Şimdi Ara

League of Legends Ana Konu (125. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.618
Cevap
12
Favori
285.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: N0thingLose

Arkadaşlar oyuna yeni başladım da anlamadığım birşey var şuan 4lvl fakat oyuna her girdiğimde lvl 4 ama herşey sıfırlanmış oluyor yoksa normal olan bu mu?Yani lvl 4 ama skiller aldığım bot,kılıç vs hepsi gidiyor yeniden başlamam gerekiyor.Bu hep böyle mi?

Normal olan o tabiki zaten her oyuna girdiğinde en baştan ayrıca oyun leveli ile ana level farklı şeyler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

oyun tamamen ingilizce mi ? inglizceyse ; ağır bir ingilizcemi ?

Evet ıngilizcede çok rahatlikla oynanabilecek bir seviyede.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funeralbaris

Merhaba ben Attack damage'i yüksek olan hero arıyorum aynı zamnda range olucak , örnek vayne , ashe , tristana bu karakterleri oynadım başka tavsiyesi olan var mı

Varus , Caitlyn , Miss Fortune deneyebilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4KiLL!

quote:

Merhaba ben Attack damage'i yüksek olan hero arıyorum aynı zamnda range olucak , örnek vayne , ashe , tristana bu karakterleri oynadım başka tavsiyesi olan var mı

+Vayne olabilir.

Ama benim buaralar gönlüm fiddle da. Q(Fear) + W(Drain) kaçan hero ya atılmış bir E skilli benim için çok kombine bir hero haline getirdi fiddle ı flash ve tp ile güzel oluyor baya kill alıyorum ancak 8 lvl a kadar biraz kaçak oynamak zorundasın hp si düşük ama sonra bildiğin tank oluyor w drain skilli karşıdan can çekim sana dolduruyor oynaması çok eğlenceli her turnuvada bi tane fiddle mutlak vardır !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

quote:

quote:

+Vayne olabilir.

Ama benim buaralar gönlüm fiddle da. Q(Fear) + W(Drain) kaçan hero ya atılmış bir E skilli benim için çok kombine bir hero haline getirdi fiddle ı flash ve tp ile güzel oluyor baya kill alıyorum ancak 8 lvl a kadar biraz kaçak oynamak zorundasın hp si düşük ama sonra bildiğin tank oluyor w drain skilli karşıdan can çekim sana dolduruyor oynaması çok eğlenceli her turnuvada bi tane fiddle mutlak vardır !

Soran arkadaş Vayne'i örnek olarak vermiş zaten gözünüzden kaçtı sanırım :))
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

quote:

quote:

+Vayne olabilir.

Soran arkadaş Vayne'i örnek olarak vermiş zaten gözünüzden kaçtı sanırım :))

aynen görmemişim hocam o zaman ismini hatırlayamadığım koca baltalı bi ilah var blizt gibi skilleri ve gemi çapası gibi bir arkadaş vardı ama :D biraz atack speed ve mov. speed az ama atak çok yüksek oynaması biraz zor ama denenebilir :)
  • Merhaba. Arkadaşlar dün akşamdan beri oyunlara giremiyorum. Hata veriyor. Şampiyon seçtikten sonra geri sayım bitiyor ama yükleme ekranı açılmıyor ve hata veriyor. ''Unable to connect the server. Fırewall...'' gibi bir hata. Güya firewall dan kaynaklı ama kapalı zaten firewall'ım. Hem LoL forumlarımda çözüm aradım hem de DH'de de bu hatayı alanlar olmuş ama ortada bir çözüm yok. Port forwarding demişler yabancı sitelerde ama nası yapacağımı bilmiyorum.http://www.firebind.com/tests/lol
    Bu siteden port olayını test ettiğimde sonuç başarısız çıkıyor.

Chat'e de bağlanamıyorum.
    Düne kadar sorun yoktu halbuki. Nasıl çözebilirim?
  • Antivirus programindan kaynaklidir. Onun firewall ayarlarini devre disi birakip dene.
  • buraya yazıyımda konu kirliliği olmasın.West serverından East e geçiş de paralı mı acaba ? Paralıysa kaç RP.Dikkat edin east den west e değil west den east e geçmek istiyorum :)
  • oyunu yeni yükledim , bu west east nordic falan bunlardan hangisinde oynamalıyım ?
  • beyler üyelik alıyorum ama giremiyorum aktivasyon maili flan gelmiyor
  • beyler pbe clientini nasıl indirebiliriz bulamadım :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_961

beyler pbe clientini nasıl indirebiliriz bulamadım :S

Google a pbe lol yaz pbe signup sayfasına gel az kurcala oradan indir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NowOrN3wer

beyler üyelik alıyorum ama giremiyorum aktivasyon maili flan gelmiyor

LoL de aktivasyon maili yok. Doğru servera girdiğinizden,id pw doğru girdiğinizden emin olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darius çok op nerf şart
  • Oyunu yüklerken böyle bir hata alıyorum ne yapmam lazım.Anti virüş prgramı devre dısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halit1x1 -- 9 Haziran 2012; 16:12:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halit1x1

Oyunu yüklerken böyle bir hata alıyorum ne yapmam lazım.Anti virüş prgramı devre dısı

Ben bu firewall hatasını bfme yüklerken bir arkadaşımda görmüştüm. Onda options.ini diye bir dosya eksikti onu yükleyince hata düzelmişti. Fakat sen oyunu yüklerken alıyorsan bu hatayı firewall güvenlik duvarını kapatman gerek. Bu hata hakkında net bir bilgim yok sadece bir çözüm olabilir bu dediklerim. :)

Bu arada yeni oyuna başlayacak olanlar EU-WEST açsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Admiralkheir

darius çok op nerf şart

İlk 2 hafta böyle tutarlar heroyu çünkü heronun alınmaya ihtiyacı var. :)
    Daha sonra ise çoğu herolarda olduğu gibi Nerflicekler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_961

beyler pbe clientini nasıl indirebiliriz bulamadım :S

PBE versiyonunu indirmek istiyorsan burdan üye olup daha sonra çıkan sayfadan indiriyorsun. Sonra yeni bir klasör açıp rar'ın içindekiler yeni klasöre atıcaksın bu kadar.

Link:https://pbe.leagueoflegends.com/en/signup/index
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasknight

buraya yazıyımda konu kirliliği olmasın.West serverından East e geçiş de paralı mı acaba ? Paralıysa kaç RP.Dikkat edin east den west e değil west den east e geçmek istiyorum :)

Öncelikle ben east'ten weste ücretsiz geçmiştim hiçbir IP yada RP istememişti. Fakat bu yeni açılan üyeliklerde Rp istiyor Oda 2600 galiba...
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.