Şimdi Ara

League of Legends Ana Konu (126. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.618
Cevap
12
Favori
285.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu grup bana ait yeni başlayanlar için yardımcı olacağım burdan. Gruba katılma isteği yollayın yeter herkes davetlidir.

https://www.facebook.com/groups/318373448250193/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Since1903^^

quote:

Orijinalden alıntı: Admiralkheir

darius çok op nerf şart

İlk 2 hafta böyle tutarlar heroyu çünkü heronun alınmaya ihtiyacı var. :)
    Daha sonra ise çoğu herolarda olduğu gibi Nerflicekler...

Aynen onda bir ayarlama yaparlar zaten yoksa harbiden op'un ötesinde birşey.
  • Selam arkadaşlar oyunun acemilerindenim iki sorum olacak.1.soru level 15 oldum(bu kadar level aldın hala öğrenemedinmi oyunu demeyin) artık ne IP gelio nede tecrübe neden acaba?2.soru sadece Custom game yapabiliyorum diğer oyunlara nasıl girerim pvp mesela(milletin nickinin yanında win:17 felan yazıo sordum pvp yaptık diolar)
  • quote:

Orijinalden alıntı: razor991

Selam arkadaşlar oyunun acemilerindenim iki sorum olacak.1.soru level 15 oldum(bu kadar level aldın hala öğrenemedinmi oyunu demeyin) artık ne IP gelio nede tecrübe neden acaba?2.soru sadece Custom game yapabiliyorum diğer oyunlara nasıl girerim pvp mesela(milletin nickinin yanında win:17 felan yazıo sordum pvp yaptık diolar)

neden ip gelmiyor ? çünkü botlarla günde bi kaç oyun atabiliyosun yani sınırlı gidip normal igirceksin istediğin kadar atarsın onda 2.soru play dedikten sonra pvp > summoners rift 5v5 > Solo , diyeceksin yani bu pvp normal game oluyo aslında böyle gir oyuna botlarla oynama
  • selam arkadaşlar. bana champion önerebilir misiniz ? teemoyla oynamayı çok seviyorum ama ranked game de oynamak için bi kaç champion da daha ustalaşmam lazım. yanı aynı tarz olmak zorunda değil, teemoyu iyi oynayanların sevdiği championlardan herhangi biri olur. şimdiden teşekkür ederim
  • İtinayla konu hortlatılır.
  • Hortlatılıcak en kötü konu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozit

selam arkadaşlar. bana champion önerebilir misiniz ? teemoyla oynamayı çok seviyorum ama ranked game de oynamak için bi kaç champion da daha ustalaşmam lazım. yanı aynı tarz olmak zorunda değil, teemoyu iyi oynayanların sevdiği championlardan herhangi biri olur. şimdiden teşekkür ederim

Ranked oynamayı dusunuyorsab her tur hero ile ustalasmalısın. ranked gamelerin genel kadrosu
    1.solo top (genel de takımın tankı olur)
    2.jungler (adı ustunde ama alacagınız hero kolay olmeyen bir hero olnalı mesela lee sin bazen de nocturne alabiliyorlar ad carry yi daha kolay oldurmek icin)
    3. ap mid (adı ustunde ability power mid hero :)) ben sahsen takımım da alan vurabilen hero tercih ediyorum casso brand gibi leblanc vs kesinlikle alınmaz veigar da alan stun ile tercih edilebilir)
    4.ad carry bot (adı ustunda takımın hasar yukunu tasıyacak en kritik hero.butun rakip onu oldurmeye calısacaktır tabi siz de. graves kog ashe cait vss kendi lane ındaki creplerin hepsine son vurus yapabilmesi cok onemli)
    5.support (bot lane de ad carryi destekleyecek tabi late game de takımı destekleyecek bir hero.late game de haritayı ward ile doldurmalı ki map ustunlugu ile mac kazanılabilsin. sona jenna soraka kayle belki karma)

bu 5 cesit hero dan en az 2 ser tane belirle hepsinde ii oynarsan cok rahat 1500elo yaparsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seslendirmeler çok güzel fakat diğer türkçe oyunlar gibi LOL de çocuk dolacak. Rakion, warrock buna güzel bir örnek. Sonra reklamları çıkar "Türkçe Kule Savunması Oyunu!" gibisinden... Şu an bile gerizekalılar kaynıyor, yok ShEYtaaN GrL yok efendim OttomanEmpire, ulan barzo senin neyine nickine OttomanEmpire yazmak! Sonra 1 kere ölünce basıyorlar küfürü çıkıyorlar! Yeni bir server da açarlar Turkey diye, soyutlarlar bizi, ne güzel oyun buldum diye sevinmiştim eskiden. Yazık oldu.
    Youtube'tan bir alıntı.
    Doğru söylemiş.
    LOL Türkçe Oluyormuş.
    Zaten ingilizce bilmeyen oynamasın.
    Çocuk dolacak yahu çocuk.
    O kadar da ip kasmıştım.
  • Arkadaşlar acil cevap verin lütfen şu 6300 IP lik championlardan alıcam sizce ne alayım güçlü olsun ama daha önemlisi eğlenceli olsun
  • OMG.
  • oyuna başlamak isteyen olursa bu link yardımcı olur
    http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4ffac2a5852e0822329836
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalseder

Arkadaşlar acil cevap verin lütfen şu 6300 IP lik championlardan alıcam sizce ne alayım güçlü olsun ama daha önemlisi eğlenceli olsun

lee sin çok güçlü amca olu

tekme atıyooo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalseder

Arkadaşlar acil cevap verin lütfen şu 6300 IP lik championlardan alıcam sizce ne alayım güçlü olsun ama daha önemlisi eğlenceli olsun

darius çok zevkli ve aşırı op bir karakter sadece ulti ile penta ala bilirsin

NOT:ulti ile adam öldürürsen tekrar ulti kullanabiliyorsun.
  • arkadaşlar ben girerken error verdi. USPECİFİED ERROR OCCURRED. PLEASE CHECK THE LOGS FOR MORE İNFORMATİON. neden oluyor söyleyebilirmisiniz [simage][/simage]
  • arkadaþlar ben girerken error verdi. UnSPECİFİED ERROR OCCURRED. PLEASE CHECK THE LOGS FOR MORE İNFORMATÝON. neden oluyor söyleyebilirmisiniz.
  • beyler bu ip'ler neye göre geliyo ya bazen hiç gelmiyo bazen geliyo, oyunu kazansak bile gelmiyo bazen, çok mu kötü oynamılım yani bundan dolayı mı gelmiyo
  • Season 3e gecince championlar ve
    skinler siliniyo mu? Ip ve rp siliyomu?
    Ona gore rp satin alcam. Lutfen trollemeyin daha once de sordum duzgun cevap alamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler İyi akşamlar :)
    2 hafta önce başladım bende yalnız başta pvp ye girmiyordum 14 levelim win az :)yavaş yavaş alışmaya başladım :)
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.