Şimdi Ara

League of Legends Ana Konu (128. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.618
Cevap
12
Favori
285.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

quote:

Orijinalden alıntı: fenomenimsi

quote:

Orijinalden alıntı: WestSideLoL

quote:

oyunu yükle
    1 saat güncelle
    2 farklı mail adresi ile üye olmak zorunda kal
    ne salak bir altyapısı var ya bu oyunun ,kullanıcı adım ve şifrem uyumsuz diyor,iki farklı hesaptan üye oldum sonuç aynı.
    bir yerde mi hata yapıyorum bilemedim,yaptığımıda düşünmüyorum açıkçası
    harcadığım zamana yazık...

Hesabının aktif görünmesi için oyundan giriş yapıp summoner name yazacan.Salak altyapısı varsa git metin2 oyna qnq

ufaklık! nerden ne yapacağımı biliyorum senin yaşını 2 ile çarp üzerine 5 koy işte ben o kadar zamandır offline-online paralı-parasız aklına gelebilecek tüm iyi oyunları hatta sen doğmadan çıkanlarıda oynadım oynuyorum
    bende hata veriyor bahsettiğin ''summoner name YAZACAN !''kısmı
    ilginç bir durum olduğu için burdan yardım istedim.
    görülen o ki kimse aynı sorunla karşılaşmamış ve kimse yardıma yönelik cevap yazmamış

Ulan akıllı bıdık hangi server dan üyelik aldın hangi servera giriyorsun. Ben oyunu 25 dk kada indirdim ve güncelledim. 29 yaşındayım diye hava atcağına (sanki biz 12 yaşındayız) hangi server'dan üyelik aldığına bak. 29 yaşında olman geri kalan herkese ufaklık diye hitap etmeni gerektirmez.

geri kalan herkes değil genç dostum,sadece bana metin 2 oyna diyen yeni yetmeyedir sözüm, ''ULAN'' diye hitap ettiğin mesajını silmeni öneririm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WestSideLoL

quote:

oyunu yükle
    1 saat güncelle
    2 farklı mail adresi ile üye olmak zorunda kal
    ne salak bir altyapısı var ya bu oyunun ,kullanıcı adım ve şifrem uyumsuz diyor,iki farklı hesaptan üye oldum sonuç aynı.
    bir yerde mi hata yapıyorum bilemedim,yaptığımıda düşünmüyorum açıkçası
    harcadığım zamana yazık...

Hesabının aktif görünmesi için oyundan giriş yapıp summoner name yazacan.Salak altyapısı varsa git metin2 oyna qnq

ufaklık! nerden ne yapacağımı biliyorum senin yaşını 2 ile çarp üzerine 5 koy işte ben o kadar zamandır offline-online paralı-parasız aklına gelebilecek tüm iyi oyunları hatta sen doğmadan çıkanlarıda oynadım oynuyorum
    bende hata veriyor bahsettiğin ''summoner name YAZACAN !''kısmı
    ilginç bir durum olduğu için burdan yardım istedim.
    görülen o ki kimse aynı sorunla karşılaşmamış ve kimse yardıma yönelik cevap yazmamış

Ulan akıllı bıdık hangi server dan üyelik aldın hangi servera giriyorsun. Ben oyunu 25 dk kada indirdim ve güncelledim. 29 yaşındayım diye hava atcağına (sanki biz 12 yaşındayız) hangi server'dan üyelik aldığına bak. 29 yaşında olman geri kalan herkese ufaklık diye hitap etmeni gerektirmez.

geri kalan herkes değil genç dostum,sadece bana metin 2 oyna diyen yeni yetmeyedir sözüm, ''ULAN'' diye hitap ettiğin mesajını silmeni öneririm

Sen öne ufaklık diye hitap ettiğin mesajını sil amca.
  • Kafamdaki 2 beyaz saçın sebebidir bu oyun. Nerde embesil varsa bu oyunda.
  • arkadaşlar ben darius olaf tarzı champ oynamaktan hoşlanıyorum aynı zamanda akaliyide iyi kullanırım bana 6300 lük tank champıon önerirmisiniz hem yenılmeyecek hem damage atıcak farklı bı chamo bunlardan sıkıldım artık eğlenceli bişey olsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokkoreç

beyler bu ip'ler neye göre geliyo ya bazen hiç gelmiyo bazen geliyo, oyunu kazansak bile gelmiyo bazen, çok mu kötü oynamılım yani bundan dolayı mı gelmiyo

