Şimdi Ara

League of Legends Ana Konu (129. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.618
Cevap
12
Favori
285.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: animaniax

quote:

Orijinalden alıntı: TüFtüF*

quote:

Orijinalden alıntı: animaniax

quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

oyun ciddi derecede bağımlılık yapıyormu arkadaşlar ona göre başlıyorum

Evet yapiyor:P ona gore baslama bence yani ama cok eglenceli onuda solemeden gecmiyim:D

HORTONZO!

4 gun once atilmis soru bende cevap verdim, hadi canim iyi oyunlar.

Konu o kadar çok hortlatılmış ki bunu da horttan saymalıyız.Sana da iyi oyunlar.
  • oyun inmiyor arkadaşlar 3 mblik birşey veriyor oda açılmıyor
  • Sorum var:

Aynı eşyadan iki veya daha fazla alırsak örneğin, diyelim zırh aldık pasif özelliği saniyede 40 hasar verebiliyor veya ayakkabı aldık saniyede 5 altın kazandırıyor, mesela 2 zırh aldık saniyede 40 + 40 = 80 hasarmı veriyor yoksa tek bir zırh olarak görüp 40 hasarmı veriyor?
  • oyunun installerini açmayı başaran varmı yüklenmiyor
  • Arkadaşlar en çok hangi realm'de oynuyorsunuz , West yada Tr sunucusunda mı , alıntı yaparak cevap verirmisiniz .
  • yaw bu oyunu nasıl ingilizce yapıcaz türkçesi çok kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasote

Arkadaslar benim uyeligim usa serverinden bunu nasil avrupa serverina cevirebilirim?

100 tl ile
  • Bir süredir oyunu deneme amaçlı oynamakta idim, 20 level bir account'um vardı, North EU server'ında.
    Riot Games ile yaptığım adeletsiz "report" yargılaması iletişimi/tartışması sonucu account'umu silmelerini söyledim, son derece adaletsiz bir yargılama sistemleri var, sadece belirli bir sayıya bakarak ve 3-5 tane 14-15 yaşında velet diye tanımlanabilecek oyuncunun (paralı account'lar olabilir) sözü ile hareket eden bir firma.
    Benim için bundan sonra Riot Games diye bir firma yoktur, zaten oyun da bana göre bir oyun değildi.
    Bu aşamadan sonra her platforma bu firmayı sonuna kadar olmsuz şekilde eleştirmeye devam edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirEdmond -- 21 Ocak 2013; 11:19:00 >
  • Dat hort...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirEdmond

Bir süredir oyunu deneme amaçlı oynamakta idim, 20 level bir account'um vardı, North EU server'ında.
    Riot Games ile yaptığım adeletsiz "report" yargılaması iletişimi/tartışması sonucu account'umu silmelerini söyledim, son derece adaletsiz bir yargılama sistemleri var, sadece belirli bir sayıya bakarak ve 3-5 tane 14-15 yaşında velet diye tanımlanabilecek oyuncunun (paralı account'lar olabilir) sözü ile hareket eden bir firma.
    Benim için bundan sonra Riot Games diye bir firma yoktur, zaten oyun da bana göre bir oyun değildi.
    Bu aşamadan sonra her platforma bu firmayı sonuna kadar olmsuz şekilde eleştirmeye devam edeceğim.

Tamam.
  • üyeliği nasıl west ten alabilirim aldığım tüm üyelikler türk serverinde calısıyor sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Sorum var:

Aynı eşyadan iki veya daha fazla alırsak örneğin, diyelim zırh aldık pasif özelliği saniyede 40 hasar verebiliyor veya ayakkabı aldık saniyede 5 altın kazandırıyor, mesela 2 zırh aldık saniyede 40 + 40 = 80 hasarmı veriyor yoksa tek bir zırh olarak görüp 40 hasarmı veriyor?

Unique yani özel pasif ise birleşmez. Sunfire camp ten bahsediyorsun sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Oyun tutmaz arkadaşlar. Heroes of Newerth oynayın bunu oynacağınıza. Üstelik Ocak ayında Avalon Heroes açılacak OB olarak.

Haklı tabii Artık hortlatmayın la şu konuyu bölüm açıldı ne genel konusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kheldar3131

Şuan closed beta2 si oynanıyor ve önceden beta sına kayıt yaptıranlara key yolluyorlar. 2 haftadır oynuyorum dotaya bin basıyor. bi çıksın dotanın tahtını elinden alıcak giib

Ben de öyledüşünüyorum. Çıkış tarihini bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrahako

quote:

Oyun tutmaz arkadaşlar. Heroes of Newerth oynayın bunu oynacağınıza. Üstelik Ocak ayında Avalon Heroes açılacak OB olarak.

Şu zamanında yazdığım cevap Türkleri Ruslar gibi bir bölgeye tıktıkları oyuna değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 13 Şubat 2013; 23:57:46 >
  • quote:

quote:

quote:

Şu zamanında yazdığım cevap Türkleri Ruslar gibi bir bölgeye tıktıkları oyun değil mi?

rus değil brezilya
  • SMITE çıktı neyin kafasındasınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

quote:

quote:

quote:

Şu zamanında yazdığım cevap Türkleri Ruslar gibi bir bölgeye tıktıkları oyun değil mi?

rus değil brezilya

moba oyunlarda genelde ruslar mal olur, feedlerler, ing bilmezler falan ya...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

quote:

quote:

quote:

rus değil brezilya

moba oyunlarda genelde ruslar mal olur, feedlerler, ing bilmezler falan ya...

oyleler.BR ler icin ozel sunucu acilmisti.TR de oyle ama kimseyi tiktiklari yok isteyen dondu,donebilirde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Sorum var:

Twk goruyor ayni esyadan 2 veya daha fazla aliraaniz tek pasif veriyor

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.