdim. Ama sonra yüksek levellerle yaptığımız maçtan zararlı çıktım :(
  • yaw blizaart sen imba care felan diyodun onlar ne anlama geliyo bide gang felan heralde önceden dota oynamışsın ama ben oynamadığım için yabancıyım bunlara
  • gang: toplu halde adamın ırzına geçmek :D şöle ki, mesela ortada bi kişi var, karşısında ben varım, gang için yardım edin derim, bi iki kişi sağdan soldan gelirler, saklanırlar çimlere, adam boş bulunduğu anda herkes buna saldırır, adam ölür :D
    care: dikkat et demek, şöle ki, sen yukarda oynuosundur mesela, karşında 2 rakip var birinin aşağı doğru gittiğini görüosun ve ortadakine miss yani kayıp diosun, işaretleyek göstersende olur care yazıosun ortadaki adam da oraya tehlike geldiğini anlıyo, dikkatli oynuyo.
    imba ne bende bilmiom, ilk defa blizzart tan duydum :D
  • LÖyn afşajg :D imba abartılmış, çok fazla abartısı olan şey demek. 4 yıllık Dota deneyimim var, yarım yıllık da Hon. Manasız skill atanlar imba yav :D O nidale evrimi nasıl bir hayvanidir..
  • Tristana oynayışıma övgüler alıyorum god mode diyorlar artık. Bayağı bayağı öğrendim mega creepli oyunu tek başıma çevirdim (takım arkadaşlarımdan 1i afk idi diğerleri de def yapıyordu.. Sağ olsun bir arkadaşım arada bir benimle geliyordu fakat genelde tektim.) Bir kaç kez öldüm fakat yendik.. Güzel bir duyguydu teşekkür ettiler bana.
  • Selam Beyler

Beni de ekleyebilirsiniz Nick : "Brst" lvl 28.

Genelde oyunda oluyorum..
  • CrypticGenius

Eklerseniz sevinirim nerden eklenilir bilmiyorum yeni başladım.
  • Burdaki Herkezi Ekledim Arkadaslar benim nickmde ClammY eu dayım
  • Nick: Nazqul (g değil q )

Ekleyin Oyundayım..

Birde sorularım olucaktı.

1-Shaco ile ilgili bilgi verebilecekmisiniz adam kendini kopyalıyor ve acayip bi dmg ortalaması var aranızda oynayan varmıdır?

2-Profil ekranında Rune'ler için Combine tuşu var. Runeleri nasıl combine ederiz?

3-Store'da Bundles diye 2 item satılıyo Champion ve Winter Games bilmemne diye bu itemler neyin nesidir.

Yardımcı olucaklara şimdiden Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proud2BeTurk -- 19 Şubat 2010; 4:00:02 >
  • Shaco nefret ediyorum xD o herodan hemen öldürüyor ben "LeahPwnYou" Ekleyebilirsiniz =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blizzart

Neyse, olacak o kadar. Bugün 21 ve 30 killlik oyunlarım oldu Tristana ile. 0 death vardı bir de :D baya ezdim. Ama sonra yüksek levellerle yaptığımız maçtan zararlı çıktım :(
    ,

Güzel maçtı :D amumu olsa daha çabuk bitirirdik ben nunuydum galiba .D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackButler -- 19 Şubat 2010; 10:06:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proud2BeTurk

Nick: Nazqul (g değil q )

Ekleyin Oyundayım..

Birde sorularım olucaktı.

1-Shaco ile ilgili bilgi verebilecekmisiniz adam kendini kopyalıyor ve acayip bi dmg ortalaması var aranızda oynayan varmıdır?

2-Profil ekranında Rune'ler için Combine tuşu var. Runeleri nasıl combine ederiz?

3-Store'da Bundles diye 2 item satılıyo Champion ve Winter Games bilmemne diye bu itemler neyin nesidir.

Yardımcı olucaklara şimdiden Teşekkürler..

1.shaco benim favorim. damage,critik ve atak speedle 2000lik bi canı 3 vurusta alabilen bi karakter haline gelebiiyor pvpnin ilk başlarında bi kaç light karakter(mageler, teemo,twich vb..) öldürebilirsen ki yapabiliyorsun iyi build kasabilirsin fakat oyunun ileriki sürelerinde karsı takımda 2-3 stun'cu varsa
    takım oyununun ortasında kalırsan pek bir şansın yok fakat bi kaç oyunda shaco ya ability kasan arkadaslar vardı ''jack in the box'' skillini çalıların arasına 8-10 tane koyarak kullanan iyi işler çıkaranlar gördüm ''Two-Shiv Poison''(bıçak atma büyüsü) ulti gibi kullanmalarıda cabası yani bu karakter yeni baslayan biri için pek çekici gelmeyebilir fakat gerçekten süper bi karakterdir tek karakterle oymaktan sıkılmıyorsanız değişik build kombinasyonlarını denemenizi tavsiye ederim...

2. combine işi gayet basit runeleri koy birleştir bundan ibaret..

3-''Bundle'' lara gelince ''Champion bundle''= senin normalde pointlerinle aldığın bunda ise toplu olarak alabildiğin herolardır.
    ''Winter games rune bundle''= buda paket halinde satılan bildiğimiz ''runê'' paketidir tabi hepsi değil kış sezonunda piyasaya sürülenler.
  • @Kenseii

Teşekkürler cevaplar için, yardımcı oldu baya
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.