Kardeşim günün ilk win'i diye bir olay var. O gün içindeki ilk wininde sana extradan para verir. Bu bazen 350 lere kadar gidebilir ama genel para 240 civarlarıdır. Diğer galibiyetlerin ise bazen 100 üstü veriyor. Değişiyor yani. Yenilgileri saymıyorum bu arada. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackhell

arkadaşlar ben darius olaf tarzı champ oynamaktan hoşlanıyorum aynı zamanda akaliyide iyi kullanırım bana 6300 lük tank champıon önerirmisiniz hem yenılmeyecek hem damage atıcak farklı bı chamo bunlardan sıkıldım artık eğlenceli bişey olsun ?

Yorick...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Since1903^^

quote:

beyler bu ip'ler neye göre geliyo ya bazen hiç gelmiyo bazen geliyo, oyunu kazansak bile gelmiyo bazen, çok mu kötü oynamılım yani bundan dolayı mı gelmiyo

Kardeşim günün ilk win'i diye bir olay var. O gün içindeki ilk wininde sana extradan para verir. Bu bazen 350 lere kadar gidebilir ama genel para 240 civarlarıdır. Diğer galibiyetlerin ise bazen 100 üstü veriyor. Değişiyor yani. Yenilgileri saymıyorum bu arada. :)

Yanlış biliyorsun. Ip bir maç ne kadar uzarsa o kadar çok gelir, bir standartı yada yenince daha fazla alma olayı yok( ha varda 10 ip önemli değil.).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePsych0

quote:

Orijinalden alıntı: Since1903^^

quote:

Yanlış biliyorsun. Ip bir maç ne kadar uzarsa o kadar çok gelir, bir standartı yada yenince daha fazla alma olayı yok( ha varda 10 ip önemli değil.).

Senin dediğinde doğru ama ilk winide unutmamak gerek. :D
  • Bunca yıllık hortcuyum boyle hort gormedim :) sorumda sudur sizce supporter heroya ap kasılmalı mi yoksa cdr ve gp5 itemleri mi kasılmalı

• Bu konu her hortladığında ilk yorumları okuyup gülerim
  • game is still in progress hatası alıyorum yardım edebilecek varmı
  • Bu konu bir türlü huzur içinde uyuyamadı
  • beyler yeni başlayan biri olarak bu tarz oyunlara pek aşina biri olmayarak acemiler için takımlar varmı. bilip bilmeden usta adamların oyunlarına dadanıp milletin keyfini kaçırmak istemiorum da..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beetleguese

ben de oynuyorum deli gibi, gerçi daha lvl8 oldum ama ii gidiorm,
    karakterimi de tam olarak belirleyemedm aslında,
    jax ve master yi arasında gidiyorum :D

ohaa 25 kasım 2009 daki mesajımı gördüm, gözlerim yaşardı lan, o zaman lvl 8 mişim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: akinan

beyler yeni başlayan biri olarak bu tarz oyunlara pek aşina biri olmayarak acemiler için takımlar varmı. bilip bilmeden usta adamların oyunlarına dadanıp milletin keyfini kaçırmak istemiorum da..

matchmaking sistemi sayesinde kendi seviyendekilerle oynarsın zaten, sıkıntı yok
  • oyun ciddi derecede bağımlılık yapıyormu arkadaşlar ona göre başlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

oyun ciddi derecede bağımlılık yapıyormu arkadaşlar ona göre başlıyorum

Evet yapiyor:P ona gore baslama bence yani ama cok eglenceli onuda solemeden gecmiyim:D

• quote:

Orijinalden alıntı: animaniax

quote:

Evet yapiyor:P ona gore baslama bence yani ama cok eglenceli onuda solemeden gecmiyim:D

HORTONZO!
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüFtüF*

quote:

quote:

HORTONZO!

4 gun once atilmis soru bende cevap verdim, hadi canim iyi oyunlar.

• quote:

quote:

teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.